Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא נראה לי, דווקא דברים מגיעים לפה די מהר בדרך כלל. זה פשוט הדואר דפוק. בכללי.

באר שבע דווקא זוכה לחלוקה נאה ודי מהירה של משלוחים.

זה סניף ראשי, יש סיכוי אפילו שזה מעיין סניף מעבר לכל היישובים פה באיזורים (עומר, מיתר, רהט וכדומה).

ככה שיש מצב שכל יום מגיעות לפה משאיות.

הבעיה זה בסניף השכונתי שלי. היה סניף מעפן, פתחו סניף אחר. יש 3 עמדות וזה מיועד ל50 אלף תושבים! בדרך כלל מאוישות 2 עמדות במקרה הטוב, במקרים גרועים עמדה אחת.

מזל שלפחות יש פתקים. פעם כל אחד היה נדחף בתור ואומר "שמרו לי מקום". :roll: טוב נו, ישראלים חכמים.

9 חודשים. :roll:

אוקיי.

מחכה לחבילה הבאה שתשבור את השיא שלך :-D

בחצי השנה האחרונה זמני ההגעה עולים על 50 ימים עבור כ8 חבילות.

ישנו חניות משאיות של דואר ישראל (כ 10 משאיות) קרוב לקניון.

ככה שאני בטוח שהמשאיות עובדות.

9 חודשים? ואו!

פורסם
בחצי השנה האחרונה זמני ההגעה עולים על 50 ימים עבור כ8 חבילות.

ישנו חניות משאיות של דואר ישראל (כ 10 משאיות) קרוב לקניון.

ככה שאני בטוח שהמשאיות עובדות.

9 חודשים? ואו!

את האמת שאחריי הפאשלות המדוברות ב3-4 חבילות,

כל החבילות מגיעות בזמן סביר.

שזה אומר שבועיים וחצי - שלושה שבועות לרוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שהפתיע אותי זו שזו הייתה חבילה קטנה,

ובתקופה אחרת שבה חבילות היו מגיעות תוך 10 ימים גג מארה"ב (כן, היו זמנים כאלה).

נראה לי שזה פשוט נפל מאחורי איזה שולחן או משהו עד שהמנקה מצאה את זה בטעות :-P

פורסם

טוב אז היום קיבלתי את ההודעה המיוחלת:

דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר בבאר שבע בתאריך 23/04/2013 ונוכח מידותיו ו/או משקלו יועבר אל יחידת הדואר השכונתית לצורך מסירתו שם.

:-D

עכשיו רק נותר לחכות לעדשות!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...