Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז ומעולם, סוחרי רכב ניסו לפרסם ביד2 גם בתור פרטיים. שיטת מצליח, שמגדילה עבורם את אחוז ההצלחה לצוד לקוחות. הנה דוגמא אקראית שמצאתי הבוקר. בשני המקרים מדובר בניצני עוז (הכוונה כמובן, לסוחרי נתניה המפורסמים שחוששים להזכיר את המילה נתניה). פעם זה מיטל, בלוח הפרטי, ופעם זה שי, בלוח המסחרי. אותו רכב בדיוק. אגב, מזהים בקלות את סגנון הפרסום הטרחני, העמוס בנקודות: רכב חסכוני...שמור...נהג מבוגר...מטופל... וכו'...

מה דעתכם?

002.jpg

00.jpg

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי זה ישמע מוזר, אבל רק... בגלל... הסגנון... כתיבה... הזה לא הייתי מתקשר, בין אם זה סוחר או אדם פרטי. אני משתדל לא לעשות עסקים עם מטומטמים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני נזכר עכשיו שלפני כמה חודשים החזקתי בבורה ובפולו, ושניהן היו למכירה.

היו מתקשרים אלי "בקשר לאוטו", והייתי שואל בתום לב "איזה מהם?" - היו בטוחים שאני סוחר.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
אולי זה ישמע מוזר, אבל רק... בגלל... הסגנון... כתיבה... הזה לא הייתי מתקשר, בין אם זה סוחר או אדם פרטי. אני משתדל לא לעשות עסקים עם מטומטמים.

...גם אני שונא מטומטמים. אבל, גם לא כל כך מתחבר לעילגים וילידי הארץ שמדברים או כותבים בשגיאות כמו אחרוני הבני-דודים. אגב, שמתי לב, שתמיד, כל המכוניות שקניתי ( באמצעות חשיפה למודעת פירסום אינטרנטית), פורסמו בצורה עניינית וממוקדת, ללא דברי רהב. בסך הכל, הרי אלה נתוני המכונית שמוכרים את עצמם וכמובן גם המוכר - יש כל מיני ערסים שמיד אברח מהם כי פשוט לא כדאי לעשות עימם עסקים.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

בהחלט מזדהה איתך. דרך אגב היית קונה מברנש שמוכר אלפא ידנית בהסבר הבא (לקוח טרי מלוח יד 2) :

"מוכר בצער רב בעקבות חוסר הקואורדינציה המשווע של אישתי שעשתה בגאונותה רישיון על אוטומט".

פורסם

אני נלחמתי עם סוחר רכב שמחנה מכוניות ברחוב, ומפרסם ביד2 בתור רכבים פרטיים, התקשרתי ליד2 הסברתי את המקרה, מחקו לו את ההודעות, למחרת הוא העלה עוד הפעם, היה צריך השקעה מצידי כל יום למצוא את המודעות וללחוץ על הכפתור דיווח וכעבור זמן קצר מוחקים את המודעה, ככה זה היה בערך 4 שבועות יום יום, ומאז הוא לא מפרסם בלוח הפרטי, רק בלוח של הסוחרים.

אז שווה ללחוץ על הכפתור דיווח.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לפני שנסעתי פירסמתי למכירה, כמה גאנקים שישבו לי במחסן כמו אוסילסקופ ורב מודד של פלוק. הם הכניסו אותי לרשימת הסוחרים שלהם ולא הצלחתי לצאת ממנה, כל מודעה אחרת שניסיתי לפרסם תחת הנייד שלי נחסמה. העניין הוא, שסוחרים מחליפים כל הזמן טלפונים וקשה לחסום אותם. הדרך הכי טובה להקטין את הזיקה לסוחרים לחפש בלוחות של פורומים ולהפעיל את השכל הישר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
מאז ומעולם, סוחרי רכב ניסו לפרסם ביד2 גם בתור פרטיים. שיטת מצליח, שמגדילה עבורם את אחוז ההצלחה לצוד לקוחות. הנה דוגמא אקראית שמצאתי הבוקר. בשני המקרים מדובר בניצני עוז (הכוונה כמובן, לסוחרי נתניה המפורסמים שחוששים להזכיר את המילה נתניה). פעם זה מיטל, בלוח הפרטי, ופעם זה שי, בלוח המסחרי. אותו רכב בדיוק. אגב, מזהים בקלות את סגנון הפרסום הטרחני, העמוס בנקודות: רכב חסכוני...שמור...נהג מבוגר...מטופל... וכו'...

מה דעתכם?

תופעה ידועה ומטרידה

פורסם

לא רק בלוחות. המתוחכמים שבהם כבר הגיעו לאיזור שלי.

הם מסתובבים עם דפים של "בס"ד - מעוניין למכור את הרכב? אם כן צור קשר" בכתב יד, אותם הם מצמידים לשמשה הקדמית של כל רכב שככל הנראה נראה להם חיצונית במצב טוב. לאחר נבירה קצרצרה בלוי יצחק ושקלול כל הפרמטרים החיוניים (ידיים, קילומטראז' וכיוצ"ב), סחבק החליט להרים צלצול ולציין שדורש מחירון. הבחור מהצד השני של הקו לא היסס ישר לדרוש עשיריה פחות ועוד עבור שנתון גבוה יותר, תוך כדי שהוא חוזר על המשפט ומדגיש "תבדוק שוב, תבדוק שוב".

איחלתי לסוחר בהצלחה (במילים אלו) וניתקתי את השיחה. טוב שלא משלמים על זמן אוויר בימינו, עוד הייתי עלול לדרוש את הדקה המבוזבזת מהחיים שלי בחזרה.

• תוכן חדש...