Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חייב לשתף..

אני יושב עכשיו עם קרוב משפחה שקנה מלובינסקי טרייד.

במסגרת העיסקה, החברה התחייבה הבצע טיפול לרכב הכולל

החלפת שמן, פילטר שמן, בדיקה/החלפת בלמים.

למיטב ידיעתי טיפול כזה לוקח משהו כמו שעה-שעתיים גג.

אנחנו במוסך 'צמרת' בצק פוסט בחיפה. יושבים פה כבר מהשעה

שמונה בבוקר. תנחשו מה עשו לרכב עד עכשיו? כ ל ו ם !!!

לכל שאלה שאני שואל פה את נציגי השירות אני מקבל את אותה

התשובה שאין מה לעשות. תמתין בסבלנות.

מעניין אותי רק דבר אחד.. אם הייתי בא לעשות טיפול באופן פרטי,

בתשלום ולא שבמסגרת רכישת רכב בעסקת טריידאין.. מה היה קורה אז?

אם הייתי אומר להם אחרי שלוש וחצי שעות המתנה שיורידו את האוטו

מהליפט ואין לי זמן להמתין כל כך הרבה זמן.. מעניין כמה מכונאים

היו עמלים על הרכב בשביל לסיים אותו כמה שיותר מהר רק בשביל לקבל מנני תשלום.

שירות מזעזע, גובל בחוצפה.

לכל הלקוחות של אדון ליבנסקי.. השמרו לנפשותכם!!!

Nissan Note Acenta 2011

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנסיון זה קיים אצל כל המוסכים.

מסקנה, אסור לבוא מוקדם עדיף אף פעם גם אם הם מבקשים לרוב בשעות האלה הם שותים קפה עונים לטלפונים ומשלימים טיפולים מאתמול.

לא משנה כמה מוקדם תגיע ככה תחכה יותר.

עדיף לקחת יום חופש לקום מאוחר לאכול ארוחת בוקר ורק אז בסביבות 10 להגיע, כמובן שישאלו אותך למה הגעת כל כך מאוחר.

פורסם

אפשר לחשוב מה קרה, מחכים במוסך. כל אחד מזדרז לכתוב ולקבוע שכולם צריכים להשמר לנפשותיהם, לא פחות ולא יותר! קצת פרופורציות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתה קצת מגזים, אף אחד לא אוהב סתם לשבת ולחכות זה נכון, אבל לא תמיד הכל הולך חלק,

וגם כשהטיפול לא ניתן כצ'ופר, או כחלק מעסקה אז עדיין מחכים לפעמים יותר ולפעמים פחות,

אולי היה עדיף לך אחרי שעה\שעה וחצי של המתנה פשוט לעשות משהו בסביבה במקום לחכות שם.

so far so good so what

פורסם

אכן קצת מגזים.

גם שאני מגיע למוסך לטיפול/תיקון, ואף שאני משלם במזומן ונחשב (לדברי בעל המוסך) כלקוח "טוב", לפעמים אני נאלץ לחכות עד שמתפנה ליפט וגם לא תמיד הרכב מוכן באותו יום.

לפעמים צריך להמתין ואין מה לעשות, ואני לא מאמין שנותנים לך לחכות מאחר והתשלום מתבצע דרך הטרייד אין, להפך, הייתי חושב שלמוסך יש דוווקא אינטרס טוב מאוד לשמור על יחסים תקינים עם הטרייד אין, כי הם בגדר "לקוח מתמיד".

פורסם

אם הזמן שלך לא חשוב להם למה הכיס שלהם חשוב לך? אתה יכול להוציא את הרכב מהמוסך. נדמה לי שישנם עוד כמה מורשים באיזור.

הגעתי פעם לרופא מומחה והוא אמר לי שהוא יתעקב מספר דקות. התברר לי שהוא הכניס מישהו לפני ולא יידע אותי. אחרי שהמתנתי 25 דקות מעבר לזמן שנקבע עזבתי את המרפאה. בדרך חזרה הוא התחנן שאני אחזור אליו למרפאה. מי שמחר** עליך תחר** עליו.

