Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבריי היקרים,

לפני שבועיים פרשתי בפניכם את הסיפור עם שוטר התנועה בטבריה.

במהלך השבועיים האלו הגשתי כמה בקשות לשופטת והיא קיבלה את מרביתן, כולל שימוש במחשב הנייד בדיון, כולל שימוש במסך 32 אינטש ומכשיר דיוידי. באחת הבקשות גם ציינתי את קו חקירת הנגד שאנקוט בחקירת השוטר. השופטת אף דאגה ליזום שיחת טלפון ישיר לנייד שלי, לעדכון אחת ההחלטות.

מסתבר שהתביעה המשטרתית הייתה עירנית מספיק לעקוב אחרי הבקשות שלי, המצביעות על עלילת שווא של השוטר.

לפני רבע שעה התקשרה אלי התובעת המשטרתית והודיעה חגיגית - 24 שעות לפני הדיון מחר - כי לאחר עיון בדוחות ובמיזכרים שרשם השוטר - היא מחליטה לבטל את כל האישומים. כן דאגה להודיע לי כי השוטר המעורב לא עוסק ולא יעסוק עוד בכתיבת דוחות תעבורה, לאחר המקרה הזה.

שמחתי להודיע לכם על התוצאה ועוד יותר אני שמח להודיע שאין עוד חשש מהשוטר הזה, לפחות בצפון.

בעבר חשבתי להגיש תביעה נגד המדינה על השקרים של השוטר. זוגתי שתחייה מציעה לי לשמוח בחלקי על החיסכון בהוצאות ולשכוח. מה דעתכם?

ותודה לכל המברכים.

מושון

פורסם

תזכורת לשרשור הרלוונטי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=476550

עדין אני חושב שהדו"ח שניתן לך על אין כניסה הוא חוקי לחלוטין.

לאחר מכן השוטר עשה את כל הטעויות האפשריות ונתן לך את ברכת הדרך לביטול הדו"חות.

מבחינת תביעה נגד המדינה, אין לך עילה שכן כתב האישום בוטל.

אם היית מזוכה מכתב האישום זה היה סיפור אחר.

פורסם
מה מספר התיק ?

מעניין לקרוא את ההחלטות .

תתע 3684-08-11 ותתע 2352-04-142.

אבל אני חושב שלא תוכל לצפות בבקשות כי ההחלטות ניתנו בפיתקית המוצמדת לבקשה.

אם תהיה מעוניין שאעלה לכאן מסמכים שלי, תגיד ואיערך לכך. העניין שהמסמכים, רובם תצלומי מסך מאתר נט המשפט כבדים מידיי, לפחות 2 מגה כל תצלום. והקטנת הגודל מקטינה את הרזולוציה. תן פיתרון.

ותודה שענית. ומה נשמע בקרייה?

פורסם
תזכורת לשרשור הרלוונטי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=476550

עדין אני חושב שהדו"ח שניתן לך על אין כניסה הוא חוקי לחלוטין.

טוב, כעת אפרט לך יותר, אולי תחזיק בדיעה אחרת:

[על אחריותך הבלעדית, נפלת על נשיא ארגון המשועממים..8) ]

מדובר ברחוב חד סטרי צר, מעבר רכב בודד עם מיפרצוני חנייה אלכסוניים.

בכניסה לרחוב עמדה משאית ופירקה לוחות זכוכית. לשאלת הנהג כמה זמן יקח, ענה לפחות מחצית השעה.

אז עשיתי עיקוף, הגעתי מצד שני של הרחוב, היה מיפרצון פנוי בקצה הרחוב לפני שהוא הופך לדו סיטרי.

עצרתי בצומת, ונסעתי אחורנית בדיוק 3 מטר.

השוטר המנ**** היה שם באמבוש, יודע שהמשאית חוסמת את הרחוב ובטוח שאזרחים כמוני ינסו להגיע לבתי העסק ברחוב בכל מחיר.

אז אולי אתה צודק שהדוח נרשם כחוק.

אלמלא השוטר - כדי לבצע את האמבוש - נסע בעצמו אחורנית ב'אין כניסה' למיפרצון אחר, המסומן באדום לבן. ויש לי עדות לכך. הוא החמיר את מצבו כשרשם על הדוח עצמו שהוא ביצע פיקוח תנועה כחוק לצד אבנים שאינן צבועות. אז מילא, אמבוש, מילא נסיעתו אחורנית באין כניסה, מילא השקר הקטן. עם כל ה'מילא' האלו אין כל אפשרות להתחבר עם החוק.

העובדה שלשכת התביעות בחנה את הראייה והחליטה מיידית לבטל האישום, מדברת בעד עצמה.

יחד עם זאת לא אהיה נקי כפיים אם לא אומר כי אתה יכול ורשאי להמשיך ולהחזיק בדעתך כי הדוח נרשם כחוק.:lol:

פורסם

ממליץ לך להתייצב לדיון הקבוע ל

8/5/2013 בשעה 11:30

ולוודא שהכל נרשם כשורה

למיטב זכרוני התובע לא יכול סתם ככה לסגור תיק אחרי הקראה , אלה אם אתה חוזר בך מהכפירה.

פורסם

העובדה שלשכת התביעות בחנה את הראייה והחליטה מיידית לבטל האישום, מדברת בעד עצמה.

הדבר היחידי שזה אומר זה שהתביעה שרוצה מקסימום הרשעות ראתה שהיא תצטרך טיפל'ה לעבוד כדי להשיג הרשעה והעדיפה לבטל את כתב האישום.

כל זאת בגלל שהם עובדים על סטטיסטיקה.

זאת אחת הסיבות מדוע יש בארץ 98% הרשעה בבתי משפט.

פורסם

קודם כל, מזל טוב!

עקבתי אחרי השרשור המקורי ואף הגבתי. אני מוכרח להגיד שהזיכוי שלך מפתיע אותי (לטובה). כל הכבוד על ההשקעה, ששכרה בצידה!

לדעתי אין טעם להמשיך עם העניין, אין לך סיבה לא להאמין לתובעת המשטרתית.

אם החלטת להמשיך, נשמח אם תעדכן על ההתפתחויות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כל הכבוד.

שמח להווכח שלפעמים המערכת מפעילה שיקול דעת...

לדעתי, תסיים בשלב זה. אין טעם לנסות לגלות מי יותר חזק...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
למיטב זכרוני התובע לא יכול סתם ככה לסגור תיק אחרי הקראה , אלה אם אתה חוזר בך מהכפירה.

דיברתי איתה אישית. היא שלחה לי הודעה לחתום על ביטול האישומים בהסכמה. וזה התקבל בבית המשפט כעבור שעה. נבדק. וואלה, יגאל, אני ייקה, אל תידג.

פורסם
דיברתי איתה אישית. היא שלחה לי הודעה לחתום על ביטול האישומים בהסכמה. וזה התקבל בבית המשפט כעבור שעה. נבדק. וואלה, יגאל, אני ייקה, אל תידג.

ייקה ייקה

אבל חטפת הרשאה בתיק השני

אפילו שיש קישור "איחוד תיקים"

• תוכן חדש...