Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זאת לא תאונת פגע וברח? למה אתם צריכים להתעסק איתה במקום להגיש תלונה במשטרה?

כי למה יש להגיש תלונה במשטרה על בן אדם ולעשות לו סימן שחור בחיים?

קודם ביקשנו את הפרטים יצרנו קשר עם בעל הרכב-מסתבר שאישתו נהגה על הרכב והיא לא שמה לב לטענתה שהיא עשתה את זה (ג'יפ) -בעל הרכב אפילו לא התווכח או משהו כזה וישר אמר שאין בעיה בוא נטפל בעניין.

אם הוא היה מסרב ועושה בעיות אז היינו מגישים תלונה,קודם עדיף בדרכים נעימות לגשת.

בקשר למקרה כאן,אתה לא צריך להגיש תלונה במשטרה אתה פשוט יכול לבקש מהם את הפרטים,הם לא יכולים להגיש תלונה על דעת עצמם-רק אם אתה מסכים.

אתה יכול להסביר את הנושא ולבקש את פרטי הרכב(הנפגע) כדאי להודיע לבעליו זה הכל.

שום תלונה ושום כלום.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם
כי למה יש להגיש תלונה במשטרה על בן אדם ולעשות לו סימן שחור בחיים?

קודם ביקשנו את הפרטים יצרנו קשר עם בעל הרכב-מסתבר שאישתו נהגה על הרכב והיא לא שמה לב לטענתה שהיא עשתה את זה (ג'יפ) -בעל הרכב אפילו לא התווכח או משהו כזה וישר אמר שאין בעיה בוא נטפל בעניין.

אם הוא היה מסרב ועושה בעיות אז היינו מגישים תלונה,קודם עדיף בדרכים נעימות לגשת.

סלחנות מיותרת, לדעתי. אם לא הייתם קולטים את המספר בזמן, הייתם נשארים עם הזין ביד. ג'יפ זה לא משאית וקרוב לודאי שאת השפשוף היא הרגישה. אולי היא לא התכוונה לברוח, אבל יכול להיות שהיא נבהלה מהאפשרות שגרמה נזק, לכן פשוט "עצמה עיניים" וקיוותה שזה יעבור בשקט. זאת התנהגות שראוי להעניש עליה ואת התירוץ "לא שמתי לב" היא יכולה לספר למשטרה. אני לא מתמצא בזה, אבל אני לא חושב שזה אוטומטית ישאיר כתם שחור כלשהו, כי בעדות שלכם אתם יכולים לציין את האפשרות שעל פניו זה לא נראה זדוני. הפעולה הזאת תבטיח לכם את הפיצוי והפוגעת תלמד לקח, כי לך תדע אם בפעם הבאה שהיא תעשה את זה הנפגע יהיה מספיק ערני בשביל לרשום את המספר שלה.

הנה מקרה דומה של "שפשוף" שבו נראה שהנהגת לא שמה לב לפגיעה. בסוף הסרטון רואים שהיא יוצאת מהרכב כדי לבדוק אם היה נזק.

Iiixcysh4VI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
סלחנות מיותרת, לדעתי. אם לא הייתם קולטים את המספר בזמן, הייתם נשארים עם הזין ביד. ג'יפ זה לא משאית וקרוב לודאי שאת השפשוף היא הרגישה. אולי היא לא התכוונה לברוח, אבל יכול להיות שהיא נבהלה מהאפשרות שגרמה נזק, לכן פשוט "עצמה עיניים" וקיוותה שזה יעבור בשקט. זאת התנהגות שראוי להעניש עליה ואת התירוץ "לא שמתי לב" היא יכולה לספר למשטרה. אני לא מתמצא בזה, אבל אני לא חושב שזה אוטומטית ישאיר כתם שחור כלשהו, כי בעדות שלכם אתם יכולים לציין את האפשרות שעל פניו זה לא נראה זדוני. הפעולה הזאת תבטיח לכם את הפיצוי והפוגעת תלמד לקח, כי לך תדע אם בפעם הבאה שהיא תעשה את זה הנפגע יהיה מספיק ערני בשביל לרשום את המספר שלה.

הנה מקרה דומה של "שפשוף" שבו נראה שהנהגת לא שמה לב לפגיעה. בסוף הסרטון רואים שהיא יוצאת מהרכב כדי לבדוק אם היה נזק.

Iiixcysh4VI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

צר לי אבל אתה מגזים קצת.

זה לא שהיא יצאה מזה ללא "לקח" חברת הביטוח שלה טיפלה בבעיה וזה הכל.

למה סתם ישר להגיש תלונה במשטרה.?

אם היו מתנגדים אז היינו מגישים.

וגם אתה באמת חושב שזה שהיינו מגישים תלונה במשטרה זה היה מזרז את עניין הטיפול?

זה רק היה גורם לסחבת יותר ארוכה מול חברות הביטוח ומול האשמה.

אם אפשר לסיים את המקרה בקלות אז עדיף-לשני הצדדים.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

זו רק מכה קטנה בכנף.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

למה לא השארת את הפרטים על פתק על הרכב?

אני לפני כחודשיים ראיתי מקרה דומה ברחוב שלי,מישהו שפשף אוטו חונה ושבר לו תמראה שמאלית+השאיר אחלה שפשוף על הפגוש בצד שמאל והמשיך לנסוע,אז הלכתי לרכב הנפגע,השארתי את כל הפרטים-מתי זה קרה,איך זה קרה,צבע,דגם,חברה,ושנה של הרכב הפוגע וכמובן מספר רישוי של הרכב הפוגע....

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

• תוכן חדש...