פורסם

טיפול אכן אמור לקחת שעה-שעה וחצי מהרגע שרכב נכנס לעבודה.

הכנסת הרכבים לעבודה היא לפי סדר יום של המוסך, אולי יש רכבים שממתינים לטיפול מאתמול או הגיעו לפניך.

אף אחד לא התחייב לשחרר לך את הרכב תוך שעה וחצי, גם אם היית משלם מכיסך באופן פרטי.

אף אחד לא אוהב כשיושבים לו על הראש עם סטופר.

אני בדרך כלל מכניס את הרכב בבוקר, מתקשרים אלי כשהרכב מוכן ואני מגיע אחרי צהריים לאסוף אותו.

אין טעם להמתין במוסך, לך לעבודה ותחזור בערב.

ואין שום הצדקה לתלונה שלך.

פורסם

למה אין הצדקה לתלונה? מה הבעיה להגיד לו "שמע, הרכב יטופל עוד X שעות בערך. אם אתה רוצה לחכות תעשה את השיקולים שלך".

פורסם

כי אף אחד לא הבטיח לו כלום. התלונה באה מתוך התפיסה שלו את הדברים, לא מתוך הפרת התחייבות או הבטחה מסויימת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
למה אין הצדקה לתלונה? מה הבעיה להגיד לו "שמע, הרכב יטופל עוד X שעות בערך. אם אתה רוצה לחכות תעשה את השיקולים שלך".

זה מה שאומרים בדרך כלל בקבלה של רכבים - יהיה מוכן בסוף היום. אם יהיה מוכן לפני - יתקשרו אליך.

איפה כתוב שאמרו לו שהרכב ישוחרר תוך שעה?

פורסם
השמרו לנפשותכם!!!

מישהו איים על חייך?!

מישהו התחייב לך מתי הרכב יהיה מוכן?

זה שאתה יושב שם מחייב אותם לשים את הרכב שלך קודם?

תחכה.

בסבלנות.

ותקווה שהם לא יעלו על השרשור הזה ואחרי כן ייצאו איתך חשבון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

וואלה תשמע, רציתי לקנות את ה 208GTi החדשה אך לאור התלונה שלך אני אשמר לנפשי מהיבואן הנבזי הזה!!!

פשוט בזיון, איך הם מרשים לעצמם לטפל בלקוחות על בסיס first-come-first-serve? הרי זה ידוע לכל שהיו צריכים לבעוט את כל הלקוחות החוצה כשהוד רוממותו הגיע לטפל ברכבו במסגרת עסקת קניה.

פשוט בושה וחרפה, אמליץ לכל מכריי להתרחק מהם בעתיד.

מבחינתי PSA מחוקים החל מרגע זה.

:roll:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

האם קבעת מראש זמן לטיפול?

כפי ש Buki אמר ייתכן שיש רכבים שממשיכים טיפול מיום קודם או רכבים שהגיעו לפניך.

בניגוד למה ש shaulc אמר. אני דווקא כן מגיע ראשון על הבוקר, אך תמיד בתיאום מראש. לא משנה באיזה מוסך הייתי, החל ממוסכי יבואן דרך חשמלאים וכל מה שתחשוב - תמיד קבלו אותי כמובטח ראשון, נו.. לפעמים שני, כאשר כפי שציין Buki יש רכבים שממשכים עבודה מיום קודם.

פורסם

גם אני. מתקשר למוסך, אומר שאני מעדיף להגיע ב-07:50, ושיעבדו על הרכב שלי מהבוקר. המכונאי אומר לי: "תבוא ביום הזה, ב8 בבוקר". אני מגיע, מכניס את הרכב, תוך שעה-שעתיים יוצא (תלוי בטיפול).

אני לא יודע אם זה אפשרי במוסכי יבואן, אבל להתקשר ולתאם מראש, תמיד מבטיח יחס מעט אחר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...