Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שעד היום רק דיברתי(כתבתי). הגיע הזמן גם למעשים. אז הנה תמונות.

הראשונה זו הגולף הקודמת שלי, אחרי טיפול של יום שישי רגיל. הטיפול בוצע עם פלסטלינה של CARPLAN מאוטוסטור, טרטל AIO, לצבע שחור. בעצם פוליש עדין עם ווקס, ומלא פילטרים. ועל הכל אוטם מנזרנה. כשעשיתי את הטיפול הזה meguiar's, היה חלום רחוק בארץ, בטח CG וכל שאר הדברים הטובים שיש היום בארץ.

היום יש לי את האלפא. היא כבר אחרי:

שטיפה ONR, מגבת Meguiars Water Magnet Microfiber Drying Towel, וייבוש הברקה עם Auto Finish של Carplan.

פלסטלינה של CarPlan, נשאר לי 50 גרם, והחומר סיכה מעולה.

תהליך ה correction בוצע עם meguiar's da power system tool

פד אדום עם Compund.

פד צהוב עם Ultimate Polish.(הפוליש הזה הוא בעצם גלייז, מלא בפילטרים, ומתאים מאוד כהכנה לצבע כהה)

פד שחור עבור Menzernz PL. (שכבה 2 אחרי 12 שעות).

בסוף ספרי ווקס של Meg מסוג, Meguiar's Ultimate Quik Wax 0.177L

אני רוצה להתעכב רגע על הווקס. מי שמכיר את מנזרנה PL, מאוד קשה ליישם עליו ווקס רגיל. בכלל אין טעם, או שלא רואים כלום, או שנשארות מערבולות מכוערות, וכל מי שבתחום יגיד לך עם כבר ווקס על מנזרנה, אז קרנובה!

אז הווקס הזה, פשוט השתלב נפלא עם ה PL, אפילו שהוא לא קרנובה. הצבע עמוק מאוד, חי, והשינוי מורגש מאוד. אם שמתם לב רכשתי את הבקבוק הקטן, 0.177, אחרי שכיסיתי רכב שלם בנדיבות, נשאר לי עוד 80%, וכל זה ב 21 ש''ח!

טוב נמשיך, בסוף התהליך, וגם בגלל שהרכב עמד כל השבת, סיימתי עם V7, גם להוריד את האבק, וגם Panch אחרון.

אז תיהנו, ושנמשיך להיות משוגעים על הרכבים שלנו!

מינזירנה תמונת צד.jpg

20130429_141816.jpg

20130429_141807.jpg

20130325_095106.jpg

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

פורסם

היי, כאחד שיש לו 159 במשפחה, אני חייב להגיד שהעיצוב של ה-159 מושלם - וכל המוסיף גורע, לדעתי פס הלדים קצת מוריד מהלוק של הרכב, אבל זאת דעתי וחלילה ללא רצון לפגוע או להעליב.

נ.ב העבודה מ-ד-ה-י-מ-ה! השקעה מטורפת..

פורסם

מנוע 2.2 JTS, עבר ב E&A. זאת אומרת 203 כ''ס, ו 26.5 קג''מ.

גיר סלספיד 6 הילוכים. (אני מניח שאתה יודע)

הרכב אצלי מדצמבר 2012.

הוא היה במצב קטסטרופלי!!!!

מכל הבחינות, פנים חוץ, מנוע, (מבחינת לכלוך ואחזקה).

הפנים ברכב הזה בהיר, והילדים של הבעלים הקודם פשוט טינפו את הריפוד הבהיר והוא היה שחור.

כתמי מים, סווירלים ומה לא. מערכת סינית, שהמסך מגע שלה קיצר, חלקים חסרים, כיסויים בדלתות, ועוד.

אבל עם הרבה אהבה, תראה אותה היום.:lol:

פורסם
היי, כאחד שיש לו 159 במשפחה, אני חייב להגיד שהעיצוב של ה-159 מושלם - וכל המוסיף גורע, לדעתי פס הלדים קצת מוריד מהלוק של הרכב, אבל זאת דעתי וחלילה ללא רצון לפגוע או להעליב.

נ.ב העבודה מ-ד-ה-י-מ-ה! השקעה מטורפת..

תודה רבה.

פורסם
מנוע 2.2 JTS, עבר ב E&A. זאת אומרת 203 כ''ס, ו 26.5 קג''מ.

גיר סלספיד 6 הילוכים. (אני מניח שאתה יודע)

הרכב אצלי מדצמבר 2012.

הוא היה במצב קטסטרופלי!!!!

מכל הבחינות, פנים חוץ, מנוע, (מבחינת לכלוך ואחזקה).

הפנים ברכב הזה בהיר, והילדים של הבעלים הקודם פשוט טינפו את הריפוד הבהיר והוא היה שחור.

