Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

יא אללה, זה פשוט מטריף את הדעת.

הנסיעות שישי האלה מאפיינות את רובנו. אם בחזרה ממפגש, אם סתם לכיף אחרי שבוע עבודה,

ברכב שאנחנו מטפחים ואוהבים. תמים, כיף. ואז בא נבלה כזה שיישב מקסימום 7 חודשים בכלא על משפחה קרועה.

עצוב מאוד על האיש, מקווה שהבן יצא מזה כמה שיותר טוב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נער הייתי וגם זקנתי, וקשה להוציא אותי משלוותי בכל מה שאמור בתשקורת, שממנה אני מגיע במקור, אבל לקרוא לתאונה 'תאונת רכבי היוקרה' גורם לי בחילה.

שלא נדבר זה שהרכב התקלח מיד אחרי התאונה, אליבא דטמקא.

ככה זה עם עורכים בשקל תשעים לשעה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

^

+1

הכותרות הראשוניות (ביום האירוע) זעקו "מירוץ בין פורשה לב.מ.וו הסתיים בתאונה קטלנית", בושה וחרפה! איזה קשר יש בין הב.מ.וו המסכנה הזאת, בין פורשה קלאסית לבין "רכבי יוקרה" והעיקר ישר זעקו כי מדובר על מירוץ. בקיצור, התשקורת שומרת על התת רמה שלה בכל מחיר.

רוב אמצעי התקשורת בארץ, כולל "הארץ" הפכו מזמן לצהובונים עלובים, חבל.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
נער הייתי וגם זקנתי, וקשה להוציא אותי משלוותי בכל מה שאמור בתשקורת, שממנה אני מגיע במקור, אבל לקרוא לתאונה 'תאונת רכבי היוקרה' גורם לי בחילה.

:mm_yeah:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

עצוב,

ושיסיימו את השיפוץ בכביש הארור הזה.

נמאס לי פעמיים ביום לראות הרבה מצבים של כמעט תאונות וגם תאונות.

קובי

:-)

פורסם

:mm_yeah:

זמין 8)

פורסם

מצער ועצוב מאוד.

בכלל, כל הסיפור הזה הוא מצמרר ומפחיד, גם הבולשיט שמיהרו לכתוב באתרי החדשות השונים לא תרם.

אגב, הבורות שהתלוננתי עליהם פה (ומקומות אחרים), שהיו בנתיב הימני ליד היציאה של בני ברק, תוקנו בשבועיים האחרונים. אולי מי שזה לא יהיה, שאחראי על תחזוקת הכביש, קרא את השרשור הזה גם כן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
....אבל לקרוא לתאונה 'תאונת רכבי היוקרה' גורם לי בחילה.

טמקא זה גועל נפש אבל מאיפה שאני בא, גם פורשה וגם ב.מ.וו (בטח סידרה 7) הם רכבי יוקרה ככה שאי אפשר באמת לבוא אליהם בטענות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באמת חייבים לתקן את הכביש הזה מהר, כמה זמן כבר בכלל לוקח להוסיף נתיבים?

לא זוכר בדיוק איפה, נראה לי אחרי ראשון לציון לכיוון דרום הכביש נוסע ישר והמהירות כמובן 100-120 קמ"ש, כל אחד איך שנראה לו (אני לא מדבר על אלו שטסים 140 קמ"ש ומעלה) ופתאום ללא כל אזהרה ישנו מעין עיקולון שמאלה וימינה שמחזיר אותך ישר.

מאוד מסוכן, מאוד מפגר, כל פעם מפתיע אותי מחדש.

מי שנוסע דרומה יודע על מה אני בטח מדבר...

פורסם
טמקא זה גועל נפש אבל מאיפה שאני בא, גם פורשה וגם ב.מ.וו (בטח סידרה 7) הם רכבי יוקרה.

הפורשה הזאת שווה היום בערך כמו גולף חדשה והב.מ.וו מהתאונה הינה סדרה 3 E46, כלומר גם רכב שלכל היותר שווה כמה עשרות אלפי שקלים היום.

לא ממש יוקרה ידידי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בא נשווה תפוזים לתפוזים, פורשה היא רכב יוקרה כי יחסית לשנתון שלה, היא עולה פי 20 מרכב רגיל מאותו שנתון.

גם הב.מ.וו עולה פי 5 מרכב משפחתי מקביל מאותו שנתון שאינו רכב יוקרה ולכן תהפוך את העניינים מאיזה כיוון שתרצה, ב.מ.וו ופורשה הם רכבי יוקרה.

תראה מה גרמת לי עכשיו לעשות, לצאת להגנת טמקא! :x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באותו יום שישי, חצי שעה לפני התאונה הזו, עברתי בדיוק שם עם הבן שלי ברכב אספנות פחות או יותר ספורטיבי.

אשתי אמרה שהכמה שניות האלה עד שעניתי לטלפון היו המפחידות בחייה.

משתתף בצער המשפחה. החלמה מהירה ושלמה לבן.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אני חייב להגיד להרבה אנשים שרשמו והגיבו והאשימו פה את הנהגים בהתפרעות ונהיגה פרעית .

בתור מי שמכיר אישית את אחד בהפצועים ואת ההרוג (שנפתח לפני יומיים מפצעים) אני יכול להגיד את הדבר הבא :

כל מי שחשב שהייתה "תחרות" אז הוא טועה , מה שקרה , וגם עדיות של המשטרה תומכות בזה זה מאוד פשוט , הנהג של הפורשה השתולל בכביש , באיזה שהוא שלב הוא איבד שליטה ונכנס במהירות של 140 קמש ומעלה ברכב אחר , במקרה זה היה BMW .

לצערי בגלל התאונה הזאת , חבר שלי עדיין שוכב בבית חולים עם כוויות ואבא שלו נפטר .

המקרה הזה מתאר איך המשטרה קודם קופצת ומפרסמת נתונים (או עיתונות שרצה עם סקופ) ולא בודקים מה היה , במקום BMW זה היה יכול להיות יונדאי או וולו או כל רכב אחר , אז מה היו אומרים אז .

• תוכן חדש...