Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קשור לשום פורום, ואולי בכל זאת.

היום בשעה 19:15, ברחוב בן יהודה פינת אידלסון בתל אביב חנה רכב מרצדס בצבע שחור ל.ז 99-991-71.

אוטובוס שפנה מרחוב בן יהודה לאידלסון (לכיוון רח' נס ציונה) פגע בו והשאיר שפשוף יפה (או מכוער. מה שתבחרו) והמשיך בנסיעה בלי לחשוב פעמיים. לצערי לא היתה לי אפשרות להשאיר פתק לבעל המרצדס.

מספר האוטובוס שמור במערכת. אם מישהו מכיר את בעל המרצדס (לפי המספר. לא נפוץ במיוחד) מוזמן ליצור איתו קשר ולחבר בנינו על מנת שאעביר לו את מספר הרכב הפוגע.

בהצלחה לנו.

יניב.

פורסם

הרכב חנה על כחול/לבן?

[הערה: בפינות הכל אדום/לבן ו/או אדום/צהוב, מכאן שאלתי]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אם האוטובוס טרח להכנס לרחוב שכזה, ככל הנראה שעוד מס' רכבים זכו לשפשוף מכובד.

מה זה "טרח"? יש שם תחנת אוטובוס!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אין תחנת אוטובוס. מדובר אוטובוס פרטי (כזה של קבוצות) ובסיבוב מבן יהודה לאידלסון שלא הגיוני אפילו למיניבוס. לדעתי הוא נתן שם איזה שניים-שלושה רברסים לפחות.

פורסם

פנה לתחנת המשטרה הקרובה אליך ותספר את הסיפור,אני בטוח שהם יתנו לך את פרטי בעל הרכב ומספר הטלפון שלו.

בעבר מישהי שיפשפה לאבי את הרכב ברמזור והמשיכה לסוע, ניגשנו לתחנת המשטרה הבאנו להם את מספר לוחית הרישוי שלה והן מסרו לנו את שם בעל הרכב ומספר הטלפון.

בהצלחה וכל הכבוד לך!

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם
פנה לתחנת המשטרה הקרובה אליך ותספר את הסיפור,אני בטוח שהם יתנו לך את פרטי בעל הרכב ומספר הטלפון שלו.

בעבר מישהי שיפשפה לאבי את הרכב ברמזור והמשיכה לסוע, ניגשנו לתחנת המשטרה הבאנו להם את מספר לוחית הרישוי שלה והן מסרו לנו את שם בעל הרכב ומספר הטלפון.

בהצלחה וכל הכבוד לך!

זאת לא תאונת פגע וברח? למה אתם צריכים להתעסק איתה במקום להגיש תלונה במשטרה?

פורסם

זה לא פגע וברח. זה גרימת נזק לרכוש ואני לא אגיש תלונה בשם מישהו אחר. אם ההודעה הזאת תגיע איכשהוא לבעל הרכב, אשמח להעביר אליו את פרטי הפוגע. אם לא, ניסיתי.

אם מישהו פה רוצה להוסיף ולאתר בעצמו את הבעלים, מוזמן לעשות כן.

• תוכן חדש...