כתמי מים, סווירלים ומה לא. מערכת סינית, שהמסך מגע שלה קיצר, חלקים חסרים, כיסויים בדלתות, ועוד.

אבל עם הרבה אהבה, תראה אותה היום.:lol:

כואב הלב לשמוע..איך אפשר להתעלל ככה ביצירת מופת כזאת???

לפחות היום הרכב בידיים אוהבות..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

השקעת את הנשמה!

יופי של עבודה!

שאלה לגבי הווקס המהיר, לאחר היישום השני של האוטם, הרטבת את הרכב שוב בשביל הווקס? או שיישמת אותו פשוט עם מטלית מיקרופייבר? צריך לעשות באפינג שוב לאחר יישום הווקס? ממה שאני יודע צריך ליישם את המוצר לאחר ששוטפים את הרכב, שמסירים את הסבון והרכב עוד רטוב, ואז לנגב. אני שואל כי גם לי יש כזה וטרם השתמשתי בו.

ואכן יש לך רכב מדהים!

כל פעם שאנחנו עוברים ליד אלפא חברה שלי נותנת לי מכה במרפק ואומרת תראה איזה חתיכה...והיא לא טועה.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
נראה מעולה,אני מת על ה 159. אגב הג'אנטים של הגולף לא לקוחים מ אודי במקרה ?

כן ג'אנט 18'' של האודי Q5.

פורסם
השקעת את הנשמה!

יופי של עבודה!

שאלה לגבי הווקס המהיר, לאחר היישום השני של האוטם, הרטבת את הרכב שוב בשביל הווקס? או שיישמת אותו פשוט עם מטלית מיקרופייבר? צריך לעשות באפינג שוב לאחר יישום הווקס? ממה שאני יודע צריך ליישם את המוצר לאחר ששוטפים את הרכב, שמסירים את הסבון והרכב עוד רטוב, ואז לנגב. אני שואל כי גם לי יש כזה וטרם השתמשתי בו.

ואכן יש לך רכב מדהים!

כל פעם שאנחנו עוברים ליד אלפא חברה שלי נותנת לי מכה במרפק ואומרת תראה איזה חתיכה...והיא לא טועה.

קודם כל תרגיש טוב עם עצמך, כי לחברה שלך יש טעם טוב!

עכשיו לגבי העבודה עם Meg's ווקס. (תשובה גם ל yogev20).

את כל תהליך הcorrection, עשיתי ביומיים וסיימתי עם שכבה שנייה של PL.

שבוע אחרי, (כי באמצע השבוע אין לי זמן) יישמתי את ה Meguiar's Ultimate Quik Wax.

תהליך היישום היה. שטיפה עם ONR, ייבוש, ואז יישום של הווקס. כשבעצם אתה מתיז על פאנל אחד, מפזר עם מיקרופייבר 1, ואז מוריד בעצם עם מיקרופייבר 2.(באפינג). התהליך שאתה מדבר עליו, על ריסוס החומר לפני הייבוש, כשהרכב עוד רטוב, הוא עם מוצר אחר. Eagle One תרסיס ווקס מהיר, זה לא אותו מוצר.

פורסם
קודם כל תרגיש טוב עם עצמך, כי לחברה שלך יש טעם טוב!

עכשיו לגבי העבודה עם Meg's ווקס. (תשובה גם ל yogev20).

את כל תהליך הcorrection, עשיתי ביומיים וסיימתי עם שכבה שנייה של PL.

שבוע אחרי, (כי באמצע השבוע אין לי זמן) יישמתי את ה Meguiar's Ultimate Quik Wax.

תהליך היישום היה. שטיפה עם ONR, ייבוש, ואז יישום של הווקס. כשבעצם אתה מתיז על פאנל אחד, מפזר עם מיקרופייבר 1, ואז מוריד בעצם עם מיקרופייבר 2.(באפינג). התהליך שאתה מדבר עליו, על ריסוס החומר לפני הייבוש, כשהרכב עוד רטוב, הוא עם מוצר אחר. Eagle One תרסיס ווקס מהיר, זה לא אותו מוצר.

אתה צודק, התבלבלתי :oops: יש ברשותי באמת Eagle One.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

שטיפה ראשונה (עם ONR) אחרי יישום בשבת של Meguiar's Ultimate Quik Wax .(על PL)

20130515_135912.jpg

20130515_135931.jpg

20130515_135925.jpg

פורסם
מהמם.

לא אמורה להיות לך שירוקו?

לא, לא שירוקו, היתה לי הגולף שמופיעה בתמונות הראשונות (מימין), אבל מכרתי אותה בדצמבר האחרון.

בגלל שהמכירה לא הייתה מתוכננת, אלה הפתעה, (נחת עליי קונה, ושילם כסף טוב מאוד), חיפשתי רכב מעניין שלא היה לי, ונפלתי על האלפא.

תודה על המחמאה.

• תוכן חדש...