Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החברה היא soundmagus

לפי מה שראיתי היא מיצרת מגברים דיגיטליים עם dsp

ויש להם מגברים שמוצהרים גבוה מאוד אני אישית לא שמעתי אף מגבר כזה ורציתי לדעת מה אתם אומרים עלייהם זה אתר הבית שלהם

http://www.soundmagus.com/

פורסם

כלל המגברים הדיגיטליים גוררים אחריהם הצהרות מכובדות וכבונוס גם מימדים קטנים יחסית להספק.

כאמור ישנה הסתייגות לחלק גדול מהאנשים בקשר לאיכות הצליל של מגברים דיגיטליים וגם קלאס D.

בנוסף לזה ישנה העובדה שמדובר במוצר סיני (שים לב לא רק מיוצר בסין אלא מוצר סיני לגמרי) ככה שלא הייתי תולה תקוות בקשר לאיכות המוצר.

פורסם

היה לי פעם מונו שלהם (עדיין יש לי אבל הוא תקול). בכל מקרה הוא עשה עבודה לא רעה בכלל ולפי התוצאה כנראה גם עמד בהספק המוצהר +- . קניתי אותו חדש מסין ישירות מהיצרן בתערוכה , המגבר החזיק בידיוק שנה והלך לעולמו. לסיכום: תוצאה לא רעה מבחינת סאונד מההתנסות שלי, אמינות לא משהו... אגב המחירים שלהם ישירות מהיצרן פשוט מצחיקים אז שלא ימכרו לך אותו במחיר לא שפוי.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם
היה לי פעם מונו שלהם (עדיין יש לי אבל הוא תקול). בכל מקרה הוא עשה עבודה לא רעה בכלל ולפי התוצאה כנראה גם עמד בהספק המוצהר +- . קניתי אותו חדש מסין ישירות מהיצרן בתערוכה , המגבר החזיק בידיוק שנה והלך לעולמו. לסיכום: תוצאה לא רעה מבחינת סאונד מההתנסות שלי, אמינות לא משהו... אגב המחירים שלהם ישירות מהיצרן פשוט מצחיקים אז שלא ימכרו לך אותו במחיר לא שפוי.

לא הבנתי איך אתה מעריך איכות סאונד של מונו.:shock:, ובעזרת מה מדדת שאתה אומר שההספק קרוב להצהרות?

פורסם

בחיי אני לעולם לא אבין את זה..

אומרים לך שהמונו אמנם זול אבל לא אמין, ובגלל שהוא זול אתה לא מתייחס לעובדה שהוא לא אמין?

למה אתה רוצה לקנות את המונו שאחרי שנה יהרס לך? רק כי הוא זול? אני לא מבין את זה..

JL Audio

פורסם

מור אם אי אפשר להבדיל בין איכויות של מונו למה לא לקנות מונו של boss ולסגור עניין? המונו הזה עובד בלי רעשים במצב סרק והוא היה עושה עבודה טובה לעומת כל מניי מגברים זולים ששמעתי. לגבי ההספק, הוא היה מוצהר על 600rms ב1 אוהם והיה מחובר לשני cvr שמאוד אוהבים כוח והם השתוללו איתו מצויין ככה שאני חושב שההספק לא היה רחוק מהמוצהר.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אתה לא קונה בוס כי הוא לא מוציא חצי מההספק המוצהר.

אני לא שמעתי עד היום הבדל בצליל או איכות סאונד בין מונו למונו, גם עם מונו שהוא a/b.

שליטה על אלמנט וכח זה משהו אחר.

אתה משלם על עמידה בהצהרות, כוח, וכמובן אמינות של מותג איכותי לעומת משהו שיילך אחרי שנה כמו שציינת.

והשיטה שלך לאמוד אם ההצהרה קרובה למציאות היא דיי כללית וממש לא מדוייקת, זה שהם זזו יפה זה נחמד, אבל להחליט לפי זה שהמגבר קרוב להצהרות (במקרה זה 600 rms) זה כבר כמו הימור.

אתה בעצמך כבר יודע שגם עם הספקים נמוכים אלמנט יכול לזוז יופי גם אל מול הספק גבוה יותר (קח לדוגמא שהורדת את הסט שלך מגישור ואמרת שזה נשמע לך יותר טוב וחזק מאשר עם הגישור ותסיק מסקנות).

בקיצור בוא נהיה קצת יותר מדויקים ולא נחשב הספקים לפי איך האלמנט זז.

נ.ב

Cvr ורוב הסאבים של קיקר (אל תקפוץ ותגיד עכשיו l7) יזוזו ויעשו רעש גם בהספקים נמוכים, אצלי היה עושה לי חור בראש גם מגישור של מגבר 4 ערוצים מחברה לא מוכרת כלכך.

פורסם

קיבלת בשרשור הזה את כל הסיבות ללא ללכת על המגבר הזה.... שנת עבודה ב"זמני מגברים" זה כלום.....

אסיף קנה את המגבר בגרושים בארץ הייצור, פה הוא יעלה כמה גרושים נוספים... וכל זה בשביל אמינות לוטה בערפל, ועדיין לא נאמר שום דבר לגבי האיכות שגם כן לוטה בערפל...

אם אתה מחפש משהו זול, תחסוך טיפה ותביא משהו טיפה יותר טוב, בסופו של יום רק אתה תהנה מהציוד שתקנה.

SCANSPEAK

פורסם

חרא של חברה, תסלח לי....

אומנם הם זכו באיזה פרס מטופש על חדשנות באחד מהארועים ההזוים באירופה, הפתרון הקיטשי והמפגר שלהם של לוח הדי ג'יי לכווני חיתוכים במגבר לדעתי מגוכח עד דמעות.

אם כבר דברים גמישים אז אולי MASCONI, איך שלא כותבים את זה...

• תוכן חדש...