Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מספר מוצרים מ EBAY מאותו מוכר מהונג קונג(סך הכול 3 מספרי מעקב), המוכר שלח אותם ב9 לחודש. ומתאריך 11.4 הם תקועים במצב הבא:

The item ( X) is being processed for departure from Hong Kong as of 11-Apr-2013

מיותר לציין, שבאותו יום הזמנתי מוצר ממכור אחר, מאותו מדינה והוא הגיעה אלי אתמול:oops:.

המוכר טוען שזה נורמלי,אני בחיים לא נתקלתי בזה במיוחד שלפי סוג המשלוח זה צריך להגיע תוך שבוע.

מה דעתכם?

פורסם

נראה שלכל דואר בעולם יש פאקים (גם לי יש פריט שעל אותו סטטוס ראשוני כבר שבוע,והיום קיבלתי הודעה לבוא לאסוף)

תן לזה עוד כמה ימים ותציק למוכר שוב,שיבדוק מה קורה איתם.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

זה היה הסטטוס הקבוע של כמעט כל מה ששלחתי מהונג קונג עם מספר מעקב. אין ממה לדאוג.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קשה להבין קצת איך הם עובדים. נירא לי השילוח שלהם הוא פעם ב-X ימים ואם אתה נופל קרוב למועד אז יגיע יותר מהר. וההפך, המספרי מעקב יכול להיות פשוט לא מתעדכנים

שיא המהירות כשבוע במקרה הכי גרוע חודש+

תסתכל במודעה כמעט כולם רושמים בערך תוך כמה ימים אמור להגיע לרוב זה שלושה שבועות

יכול להיגרר לארבעה

תזכור שיש לך עד 45 יום מיום הקנייה לבוא בטענות.

פורסם

יש לי חבילה שצריכה להגיע מספרד.

קיבלתי מספר מעקב והוא תופס גם בדואר ישראל,

רשום שם שהחבילה נשלחה מספרד ב19.4 ומאז הסטטוס לא מתעדכן. :roll:

מישהו יודע איך אני יודע מה הסטטוס שלה? 99.9% שהחבילה בארץ. אבל לא ברור לי איפה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
כמה זמן עבר מאז הוזמנה החבילה?

לא יודע בדיוק, היא נשלחה מחו"ל ב16.4.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אז אני הייתי ממתין לפני שאני נכנס ללחץ. עברו סה"כ 6 ימים, כאשר 2 מתוכם לא ימי עסקים. אני מאמין שזה אמור להגיע השבוע/שבוע הבא אם לא יהיו עיכובים.

פורסם

אם אתר דואר ישראל "מכיר" בקוד שברשותך (ז'תומרת,אומר לך שזה הגיע ועכשיו בבית מיון כלשהו או בדרך לסניף בעירך) - אז זה עניין של ימים בודדים (או שבועות במקרה הגרוע :p) עד שתקבל את הפתקית המיוחלת :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אם אתר דואר ישראל "מכיר" בקוד שברשותך (ז'תומרת,אומר לך שזה הגיע ועכשיו בבית מיון כלשהו או בדרך לסניף בעירך) - אז זה עניין של ימים בודדים (או שבועות במקרה הגרוע :p) עד שתקבל את הפתקית המיוחלת :)

זה אומר שהחבילה עברה את המכס או לא? :roll:

פורסם

מה תגיד על חודשים?

קיבלתי היום חבילה שנחתה בדואר ישראל ב 18/2/13 !

פורסם
מה תגיד על חודשים?

קיבלתי היום חבילה שנחתה בדואר ישראל ב 18/2/13 !

אל תתלהב עליי! :lol:

קיבלתי בינואר חבילה שהזמנתי באוגוסט 12'!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פחחח, אתם ילדים אתם.

קיבלתי פעם דיסק לאחר 9 חודשים (וזה היה מארה"ב, משלוח אווירי ולא ימי).

מסכן המוכר שחטף את הפידבק השלילי... תכלס זה לא היה באשמתו.

פורסם
חצי שנה?!

דואר ישראל מסרב להכיר בבאר שבע כחלק ממדינת ישראל, אולי זו הסיבה לעיכובים האלו ?!

לא נראה לי, דווקא דברים מגיעים לפה די מהר בדרך כלל. זה פשוט הדואר דפוק. בכללי.

באר שבע דווקא זוכה לחלוקה נאה ודי מהירה של משלוחים.

זה סניף ראשי, יש סיכוי אפילו שזה מעיין סניף מעבר לכל היישובים פה באיזורים (עומר, מיתר, רהט וכדומה).

ככה שיש מצב שכל יום מגיעות לפה משאיות.

הבעיה זה בסניף השכונתי שלי. היה סניף מעפן, פתחו סניף אחר. יש 3 עמדות וזה מיועד ל50 אלף תושבים! בדרך כלל מאוישות 2 עמדות במקרה הטוב, במקרים גרועים עמדה אחת.

מזל שלפחות יש פתקים. פעם כל אחד היה נדחף בתור ואומר "שמרו לי מקום". :roll: טוב נו, ישראלים חכמים.

פחחח, אתם ילדים אתם.

קיבלתי פעם דיסק לאחר 9 חודשים (וזה היה מארה"ב, משלוח אווירי ולא ימי).

מסכן המוכר שחטף את הפידבק השלילי... תכלס זה לא היה באשמתו.

9 חודשים. :roll:

אוקיי.

מחכה לחבילה הבאה שתשבור את השיא שלך :-D

• תוכן חדש...