Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן שהשתמשתי בקרם הגנה, אבל לא הועיל יותר מדי. העור יתחיל לשרוף בשעות הבאות ויתקלף בימים הקרובים. איך ניתן עוד להרגיע?

שמנת, אלוורה, אבוקדו יש עוד?

פורסם

לא סתם המציאו את הקרם הגנה.. בכל מקרה, תתפרע עם האלוורה, תעסה איתה טוב טוב את העור שזה ייספג, היא עושה פלאים. במיוחד אם יש לך מאיפה להשיג שיח אלוורה אמיתי, התכשירים שקונים פחות יעילים אבל גם עושים את העבודה.

פורסם

חשוב לציין, אם השגת שיח אמיתי, אל תתגלגל בתוכו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בתור אחד שבדיוק מסיים להתקלף, קנה משחת שקר כלשהו עשירה באלוורה בסופרפארם, ותתחיל למרוח טוב טוב, אם נשרפת בגב- צפה ללילה-שניים בלי שינה (או שאני המיוחד שנשרף אחולמניוקי).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מנסיון מהשנים שלפני המצאת קרם ההגנה - צפה לכמה לילות ללא שינה.

הנזקים האמיתיים יתגלו רק בעוד אי אילו שנים.

בעתיד - גם בחוף השאר על עצמך חולצת T ומרח משחת הגנה כל שעה. אולי פחות אופנתי ופחות מרשים את הבנות. מצד שני - גם עור אדום לא ממשמרשים ואתה סובל קשות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצטרף להמלצה על אלוורה וביאפין. באופן אישי אני נמנע עד כמה שאפשר מללכת לים בשעות המסוכנות. מבחינתי, השעות הטובות ביותר הן 16:00 והלאה: גם לא חם מידי, גם החוף קצת מתרוקן וגם הסיכוי להישרף יורד פלאים.

קרם הגנה עושה את העבודה, אם רק מבינים את הלוגיקה שלו ואיך להשתמש בו.

אני רואה שהמון אנשים כלל לא יודעים כיצד ליישם אותו.

התואיל נא להחכימנו?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
קרם לכוויות, סילברול או ביאפין.

נפלא גם לשפשפות דרך אגב.

+1 בדיוק שני אלה. מבוססים על כסף (היסוד, לא הנייר). תמרח אותם על הכוויות, תוך כשעה המשחה תשחיר (לא להיבהל, זה אמור לקרות) ותוך כמה שעות, תיספג לגמרי. אני סבלתי מכוויות שמש חמורות, והמשחות האלה הצילו אותי (עשיתי מיקסים בין שתיהן).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה על העזרה, אגב הייתי עם גופיית T מה שמזער את הנזק אבל בכל זאת הצלחתי להירדם רק עם כמויות של שמנת עליי. על הבוקר הלכתי לבית מרקחת וקניתי משחת שקר כלשהו שיש בה כסף כמו שהומלץ. אחרי מריחה שניה הבעירה ירדה משמעותית אבל עדיין I'm fuc**** burning. האלוורה מצננת הבעיה שמתייבשת מהר מאוד וכבר גמרתי חצי מהשפורפרת.

imagepwi.jpg

פורסם

פשוט תקנה גדוד שלם של משחות כסף ואלוורה ותרביץ שכבות טובות כל פעם. אין מה לעשות, ייקח לגוף שלך כמה ימים להצמיח עור חדש, ולכן פשוט תתקלח במשחות, ותשתדל לסבול בשקט :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בתור אחד שגר בעבר שנתיים באילת, 4 שעות יום בהיר אחד בשמש ונהייתי סרוולט מהלך, כמובן שהגיעו קילופים בעור לאחר מכן ועוד ללא קרם הגנה. ואני עוד שחום ותופס צבע מהר. לא ממליץ לעשות זאת, ואם כבר הלכת לשמש פעם הבאה תלך למעט זמן, שעה שעתיים ולא ממש בשמש, ועם הזמן שתתפוס צבע זה יהיה פחות שורף.

תמיד השמש הראשונה על הגוף תקרע אותך :)

Opel Adam S 2017

פורסם
(עשיתי מיקסים בין שתיהן).

לא מערבבים תכשירים רפואיים. לא מערבבים תכשירים רפואיים. לא מערבבים תכשירים רפואיים. לא מערבבים תכשירים רפואיים. לא מערביים תכשירים רפואיים. לא מערבבים תכשירים רפואיים. לא מערבבים תכשירים רפואיים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...