Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לציין שני דברים..

א. זה ממש לא לעניין שמישהו פה באתר מרשה לעצמו לערוך כותרות. על חופש הביטוי שמעתם?

הפוסט שלי לא נוגד את חוקי הפורום ולכן אני חושב שזה פשוט חוצפה מי שעשה את זה.

ב. למען הסר ספק, הרכב עלה על הליפט חמש דקות אחרי שנכנסנו למוסך. אף נציג מטעם המוסך לא בא ואמר לנו

העבודה מתעכבת כי... או תשמע בוא תחזור בשעה X והרכב יהיה מוכן. הם יצרו רושם שזה עניין של שעה ולבסוף

הטיפול נמשך יותר מ-4 שעות. חשוב לציין שלכל השאלות שלנו לגבי מה קורה עם הרכב נתקלנו בקיר אטום!!!

ועכשיו לעדכון:

אחרי שהרכב היה 4 שעות על הליפט, ניגש אלינו נציג מטעם המוסך ואמר שכרגע אין חלקים והם יהיו לא לפני יום חמישי.

השאלה שנשאלת... לא יכלו לבדוק את זה בשמונה בבוקר?

Nissan Note Acenta 2011

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין אותי רק דבר אחד.. אם הייתי בא לעשות טיפול באופן פרטי,

בתשלום ולא שבמסגרת רכישת רכב בעסקת טריידאין.. מה היה קורה אז?

אם הייתי אומר להם אחרי שלוש וחצי שעות המתנה שיורידו את האוטו

מהליפט ואין לי זמן להמתין כל כך הרבה זמן.. מעניין כמה מכונאים

היו עמלים על הרכב בשביל לסיים אותו כמה שיותר מהר רק בשביל לקבל מנני תשלום.

שירות מזעזע, גובל בחוצפה.

לכל הלקוחות של אדון ליבנסקי.. השמרו לנפשותכם!!!

שבוע שעבר הכנסתי את רכבי למוסך (ושילמתי סכום 4 ספרתי מכובד) והמתנתי בצד, בשקט ובסבלנות עד שהגיע תורי.

אני מקווה שאין למוסך ההוא לקוחות רבים כמוך, אני כבר מתאר לעצמי כיצד אתה מנג'ס לפקידה כל 5 דקות.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני קבעתי תור לריקול לגג שהיה לרכבי במוסך הילוך שישי בראשון לציון, הגעתי למוסך, חיכיתי כשעתיים עד ששיחררו אותי. בסך הכל ריקול, אבל חיכיתי בסבלנות. מה כבר קרה? כלום ושום דבר. קצת סבלנות חברים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אוי ואבוי למגיבים כאן!! מוסך הוא בעצם ארגון לכל דבר ועניין ובכל ארגון יש תוכנית עבודה וחייבים לעמוד ביעדים, אם מדובר

בעיקוב של כעשר דקות מכל מיני סיבות כאלה ואחרות אז מתקבל , אבל טיפול שעורך חצי יום זו חוצפה וזמן שווה כסף וכמובן יש כל כך הרבה תחליפים למוסכים כאלה שכן עומדים ביעדים. אפשר גם אחרת! מניסיון.

פורסם

אתה צודק אבל מצד שני טיפול לא אורך חצי יום. ההמתנה + זמן הטיפול כן. הרי לא יכניסו את הרכב שלך ישירות אם אתה לא הראשון בתור, מסכים? כמו בכל דבר, גם אם נכנסתי לסופר ויש לקוחות לפניי בקופה ויש תור ארוך מה נעשה? אני אחכה גם חצי שעה עד שיגיע תורי גם אם אספתי את המוצרים שלי בחמש דקות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם לא מכניסים אז אין בעיה.. הבעיה מתחילה כשמעלים את האוטו על הליפט ועושים רושם של עבודה, שום דבר לא זז ועוד לא מתייחסים אליך כשאתה מתחיל לשאול שאלות. בהחלט שום דבר נורא לא קרה. כולם בריאים ושלמים והכל סבבה. רמת השירות שקיבלתי היום על הפנים ובהחלט אפשר אחרת!!!

Nissan Note Acenta 2011

פורסם

מקובל. אבל להישמר לנפשותינו בגלל פקקט איחור בטיפול? מוגזם. מקסימום, אתה איבדת זמן והמוסך איבד עוד לקוח.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
א. זה ממש לא לעניין שמישהו פה באתר מרשה לעצמו לערוך כותרות. על חופש הביטוי שמעתם?

הפוסט שלי לא נוגד את חוקי הפורום ולכן אני חושב שזה פשוט חוצפה מי שעשה את זה.

הכותרת שלך לא נערכה, נוספה לה חוות דעת מטעם הנהלת האתר.

