Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 18,000. הכותרת נערכה.

rinath3
שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

לצערי אני לא מבינה הרבה במכונית ולכן זקוקה לעזרתכם.

אני מחפשת רכב יד שנייה רצוי אוטומט, אשמח לקבל הצעות לרכבים טובים שלא רואים הרבה מוסך :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיקרון אני מחפשת רכב קטן, בקטגוריית פורד פיאסטה, טויוטה יאריס וכו'.

מראה הרכב גם נלקח בחשבון, אני פחות מעוניינת ברכב שנראה כמו קופסא.

אם אמצא רכב יפה וטוב, אני מוכנה להשקיע עוד כמה אלפים.

לדוגמא מצאתי גולף שנת 2000, אוטומט, מנוע דיזל, שעברה 180,000 ק"מ. מה דעתכם? האם ישנן מחלות לרכב הזה?

ממה להיזהר?

אשמח לקבל עוד הצעות וחוות דעת לגבי מכוניות אחרות.

תודה רבה ויום טוב :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצאת קמ נמוך בשביל כזה רכב דיזל.

את נוסעת הרבה?

כאם לא אפשר לרכוש סופר מיני חדשה יותר וזולה יותר לאחזקה.

הפיאסטה במחיר שלך לא נמכרה הרבה,מה שיכול להשפיע על מחירי חלפים.

היאריס טובה וחסכונית,אך תהיה יותר ישנה מהמתחרות שלה.

הייתי ממליץ על פונטו ספייס כדי למצוא ברמת איבזור ELX,יונדאי גטס ברמת איבזור gls/GLI

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי

לגביי הגולף, היתי ממליץ לך להתרחק אם את לא מבינה/מכירה את דגמי VAG

שלא תביני לא נכון, הגולף רכב מעולה וסוס עבודה, ובגרסת הדיזל הוא חסכוני וחזק להפליא.

אבל!

תלוי מה מצב הטורבו (נזק של 5,000 ש"ח בערך), מצב הגיר האוטומט- שרגיל לחלות ולהתפגר איפשהו בין 150-200 אלף קילומטר (כנ"ל, נזק של כמה אלפיות טובות). שימי לב אם הותקן אינטרקולר, שהינו משפר משמעותית את האמינות של הגיר, ועוד...

בקיצור, הגולף יכולה להיות מציאה נהדרת ויכולה להיות נפילה כואבת, צריך להכיר את הרכב היטב.

אני אישית נוסע בגולף SDI-דיזל ללא טורבו וידנית. אך אופציה זו לא רלוונטית עבורך כי אין בה גיר אוטומט.

לגבי שאר הדגמים תלוי מאוד, כמה את נוסעת ביום?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...