Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה,

לאחר "סקר שוק" קטן, אשמח להמלצות החברים.

אני מחפש בעיקר את הבריכה, כולל ג'קוזי וסאונה, מלתחות נעימות.

חדר כושר וחוגים פחות חשוב, אבל נחמד שיש.

הגעה בשעות הערב - 18-22 ואולי סופ"שים.

בדקתי בספייס נשר - נראה בינתיים הכי מתאים, אך בשעה 18:00 כשהגעתי להתרשם, הבריכה הייתה מפוצצת. מחיר סביר.

במבצע שהוצע לי, המנוי הוא לשנה, עם אופציה לביטול ללא עלות.

בריכת הטכניון - חד"כ ובריכה, מחיר מעט יקר מנשר.

מועדוני הולמס פלייס:

בגרנד- שלושה מסלולי שחיה בלבד, הרבה חוגים שלא אנצל, יקר.

בנו"ש- יותר יקר מנשר, לא ניתן להרשם למנוי חצי שנתי / ביטול מנוי באמצע כרוך בעלות 470 ש"ח.

בקניון חיפה- ללא בריכה.

ספורטן - באיזור קניון חיפה? לא נבדק.

תודה.

פורסם

בהולמס פלייס פמילי (נו"ש) אתה יכול לעשות מנוי ללא התחייבות.

תבדוק גם את בריכת ליאו-בק.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
בהולמס פלייס פמילי (נו"ש) אתה יכול לעשות מנוי ללא התחייבות.

תבדוק גם את בריכת ליאו-בק.

מחזק, הולמס פמילי (לשעבר מרכז הספורט חיפה) מקום מעולה הן בתור חדר כושר והן כמתקן בריכות.

שלא לדבר על שאר המתקנים שיש במקום שנכללים במחיר המנוי כמו מגרשי טניס/כדורסל/כדורגל/ספה ועוד.

התמורה טובה ביותר למחיר בחיפה שאני מכיר, יחד עם זאת בשבתות המקום די הומה אדם.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

עוד חסרון של הפמילי - סגור ביום ראשון עד שעות אחה"צ. נדמה לי שגם הספייס בנשר.

יש עוד אופציה שמצריכה בדיקה - מועדון הספורט בדניה.

דבר שחשוב מאוד לבדוק הוא מה איכות החימום בחורף, אם אתה מתכוון להיות מנוי יותר מחצי שנה.

לגבי המנויים "ללא התחייבות" - נדמה לי שזה נכפה על ידי המדינה, ונכון לכל מועדוני הספורט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לגבי המנויים "ללא התחייבות" - נדמה לי שזה נכפה על ידי המדינה, ונכון לכל מועדוני הספורט.

בכל המקומות שבדקתי דרשו התחייבות.

יתכן ויש אפשרות למחיר "פר חודש" (=ללא התחייבות) במחיר מופקע.

אכן גם הספייס סגור בראשון. אבדוק את דניה. וכמובן אם מישהו יוכל לכוון אותי לטווח מחירים, זה יכול לעזור.

תודה:mm_yeah:

פורסם

יש לך גם את בריכת מכבי בכרמל. מקום נעים מאוד, הייתי שם לראשונה שבוע שעבר כשהתקימה אליפות שחייה בטכניון ונהניתי מאוד.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

בריכת מכבי בכרמל מפוצצת בחוגי שחיה לילדים ונוער בשעות הערב.

בריכת הטכניון מפוצצת באופן כללי, בכל זאת, הבריכה האולימפית היחידה בצפון.

בריכת הולמס פמילי יחסית צרה, אין הרבה מסלולים.

לדעתי בריכת הספורטן הכי טובה מבחינה הזו, הודות למיקום היחסית 'מבודד' אין הרבה אנשים גם בשעות העומס בערבים, ובנוסף יש לך בריכה חיצונית 3/4 אולימפית שבדר"כ כמעט ריקה בימי חול.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

בריכה לאיזה צורך? אימוני שחיה שלך? בילוי לילדים? באיזה שעות אתה מעוניין לשחות? באיזה תדירות אתה מעונין?

בכל מקרה - אם אתה מחפש בריכה לבילוי משפחתי קבוע - וגם לאימוני שחיה - בדוק את מועדון הספורט הוד הכרמל (דניה ב'), אם רק לאימון שלך - את ההולמס פלייס בגרנד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בהולמס פלייס גרנד יש את הבריכה הכי קטנה בין כל המכונים בעיר, רק 3 מסלולי שחיה (שנהפכים ל-2, 4-3 פעמים בשבוע כשמתקיימים שיעורים פרטיים), מאוד בעייתי כשיש עומס בערבים.

תוסיף לזה את מחיר המנוי המופרז של הולמס פרמיום בשביל 'בעיקר בריכה' כמו שהבחור רוצה פה ותקבל עסקה לא משתלמת כ"כ.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אין ספק שהמנוי בהולמס יקר. סופו של דבר מדובר במכון כושר שאמור להיות יוקרתי, ובהשואה לאחרים שאני מכיר (האחים שלו בקניון חיפה שבו בקרתי לאחרונה לפני כשנה, ובקריון שבו ביקרתי לפני כחודש) הוא בהחלט ברמה הרבה יותר גבוהה. יתרונו הגדול ביותר מבחינתי - המיקום ושעות הפתיחה, אבל גם ברמה הטכנית הוא עדיף, ומשמעותית. אתה בריכה אני מכיר רק מהצצה מחלונות הקומה העליונה, וכמובן שבשעות שבהן אני נמצא במועדון הכל יחסית רגוע.

בעבר הרחוק היה לי מנוי בדניה, בקיץ היה מצויין אבל בחורף הבריכה היתה מכוסה במעין אוהל והחימום לא היה מספק. אבל זה היה לפני למעלה מ-10 שנים, צריך לבדוק את התנאים היום.

• תוכן חדש...