Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות..

אז מה עדיף?

יש לציין שלפחות לשנתיים הקרובות עיקר הנסיעה תתבצע בתוך העיר.

איזה רכב יותר חסכוני בדלק?

חלפים יותר זמינים?

יותר בטוח/אמין?

מה יהיה יותר קל מכור אח"כ?

ולמי יש ירידת ערך סבירה יותר כך שפחות אפסיד עליו בטווח הארוך..

בעיקרון חיפשתי רכב קטן וחסכוני בדלק אבל לא מצאתי משהו טוב כ"כ..

אז אם אתם מכירים מכונית בטווח מחירים של הרכבים הנ"ל (ואפשר כמובן גם פחות) שהם יותר קטנים ויותר חסכוניים אשמח לשמוע.

יש לציין שהרכב ישמש בעיקר אותי ואת פקלאותיי (אני לא יכולה להסתפק בפגז' פצפון כי צרכי העבודה שלי מצריכים גודל סביר לכל הפחות זה למה נבחרו הסוזוקי ליאנה והראנאקס).

יש למשפחה רכב.

תודה רבה,

אורלי!

פורסם

ציינת פקלאות - תביאי בחשבון שבאצ'בקים תא המטען יחסית קטן, לכן עליך לבדוק אם הרכב מתאים לצרכייך.

לגרסאת הסדאן תא מטען מכובד.

עקרונית, לנסיעות עירוניות עדיף רכב קטן (נוחות בתמרון וחניה). לכן צייני מה כוללות פקלאותייך, אם אינן רבות יתכן שעדיף רב מסגמנט הסופרמיני, וכאן המבחר גדול מאוד.

לגבי ה-SX4 - אני מניח שמדובר באחד הדגמים המוקדמים (לפני 2010) - לדגמים אלה מנוע ה-107 כ"ס של הליאנה שנוטה לתגובה איטית להאצה (אם כי לא מחסור בכוח).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ציינת פקלאות - תביאי בחשבון שבאצ'בקים תא המטען יחסית קטן, לכן עליך לבדוק אם הרכב מתאים לצרכייך.

לגרסאת הסדאן תא מטען מכובד.

עקרונית, לנסיעות עירוניות עדיף רכב קטן (נוחות בתמרון וחניה). לכן צייני מה כוללות פקלאותייך, אם אינן רבות יתכן שעדיף רב מסגמנט הסופרמיני, וכאן המבחר גדול מאוד.

לגבי ה-SX4 - אני מניח שמדובר באחד הדגמים המוקדמים (לפני 2010) - לדגמים אלה מנוע ה-107 כ"ס של הליאנה שנוטה לתגובה איטית להאצה (אם כי לא מחסור בכוח).

אוקייי..

זה ממש היה לקרוא סינית...

מה זה אצ'בק/סדאן?

עשיתי בדיקה מחודשת עם עצמי וביום יום למעט מקרים יוצאי דופן אולי פעם בשבוע אני אוכל להסתדר עם תא מטען קטן ומקס' עם מושבי הנוסעים ויותר חשוב לי החסכון בדלק..

(אולי הצד המרוקאי שבי שתמיד מפחד שיחסר ולא יהיה מקום צץו ומשתלט..)

ולא הבנתי מה יותר משתלם הסוזוקי או הקורולה?

ואם אוכל להסתפק בתא מטען קטן,

אלו רכבים מהסופר מיני יתאימו לי?

(סליחה אם יש כאן שאלות בסיסיות אבל אני באמת לא מבינה בכל העניינים האלה)

תודה!

פורסם

האצ'בק (ולא אצ'בק כפי שכתבתי קודם, יש לי נטיה לשגיאות הקלדה מביכות) היא מכונית בעלת 5 או 3 דלותו, שאחת מהן אחורית, עם "גב" מאונך - כדוגמת הטויוטה אוריס או פולקסואגן גולף. יש להן תאי מטען נגישים אולם יחסית קטנים. מכוניות ,סדאן" לעומתן הן בעלות מבנה "3 קופסאות" עם תא מטען נפרד מאחור, בדרך כלל יותר גדול מאשר בדגמי ההאצ'בק המקבילים. שתי גרסאות ה-SX4 הן דוגמא מתאימה - לגרסת הדסאן (4 דלתות) תא מטען בעל נפח כפל מזה של גרסת ההאצ'בק (5 דלתות).

לפי התאור שלך נראה כי את זקוקה למכונית מדגם יותר קטן (הקבוצה הקרויה "סופרמיני", כדוגמת היונדאי אקסנט, טויוטה יאריס או סוזוקי סויפט או ספלאש).

למרות שאת מתכוונת לקנות מכונית מיד שניה אני מציע לך להקדיש שעה-שעתיים לסיור קצר בכמה סוכנוניות רכב, להביע התעניינות ולבחון מה גודל הרכב שאת באמת צריכה, ואז לשוב לפורום ולקבל עצות מיודעי דבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

sperial - קצת התבלבלת - היא מחפשת בסביבות 40K, ולכן התכוונה לליאנה לא SX4 החדשה יותר.

לליאנה, גם בגרסת ההאצ'בק, תא מטען לא רע בכלל.

מבחינת סחירות, הטויוטה יותר מבוקשת בהרבה ולכן "תפסידי עליה פחות".

ברמת אמינות,איכות,ביצועים, שני הרכבים שווים ולא רעים בכלל. בתקציב שלך לדעתי תצליחי למצוא ליאנה במצב טוב יותר (מבחינת קילומטרז ושנתון).

באמת לא ציינת מהן פקלאותייך, אבל בהנחה ואת נוסעת לבד ברכב, אני מאמין שעדיף לך משהו יותר חסכוני (וסחיר לא פחות), כמו דייהטסו סיריון ,טויוטה יאריס או סוזוקי סוויפט. מאמין שיכנסו לתקציב שלך שנתונים 07/08.

פורסם
האצ'בק (ולא אצ'בק כפי שכתבתי קודם, יש לי נטיה לשגיאות הקלדה מביכות) היא מכונית בעלת 5 או 3 דלותו, שאחת מהן אחורית, עם "גב" מאונך - כדוגמת הטויוטה אוריס או פולקסואגן גולף. יש להן תאי מטען נגישים אולם יחסית קטנים. מכוניות ,סדאן" לעומתן הן בעלות מבנה "3 קופסאות" עם תא מטען נפרד מאחור, בדרך כלל יותר גדול מאשר בדגמי ההאצ'בק המקבילים. שתי גרסאות ה-SX4 הן דוגמא מתאימה - לגרסת הדסאן (4 דלתות) תא מטען בעל נפח כפל מזה של גרסת ההאצ'בק (5 דלתות).

לפי התאור שלך נראה כי את זקוקה למכונית מדגם יותר קטן (הקבוצה הקרויה "סופרמיני", כדוגמת היונדאי אקסנט, טויוטה יאריס או סוזוקי סויפט או ספלאש).

למרות שאת מתכוונת לקנות מכונית מיד שניה אני מציע לך להקדיש שעה-שעתיים לסיור קצר בכמה סוכנוניות רכב, להביע התעניינות ולבחון מה גודל הרכב שאת באמת צריכה, ואז לשוב לפורום ולקבל עצות מיודעי דבר.

תודה רבה ממש!

ובאמת אעשה זאת בל"נ ואחזור עם תובנות מחודשות בעז"ה..

שוב תודה!

• תוכן חדש...