Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופ בוי...עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וגמר חתימה טובה!

מס' שאלות:

אני רוכש טופ בוי שנת 2002 +2 קסדות+ארגז ושרשרת ב6000 שקל שהמחירון של הטופ בוי הוא 7400 ...אני פשוט מאושר מהעסקה השאלה שלי היא האם קל למכור את הטופ בוי לפי המחירון כי אני לא מתמצא בדברים האלו...מה המחיר הסביר שאני יכול למכור את האופנוע(הוא כמו חדש)...אני מתכוון בתחילת החורף כבר למכור אותו...וטופ בוי זה קטנוע טוב?..

תודה לעונים...

ראשון לישורת וראשון לחצות את קו הסיום.כל צעד מחושב...,

עם דמעות בעניים הוא מודה לקבוצה, לספונסרים שלו , לקהל , לשופטים , למזג האויר , לכל העולם ולהוריו שהביאוהו עד הלום!:wave2:

פורסם

מס' שאלות:

אני רוכש טופ בוי שנת 2002 +2 קסדות+ארגז ושרשרת ב6000 שקל שהמחירון של הטופ בוי הוא 7400 ...אני פשוט מאושר מהעסקה השאלה שלי היא האם קל למכור את הטופ בוי לפי המחירון כי אני לא מתמצא בדברים האלו...מה המחיר הסביר שאני יכול למכור את האופנוע(הוא כמו חדש)...אני מתכוון בתחילת החורף כבר למכור אותו...וטופ בוי זה קטנוע טוב?..

תודה לעונים...

אתה קונה קטנוע למשך חודש, חודשיים גג ?

אם אפשר לשאול, מה היא המטרה ?

פורסם

המטרה היא שאני קונה קטנוע במחיר נמוך מהמחירון ב1500 שקל(ממכר) ואני מוכר אותו לפני תחילת החורף ויוצא ברווח של 1000-1500 שקל...

עם דמעות בעניים הוא מודה לקבוצה, לספונסרים שלו , לקהל , לשופטים , למזג האויר , לכל העולם ולהוריו שהביאוהו עד הלום!:wave2:

פורסם
המטרה היא שאני קונה קטנוע במחיר נמוך מהמחירון ב1500 שקל(ממכר) ואני מוכר אותו לפני תחילת החורף ויוצא ברווח של 1000-1500 שקל...

ועל ה"רווח" של ביטוח, דלק, אחזקה וכו' חשבת ?

:roll:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אני לא עושה ביטוח אין לי כסף לזה כל החופש נקרעתי בעבודות למינהם ועכשיו אני משקיע בלימודים כך שאין לי הכנסה בשביל לעשות ביטוח!אני מקווה שבחודשים הכל יעבור בשלום!

פורסם
אני לא עושה ביטוח אין לי כסף לזה כל החופש נקרעתי בעבודות למינהם ועכשיו אני משקיע בלימודים כך שאין לי הכנסה בשביל לעשות ביטוח!אני מקווה שבחודשים הכל יעבור בשלום!

אל תיעלב - אבל אתה טיפש כמו נעל.

הנה החלטה שאתה יכול להצטער עליה כל החיים.

X

מנהל פורום הקטנועים ב"תפוז"

וגם איש די נחמד...

פורסם

בלי ביטוח חובה האופנוע לא זז מטר ! (לטובתך)

אני קובע! (והמשטרה\ממשלה\חוקים...)

אתה באמת חשבת לא לעשות ביטוח חובה ולנסוע חודשיים ולקוות ששום דבר לא יקרה ?

אתה יודע מה יקרה?

אתה נביא ?

בקיצור לא חשבת על כל התשלומים: ביטוח, דלק (דלק לחודשיים - אז זה לא ממש משמעותי)

אין לך הכנסה לביטוח אז אל תקנה את האופנוע.

אם אתה עד כדי כך רוצה תקנה אבל,

אתה חייב לפחות ביטוח חובה 1700+- ש"ח לפני שאתה עולה לכביש.

פורסם

מס' שאלות:

תודה לעונים...

עזוב שטויות,

תשלם 6000 עכשיו, תעשה תאונה, בגלל שאין ביטוח אתה תשלם הכל, תאלץ למכור את הקטנוע בחצי מחיר כי שברת אותו לרסיסים ועדיין תוסיף כסף.

במקום כאב הלב הזה, תן את הכסף לצדקה

פורסם

ולמה אתה בטוח שתצליח למכור במחיר מחירון?

פורסם

זה פשוט לא יאומן איך אנשים מתנהלים - מילא, יש אנשים שצריכים לדחוף אצבע לתקע כדי לחוש את החשמל.

יכול להיות שיצליח לו (שמעתי שאלוהים שומר על הטיפשים....)

מכיר סוזוקי ??? :smile:

פורסם

אוי הטמטום...

אתה חושב שתצליח למכור אותו במחירון?

תחשוב שוב...

ועוד תוך חודש?!?

פחחח.

מילא זה. פה עוד גיחכתי.

אבל בלי ביטוח?

אתה באמת כזה מפגר או שאתה עושה את עצמך?

לא רגע, לפני שאתה נעלב לי פה, חכה שניה כי אני שואל ברצינות.

טמטום כמו אצלך זה משהו מיוחד, זה יכול להיות יופי של בסיס למחקר של "עד כמה הטפשות כואבת".

במידה ואתה לא מקשר את זה, אז יום אישפוז אחד עולה מעבר ל1000 ש"ח.

לא כולל הובלה לבית החולים על ידי אמבולנס שזה עוד 550 ש"ח.

טיפולים של פיזיוטרפיה עולים הרבה יותר...

גבס, תחבושות, צילומים וכו'...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
אל תיעלב - אבל אתה טיפש כמו נעל.

הנה החלטה שאתה יכול להצטער עליה כל החיים.

במחשבה שניה... לך על זה כאילו אין מחר.

הברירה הטבעית כבר תגאל אותנו ממך.

היידה דארווין!

דבע.

X

מנהל פורום הקטנועים ב"תפוז"

וגם איש די נחמד...

• תוכן חדש...