Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר חופר על זה קצת ולא מצאתי שום סימן לזה.

יש לימשהו מושג אם יש דבר כזה ואיפה אפשר לקנות?

מה שאני ראיתי זה רק על פולו רגיל אבל כתוב שם מפורש שזה לא מכסה את הפולו קלאסיק.

וגם באתר של היינס אין זכר לזה.

פורסם

קודם כל לגוף השאלה? יש דבר כזה בכלל ספר היינס על הרכב?

דבר שני אני אוהב ללמוד ולעשות דברים לבד אם אני יכול... קודם כל בגלל שאני אוהב לעשות לבד מה שאני דבר שני בגלל השקט ודבר שלישי בגלל הכיס... אני מאמין שאם היה לי ליפט לא הייתי רואה מוסך...

דבר שלישי איפה אני ממלא שמן גיר ואיפה אני בודק את המפלס? שמן של BG 75-90 תקן 5 יהיה טוב?.

החלפת נוזל בלם - הבנתי שבמערכת עם ABS יש בעיה ללחוץ על הבלם משום חשש שיכנס אוויר... איך הדבר מתבצע במערכת עם ABS? {עשיתי את הפעולה עם רכב יש ללא ABS בלי יותר מידי קושי}. תכלס גם אם אני לא ילחץ על הברקס הנוזל יצא רק יותר לאט.

איך אני משמן את הבוכנה של הקלאץ {מאיפה הגישה אליה מתוך הרכב או מבחוץ? {היא חורקת}.

בברכה.

פורסם

יניב ידידי הי

לצערי , ולצער רבים לא קיים ספר כזה .

ישנם ספרים שונים שאולי יוכלו להתאים לרכבך

http://www.haynes.com

בדוק נושא האם ספר מסויים באתר זה יכול להוות החלפה טובה ואם כן פנה אלי בפרטי ואקשר אותך ללינק להורדה ישירה

המשך ערב מצויין.

עריכה -

בבדיקה קלה בארכיון אצלי במחשב מצאתי ספר של POLO משנת 94-99 ללא שום הצהרות שהוא אינו מתאים לרכבך , צור קשר בפרטי ואשלח לך לינק

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

פורסם

תודה...

אולי מרק או מישהו שבקיא בנושא יוכל להגיד לנו...

לעניות דעתי אלו רכבים שונים... אומנם העקרונות הם בדרך כלל שווים אך לפעמים המיקום של דברים שונה..

בכל אופן אין לי מה להפסיד {שלח לי תקישור :)}

הדבר שאני חושב שיהיה הכי קרוב זה סיאט קורדובה אם יש ספר על הרכב הזה. }עריכה - אני רואה שכן יש...השאלה אם זה טוב}

פורסם
תודה...

לעניות דעתי אלו רכבים שונים... אומנם העקרונות הם בדרך כלל שווים אך לפעמים המיקום של דברים שונה..

הדבר שאני חושב שיהיה הכי קרוב זה סיאט קורדובה אם יש ספר על הרכב הזה. }עריכה - אני רואה שכן יש...השאלה אם זה טוב}

אכן בחנתי בעצמי את הספר אך כיוון שאינני יודע איך ניראה תא המנוע שלך אני לא אמליץ לך להדבק לספר מסויים

Haynes polo 94-98

http://www.mediafire.com/?b4c2q28h38fbrbv

בבקשה.

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

פורסם
תודה...

אני מבין שהרכב עם תיבה ידנית. מהו קוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב ? AEE או AFT ?

בכול מקרה החלפת נוזל בלמים אינה עבודה למתלמד חדש.

איזה כייף לי :)

פורסם

AFT אם אני לא טועה.

כבר ביצעתי את הפעולה ברכב ללא ABS... לא משהו יותר מידי מסובך... סך הכל לפתוח ניפל לרוקן ובד בבד למלאות ולדאוג שהמיכל תמיד יהיה מלא שלא יכנס אוויר... {מנפלאות היינס....} השאלה היא מה השוני בABS או שאין שוני ואין בעיה ללחוץ על הדוושה או שלהמנע מזה ופשוט לפתוח תניפלים ולתת לזה להתרוקן יותר לאט...

פורסם

תקרא את ההוראות בקובץ המצורף עבור פולו קלסיק בעניין החלפת נוזלים ברכב.

שים לב להבדלים בדגמי מנוע שונים.

Checking gearbox oil.pdf

Draining and filling cooling system.pdf

Engine oi- Drain or extract and top-up; renew oil filter.pdf

Removing and installing dust and pollen filter.pdf

Front and rear brake pads-linings- Check thickness.pdf

Spark plugs- Renew.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה.

אפשר להיות חוצפן ולבקש את כל החומר שיש לך על הרכב :)

אין לך מושג איזה שמחה תתן לי.

ובכל אופן תודה מקרב לב על החומר שנתת.

תבורך :-D

היום הרכב היה על ליפט וראיתי שהניפלים פונים כלפי מעלה. הכיוון שאני חותר אליו הוא להשלים את פרוייקט ה BLEEDER שלי {שנתקע ברכב הישן משום שלא מצאתי פקק מתאים למיכל נוזל ברקס.} דבר שאני מקווה שאני ימצא לרכב הזה ובזה אני יסיים את הסיפור. :)

פורסם

תודה רבה.

יש לי שמן גיר של BG 75-90 תקן 5.

120 שקל לליטר אני הולך לשים אותו :)

תודה רבה על המידע :).

אם יש לך עוד מידע על הרכב אודה לך מאד :)

בשורות טובות

• תוכן חדש...