באותה מידה, לא הוגבל חופש הביטוי שלך.

אבל, חופש הביטוי איננו חופש השיסוי והפורום איננו מקום להוצאת קיטור ו/או איננו מקום לסגור חשבונות ו/או להפעיל לחץ בידי משתמשים, בכל פעם שמישהו רוצה לשרת את האינטרס שלו.

התלונה שלך לא מוצדקת, ההתנסחות שלך מוגזמת ואינה מאוזנת ושינוי הכותרת נועד למנוע רושם מועטה, שיש בעיה עם מוסכי לובינסקי, גם למי שלא נכנס וטרח לקרוא את השרשור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אחרי שהרכב היה 4 שעות על הליפט, ניגש אלינו נציג מטעם המוסך ואמר שכרגע אין חלקים והם יהיו לא לפני יום חמישי.

או. קי. העלו את הרכב על הליפט מייד עם קבלתו.

אבל העובדים התפנו רק אחרי 3 שעות.

לדעתי 4 שעות כולל המתנה זה זמן סביר לטיפול.

איזה חלקים היו חסרים, ואיך הרכב שוחרר ללא החלקים האלו?

פורסם
אם לא מכניסים אז אין בעיה.. הבעיה מתחילה כשמעלים את האוטו על הליפט ועושים רושם של עבודה, שום דבר לא זז ועוד לא מתייחסים אליך כשאתה מתחיל לשאול שאלות. בהחלט שום דבר נורא לא קרה. כולם בריאים ושלמים והכל סבבה. רמת השירות שקיבלתי היום על הפנים ובהחלט אפשר אחרת!!!

אתה לא מרוצה מהשרות האיטי בפעם הבאה לך למוסך אחר, מה לעשות לרוב האנשים נראה סביר ומוצדק.

בתור נותן שרות בתחום אחר לפעמיים אני מטפל בתקלות שלמרות שלא נראה שאני עושה משהו אני עושה ולא תמיד יכול לספר ללקוח תוך כדי עבודה לא בשביל לרמות אלה בשביל סיבות אחרות בסוף התיקון אני מוכן להסביר הכול. נותן שרות לא חייב ללמד אותך את העבודה שלו.

זכותך המלאה להיות לא מרוצה וזכותם של אחרים לשפוט את התגובה שלך לטוב ולרע מוצדקת או שאינה מוצדקת.

פורסם

אם באת רק לטיפול שוטף, איך אין חלפים?

ממתי למוסך מורשה אין חלפים לטיפולים שוטפים?

אני בדרך כלל מתקשר יום לפני למוסך ושואל את הפקידה אם יש עומס מחר בבוקר, ואז מגיע.

לא כתבת אם מישהו מהמוסך אמר לך כמה זמן זה ייקח. לא קרה לי שהמוסכניק או הפקידה אמרו לי שעתיים וזה לקח יום שלם.

בדרך כלל הם יגידו לך הערכה אמיתית לפי מצב התור/חומרת הבעיה. (כמובן הערכה גסה אבל זה גם משהו).

פורסם

לפותח השרשור, תודה שיידעת את הציבור על סכנת הנפשות כדי שיישמרו. בהחלט, מראות קשים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

"ונשמרתם מאד לנפשותיכם (ומלובינסקי)" דברים ד, ט"ו

הגעתי פעם לרופא מומחה והוא אמר לי שהוא יתעקב מספר דקות. התברר לי שהוא הכניס מישהו לפני ולא יידע אותי. אחרי שהמתנתי 25 דקות מעבר לזמן שנקבע עזבתי את המרפאה. בדרך חזרה הוא התחנן שאני אחזור אליו למרפאה. מי שמחר** עליך תחר** עליו.

מה זה התחנן, בטח גם שלח פרחים יום אחרי זה כדי שלא תעלב.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

הרכב עלה על הליפט ולא טופל זה כבר אומר דרשני.

בזבוז מוחלט של הליפט, חוסר יעילות.

זה לבזבז הקצאה של תקן.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

ואם במוסך יש 5 ליפטים ו 4 עובדים?

או שבואתו יום היו 4 עובדים ושניים בחופש? או שני עובדים עבדו יחד על רכב אחר?

שתבינו - למסך יש אינטרס לסיים את העבודה כמה שיותר מהר. הרי גם אם הטיפול היה לוקח 8 שעות, הם גובים תשלום רק על שעה אחת (או שעה וחצי) - לפי שעתון היצרן. ולא גובים על הזמן הכללי שהרכב היה במוסך.

ואם הרכב מתעכב - זה בגלל אילוצים של המוסך. ולא בגלל שהם רוצים לעקב אותו בכוונה שם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...