Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה צפוי ביותר. כפי שטענתי.. גם השנה שום דייר חדש לא יזכה. נראה שתפקיד הדיירים החדשים הוא רק לרענן את הבית ולא כי באמת יש סיכוי למישהו מהם לזכות. אני גם חושב שצריך לתת להם יותר תקופת חסד. הרי מראש אין להם שום סיכוי כאשר דייר חדש שנכנס לבית לפני שבועיים מועמד להדחה מול דייר ותיק. זה לא הוגן באמת כלפיהם. הדיירים הותיקים נכנסו כולם ביחד ולכן זה הוגן. עד שלא יקבלו תקופת חסד ארוכה יותר להראות ולהביע את עצמם, שום דייר חדש לא יזכה.

פורסם

הא, מה?

לא ראיתי, מי הודח, אור ומי השני?

מעניין איך דור הגיב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני כל-כך שמח שהעיפו את אור.

כל-כך חבל שטהוניה היא המנצחת של העונה, פני העם כפני טהוניה. גועל נפש.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם יש מישהו שבאמת מגיע לו לקבל את המיליון זאת לבנה. אני בטוח שהיא תעשה בכסף שימוש טוב יותר. לדעתי היא גם צריכה את הכסף יותר מהפה ג'ורה הזאת טהוניה

פורסם

אחרי שצפיית פעם ראשונה שבוע שעבר (או השבוע, לא זוכר) אפשר הסבר למה כולם שונאים את טהוניה? אומנם אני לא אוהב את צורת ההתבטאות שלה, אבל כל מה שהיא אמרה היה נכון. היא הזהירה את כולם שיחכו ולא יתפתו במשימה בשביל שטויות, ושלבסוף יהיו כל מיני מסרים מהבית, וכולם שמו זין על אחרים ובזבזו אחוזים בשביל שטויות כמו אוכל, להסתכל חצי דקה על ים (הדור הזה פשוט בחור מפגר) ולראות פרק של האח הגדול. כאילו מה זה נתן ליניב, הוא סתם ראה כמה סמרטוט הוא, ואיך כל המדינה רואה אותו. אז, למה טהוניה לא בסדר? (חוץ מצורת התבטאות).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אחרי שצפיית פעם ראשונה שבוע שעבר (או השבוע, לא זוכר) אפשר הסבר למה כולם שונאים את טהוניה? אומנם אני לא אוהב את צורת ההתבטאות שלה, אבל כל מה שהיא אמרה היה נכון. היא הזהירה את כולם שיחכו ולא יתפתו במשימה בשביל שטויות, ושלבסוף יהיו כל מיני מסרים מהבית, וכולם שמו זין על אחרים ובזבזו אחוזים בשביל שטויות כמו אוכל, להסתכל חצי דקה על ים (הדור הזה פשוט בחור מפגר) ולראות פרק של האח הגדול. כאילו מה זה נתן ליניב, הוא סתם ראה כמה סמרטוט הוא, ואיך כל המדינה רואה אותו. אז, למה טהוניה לא בסדר? (חוץ מצורת התבטאות).

כי ראית רק פרק אחד.

היא הייתה עושה להם טרור בכל משימה,לא הייתה מסכימה להשתתף ומסכנת את כולם תמידית.

פתאום היא יענו מתחילה לשחק קבוצתי.

דור בחר ים כי הוא גולש גלים וזו האהבה שלו.לא יודע מה אתה אוהב אבל בשבילו כנראה זה כמו סיבוב על אנזו פרארי. (לא היית לוקח?)

כולם שונאים את טהוניה כי בהמה חסרת רסן היא מוציאה רק ארס מהפה ג'ורה שלה. וככל שהיא ניצלת ביותר הדחות היא משתלחת ביותר אנשים ועושה מה בז*ן שלה. למה הזכרת לי אותה?:evil::evil::evil::evil:

פורסם
במשפט אחד: האופי מכער את היופי .

לדעתי היא בכלל לא יפה. ושוקלת איזה 80 קילו:?...והאופי הכי זבל שיצא לי ליראות אצל בן אדם. כשהיא רצתה את הסיגריות שלה היא שמה ז** אחד גדול על כולם, פתאום בן אדם שדייט בישבילו זה חלום כולה :?בזבז 5 אחוז והיא יוצאת עליו כאילו לא יודע מה. אם זה לא ההפקה שמשאירה את הגועל נפש הזה בבית אלא עם ישראל, צריך דחוף לקנות כרטיס טיסה ולעוף מפה.

פורסם

אם אתם חושבים שטהוניה שורדת כי אנשים אוהבים אותה, אתם חיים בסרט. ההפקה שומרת אותה כי בלעדיה משעמם רצח + הם מפחדים להדיח אותה כדי שלא תפתח את הפה על גזענות. באמת נראה לכם שהם לא משחקים בהצבעות?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

טהוניה הזו , מצד אחד במת צדקה בחלק מהמקרים

אבל איזה ג'ורה

היא מחליפה את גילי יפה מאוד

והאמת לבנה קיבלה אתמול המון נקודות זכות אצל הקהל , ונראת לי כמועמדת לזכייה

:wink:

• תוכן חדש...