Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רעש בהגה בהונדה TYPE R


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בזמן שאני נותן גז ומסובב את ההגה ,אני שומעה רעש של חריקה ,וכשאני משחרר את הגז וסתם מסובב את הגה בזמן נסיעה אין שום רעש .

האם מישהו ניתקלל בבעיה דומה?

Tim Korotkin

פורסם

ככל הנראה הצירייה שלך התפרקה, תנסה לשמוע מהיכן מגיע הרעש ותחליף את הציריה (אני ממליץ להחליף בשני הצדדים אם אתה כבר החלטת להחליף).

כשהחלפתי לרכב שלי (איביזה 2002) פעמונים (ציריות) אז קניתי כל אחת ב-130 ש"ח, עובדת מצויין כמו מקורית לכל דבר, סתם מסקרנות קפצתי למוסך מורשה ועל הדרך ביררתי כמה עולה צירייה, לא פחות מ-2,000 ש"ח! וזה לא כל המוט! אך ורק הפעמון, זה מטורף, אל תביא מקורי, אלה אם כן אתה מטורף לחלוטין.

×
×
  • תוכן חדש...