Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאול אתה לא ממש עקבי עם הנסיבות, הבחור עם הבמוו השתולל, הבחור בפורשה נפטר, הבחור עם הבמוו יגיע למשפט עם כיפה שחורה גדולה ואמא בוכיה.

את נהג בפורשה יקברו באדמה ונהג הבמוו יזכה לחופשות מהמעצר.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם.

במוסף של ידיעות של היום מופיעה כתבה על התאונה המחרידה של עו"ד חנן גולד ז"ל במכונית הפורשה הכחולה.

להזכיר לכולם: ביום א' הראשון שלאחר התאונה, טענו בכתבות בעיתונים שחנן ז"ל התחרה עם בעלים של ב.אם.וו. בסיבוב על הגשר שבכניסה לאונ' בר-אילן.

בכתבה שפורסמה היום, כתוב שלמעשה הבעלים של הב.אם.וו. האדומה, בחור בן 35, נהג שתוי, במכוניתו נמצא בקבוק וודקה כמעט ריק, הוא נסע שתוי והתפרע על הכביש, נחבט בגדר ההפרדה, התהפך ופגע בפורשה האספנות של חנן ז"ל, כתוצאה מכך, נשרפה הפורשה וחנן ובנו לא הצליחו לצאת מהרכב, עד שמישהו הצליח לחלץ את חנן ז"ל.

פשוט מחריד.

לדעתי, יש להתייחס בחומרה לאופן בו עיתונאים מסקרים תאונות מסוג זה, סתם הכפישו את חנן ז"ל, שמסתבר שהיה נהג מאוד אחראי ומקצוען, ונהג בזהירות רבה גם באופנועים ובג'יפים.

יהי זכרו ברוך.

פורסם

נדירים הם העיתונאים שיסקרו אירוע באופן אובייקטיבי או לחילופין - יבצעו בדיקה לפני שיעלו כתבה על הנייר (או באינטרנט)

ה"צמאון" לדם וחיפוש אשמים הם הסיבה שכבר הרבה זמן לא קראתי עיתון.

פשוט גועל נפש.

משתתף בצערה של משפחת גולד.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
מסכים עם שתיכם אבל אל תשכחו כשמגיעים לזירת התאונה ורואים 2 רכבי ספורט מה הדבר הראשון שעולה בראש

יהי זכרו ברוך

אז הגיע הזמן שהעיתונאים בישראל יוציאו את הראש מהתחת.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש מצב שמשהו יעלה את הכתבה? לא מצאתי באינטרנט...

תודה.

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם

I was with Hanan at high school many years ago and he was just not the type to go racing in this stupid way, he was an ex-policman too, so I'm sure it was the other driver's fault. I cannot understand what exactly happened because from the Ynet pictures it looks as if it was the BMW which burned down, not the 911.

Sad news and I agree about drunken driving and Israeli "journalists" - or any journalists for that matter...

Rest in Peace - condolences to the family and friends

T

The articles:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4380926,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4387387,00.html

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

מה יישמע יותר מעניין:

פורשה ובימר מרוסקות עם פצועים קשה לאחר מירוץ שנגמר לא טוב או נהג שתוי ברכב יקר שהתנגש במקרה בעוד רכב יקר?

הכל כותרות-שבגללן מוכפשים אנשים סתם וחבל.

לנהג מאסר עולם אני מקווה

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אגב, בכתבה בידיעות, סיפרה אשתו של חנן ז"ל שהפורשה 76 נקנתה על ידו מבחור ברחובות וכי יש כמוה בישראל עוד כמה בודדות, אבל הפורשה הזאת היתה מיוחדת מאוד בזה שהצבע שלה היה כחול.

מישהו מכיר את הרכב ויכול לתת סקירה לגביו?

פורסם
אגב, בכתבה בידיעות, סיפרה אשתו של חנן ז"ל שהפורשה 76 נקנתה על ידו מבחור ברחובות וכי יש כמוה בישראל עוד כמה בודדות, אבל הפורשה הזאת היתה מיוחדת מאוד בזה שהצבע שלה היה כחול.

מישהו מכיר את הרכב ויכול לתת סקירה לגביו?

לא יודע כמה הרכב היה מיוחד, אבל כן- בעל הרכב הקודם הוא שהביא את הרכב מארה"ב, והוא גם גולש כאן בפורום

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1131436#post1131436

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מסכים עם שתיכם אבל אל תשכחו כשמגיעים לזירת התאונה ורואים 2 רכבי ספורט מה הדבר הראשון שעולה בראש

יהי זכרו ברוך

מצטער לבשר לך אבל כניראה רק בארץ במוו 320 מסריחה נחשבת לרכב ספורט. הזוי.

פורסם

יש גם תמונות לא לבעלי לב חלש כאן:

http://www.hnn.co.il/gallery22485.html

להערכתי - לאחר שראיתי את התמונות הנ''ל - הפציעות של חנן ובנו נגרמו מהמכה שהפורשה חטפה מהב.מ.וו. אח"כ היתה ייתכן התפוצצות של מיכל הדלק של הב.מ.וו. - בשלב זה סביר להניח שהם היו מחוסרי הכרה או לא במצב לצאת מהרכב. הכל ספקולציה אבל -שוב - אין לי ספק מי הגורם לתאונה, וזה לא היה חנן...

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

• תוכן חדש...