Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי לא שווה 500 ש"ח. מכשיר בן כמה שנים טובות,טוב ככל שיהיה,עדיף מה שנתתי לך בלינק,ואתה מקבל מכשיר חדש.

לאיזה ציוד אתה מתכוון לחבר את הפטיפון שאתה מעוניין לקנות ?

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואני עדיין עומד מאחורי ההמלצות שנתתי ב100%, גם אחרי שראיתי את הסטאפ של הבחור.

אם ראית את הסט-אפ של הבחור, והוא סודי ביותר, בסדר.

פשוט להשקיע במקור אם יש לך רמקולים באלף ש"ח ומגבר קולנוע ביתי, זה טיפשי. לא מקבלים צליל "אנלוגי", מקבלים את אותו צליל שמערכת כזו יכולה להפיק + קרקושים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פאלו- לא הבנתי או שלא הבנת אותי- בשלב מסויים הוא כתב מה הסטאפ שלו, לא סודי ולא נעליים.

לפות"ש- לא יודע מה הסיכוי שדבר כזה אפשרי, אבל העברתי את רוב ילדותי עם הפטיפון שקישרת אליו, רק עם זרוע אחרת (לפחות לפי התמונות).

כמו שאמרו מעליי- ב500 שקל אתה יכול להשיג יותר טוב, לדעתי.

פורסם
פאלו- לא הבנתי או שלא הבנת אותי- בשלב מסויים הוא כתב מה הסטאפ שלו

אפשר קישור?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פאלו, אין לי מושג איך מקשרים להודעה ספציפית, אז קבל ציטוט:

אני לא התייאשתי ואמשיך לחפש,אגב יש לי מגבר ישן של טושיבה ללא יציאת פונו,ו2 רמקולים של סניו,הבנתי שאצתרך קדם מגבר,אני אשתדל למצוא זמן ולקפוץ לפיוז בגבעתיים אולי נמצא אצלו איזה פטיפון משומש במחיר סביר.

לא סטאפ היסטרי, מודה, אבל כן כזה שכבר יהיה אפשר להבדיל איתו בין פטיפון יד שניה של 500 שקל לבין אחד מהקומבואים שהוצעו פה.

בכל מקרה, ההצעות היו גם בהתאם לתקציב- ומהוות את התמורה הטובה ביותר עבור אותו סכום.

פורסם

הוא לא מוכן לרדת במחיר,בגלל המחט יהלום שנחשבת לטובה ביותר

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
לא סטאפ היסטרי, מודה, אבל כן כזה שכבר יהיה אפשר להבדיל איתו בין פטיפון יד שניה של 500 שקל לבין אחד מהקומבואים שהוצעו פה.

צודק, פספסתי...

רמקולים של sanyo?!

אתה צוחק עלי?!

יש יותר גרוע מזה?

חבל על הכסף של השקעה בפטיפון, שעולה פי 10 משאר המערכת.

בזבוז מוחלט.

הוא לא יקבל איכות של כלום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פאלו, יצא לך לשמוע אחד מהקומבואים של הכל כלול?

זה נשמע כמו טרנזיסטור מקולקל!

אפילו עם הרמקולים של סאניו הוא יקבל שיפור (וכן, אני יודע מה זה רמקולים של סאניו, את כל הילדות שלי העברתי עם הדרעק הזה).

ועדיין!

פורסם

לפותח השירשור:

1. איזה מערכת יש לך כרגע?

2. אתה מתכוון לחבר אליה את הפטיפון?

3. מה התקציב שלך?

פורסם
לפותח השירשור:

1. איזה מערכת יש לך כרגע?

2. אתה מתכוון לחבר אליה את הפטיפון?

3. מה התקציב שלך?

מצטער אם לא היתי ברור.

הציוד שברשותי: מגבר-Toshiba SA-725

ורמקולים בררה של סניו,(אבדוק את הדגם כשאחזור הביתה)

אני מוכן למתוח את הסכום עד 2000 ש"ח ולהחליף את הציוד "המעפן" בשביל להנות מצליל אנלוגי ראוי.

אני לא דיג'יי במועדונים,ואני לא צריך את זה בשביל העבודה.

נטו לשבת בבית אחרי יום ארוך,למזוג לעצמי ויסקי עם קובית קרח,ולהנות מחוויה אוטנטית משובחת בהאזנה לתקליטים.

זה באמת בקשה לא ריאלית בעליל? לוותר על החוויה הזו?

ולשאלתך,נכון להיום אני שומע את המוזיקה שלי עם פלייליסט ביוטיוב ורמקולים 2.1 של לוגיטק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבקשה שלך ריאלית בהחלט,

500 שקל לפטיפון יד שניה סביר + (תצטרך רק קצת סבלנות שאחד כזה יגיע),

500 שקל לפונו סטייג' מצויין (הVLPS שקישרתי אליו קודם, לא קשור לזה שמוכר אלא ממליץ מתוקף זה שהיה לי כזה והייתי מבסוט מאוד)

ועוד 1000 שקל לרמקולים יד שניה שיישמעו טוב מאוד.

אולי תצטרך לקצץ מהרמקולים לטובת ראש לפטיפון (הרוב באים בלי, אבל כמו שאמרתי- אני קניתי ב350 שקל טורנס עם ראש של סטנטון וזה נשמע טוב מאוד).

פורסם
אני ממליץ לך בחום לבקר ב"פיוז" ולהתרשם. דבר עם ניסן,בחור זהב עם ידע גדול מאד.

היתי אצליהם בחנות,באמת חבר'ה על הכיפאק,המליצו לי על מכשיר של דנון ב1300 ש"ח" "שמתאים בול לצרכיי" לא היה להם משומש במלאי, היה אחד של שרווד מתצוגה ב900 ש"ח. ניראה לי יותר חכם לקנות משהו ישן ואיכותי ובמידת הצורך לתקן אותו,ועדיין לא אגיע ל60 אחוז מעלות חדש.

פורסם

נשמע שאתה די נעול על מכשיר יד שניה....

אם כבר אתה בוחר לקנות יד שניה,אל תשקיע יותר מ 300 ש"ח. את השאר תשקיע ברמקולים טובים ותשמור בצד לראש עם מחט טובה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

300 נשמע לי אפשרי אם יש לך המון המון סבלנות לחכות למציאות ביד 2 ומכיר מישהו שיכול לייעץ לך שלא תיפול על לימון.

אני הייתי מגמיש את זה ל400 וחותך בחצי את זמן ההמתנה :-)

אבל סך הכל זה הכיוון שגם אני ממליץ-

את השאר תשקיע ברמקולים (גם יד שניה) וראש עם מחט (אפשרי ואף כדאי לקנות באיביי, מדובר בפריט קטן וקל למשלוח).

• תוכן חדש...