Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק ניסיתי לרכז לבחור את כל המידע בהודעה אחת, לא אמרתי שאמרת משהו לא נכון מלבד מרכך.

אתה צודק, באמת ההערה שלי בסוף מנוסחת גרוע, אז הנה אני מתקן.

"במקום מרכך ניתן להשתמש בחומץ סינטטי שפעולתו זהה לפעולת המרכך אך לא פוגעת בבדים". בסדר עכשיו ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 523
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
honda97

תוסיף לפני ההודעות שלך האזהרה לגבי תוכן דברייך שכן אתה לא תשלם לאחרים על קניית מגבת חדשה.

על כל מגבת MF איכותית תמיד תופיעה האזהרה no softener| no bleach

המרכך יהרוס את המגבת ויפגע בתכונות שעבורן רכשת אותה.

מרכך לא בריא גם לבגדים שלך ולמגבות הרגילות שיש לך בבית.

שים לך מה מופיע בצד שמאל למטה של התמונה הבאה (מקווה שרואים ברור)

בערך מכל פוסט שני שלך ניכר שאתה בשלב ההתלהבות אבל חסר לך כמויות של הבנה וידע ולכן כמו שכבר אמרו לך אלפים לפני תתחיל לקרוא ידידי, לקרוא ולהפנים.

igold

חיפוש קצר בפורום יענה לך על השאלות.

לא תודה, כשאני ימליץ למישהו על חומר ספיציפי עם שמות ורשימת קניות לא מתאימה אז תדבר, לא המלצתי על שום סוג מרכך ושום אבקה!

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
רק ניסיתי לרכז לבחור את כל המידע בהודעה אחת, לא אמרתי שאמרת משהו לא נכון מלבד מרכך.

אתה צודק, באמת ההערה שלי בסוף מנוסחת גרוע, אז הנה אני מתקן.

"במקום מרכך ניתן להשתמש בחומץ סינטטי שפעולתו זהה לפעולת המרכך אך לא פוגעת בבדים". בסדר עכשיו ?

עכשיו כן אבל מקודם יצאתם עלי כאילו אמרתי לבחור לך תקנה את החומר X ותוסיף לו Y וכו..

רק השתמשתי במילה מרכך, וכביסה עדינה, לא אמרתי שום חומר ספציפי.

יש המוןןןן סוגים של מרכחים, אתה גם ציינתה את המילה אבקה, שאני ממש לא אמרתי אותה.

פורסם

תקשיב חבר או שלך יש בעיה בהבנה וקריאה או שלי יש כזו (אני מהמר שאתה הבעייתי), זה לא משנה אם המלצת על חומר X או חומר Y מחברה כזו או אחרת, אמרת מפורשת "לשמירה שלה אתה צריך לכבס בכביסה עדינה עם מרכך" ויש בעיתיות עם החלק הסופי של המשפט הזה וזה למרות שלא ציינת שום חברה וזה באמת לא משנה מה סוג המרכך כי הוא פשוט יזיק.

יבוא אדון דני ויקשיב לך ויכבס את מגבת ה-UBER שלו בעזרת כביסה עדינה ומרכך כלשהו ולאחר חודש הוא יחזור להתלונן שזו חרא של מגבת והיא כבר לא סופחת מים.

שים לב לדברייך ואם אין לך מושג אל תמליץ (דרך אגב, זה מופיע בתקנון הפורום, סעיף 5).

אני לא מגיב מתוך שעמום ולרוב אני מעדיף לא להגיב בכלל בפוסטים כאלו אבל הודעה כזו עלולה להזיק לך ולאחרים שלא יודעים.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
תקשיב חבר או שלך יש בעיה בהבנה וקריאה או שלי יש כזו (אני מהמר שאתה הבעייתי), זה לא משנה אם המלצת על חומר X או חומר Y מחברה כזו או אחרת, אמרת מפורשת "לשמירה שלה אתה צריך לכבס בכביסה עדינה עם מרכך" ויש בעיתיות עם החלק הסופי של המשפט הזה וזה למרות שלא ציינת שום חברה וזה באמת לא משנה מה סוג המרכך כי הוא פשוט יזיק.

יבוא אדון דני ויקשיב לך ויכבס את מגבת ה-UBER שלו בעזרת כביסה עדינה ומרכך כלשהו ולאחר חודש הוא יחזור להתלונן שזו חרא של מגבת והיא כבר לא סופחת מים.

שים לב לדברייך ואם אין לך מושג אל תמליץ (דרך אגב, זה מופיע בתקנון הפורום, סעיף 5).

תאמין לי שאני לא מתוך שעמום ולרוב אני מעדיף לא להגיב בכלל בפוסטים כאלו אבל הודעה כזו עלולה להזיק לך ולאחרים ולכן הגבתי.

אני לא מסכים איתך, כל עוד אני לא אמרתי לו תקנה חומר מדויק שנקרא X ותשתמש בו אתה לא יכול להאשים אותי.

אמרתי מרכך לא אמרתי איזה.

אתה חושב שמה שכן ימליצו לו זה לא סוג של מרכך? אז מזה בידיוק? מרכך היא מילה כללית של חומר כל שהוא שמיועד לכיבוס, מה שכן אמרתי זה כביסה עדינה.

ואני בטוח שהוא לא טיפש כמו שאתה מציג את זה, הוא לא יקח כל חומר שרשום עליו מרכך והשתמש בו.

יש המוןןן סוגים מרככים לכל מיני סוגי בדים ועדינים קשיחים צבעונים, או לבנים וכו וכו..

כמו שאני לא ישים שמן מנוע ברכב שלי בלי לדעת איזה סוג של שמן מנוע אני בידיוק צריך.

זה לא שמישהו יגיד לי חסר לך שמן מנוע, אז אני הולך ומחפש בקבוק שרשום עליו שמן מנוע ומשתמש בו לרכב שלי. קצת הגיון!

פורסם

ראשית אני לא מאשים אלא מתקן אותך, משום מה עובדה זו מאוד לא נוחה לך אבל אילו החיים, מישהו טועה ומישהו אחד מתקן, ככה לומדים (חלקנו).

שנית תשקול לעסוק בעריכת דין בעתיד שכן אתה אוהב מאוד להתפלל עם המילים והניסוחים (ציינתי חברה, לא ציינתי חברה, זה בכלל לא משנה).

ההמלצה שלך לא אחראית, בשלב הזה אני כבר מבין שאתה בכלל לא מבין את הבעייתיות פה ומבחנתך תמשיך להתעקש שכל עוד לא אמרת חברה מסוימת המלצתך נחשבת כשרה.

"מרכך היא מילה כללית של חומר כל שהוא שמיועד לכיבוס" ?? תכיר קצת את המילה הכללית הזו.

אולי תספר על איזה מרכך בדיוק דברת על מנת לסבר את האוזן לחלקנו כי עד עכשיו לא בדיוק הבנתי אותך.

תעשה מה שטוב לך, אל תשכח מרכך בכל כביסה (מבלי לציין חברה כלשהי כמובן).

בהצלחה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

כמה קשה להודות בטעות. מרכך =מרכך כביסה ולא שום דבר אחר. (פשוט אין דבר אחר שאני מכיר)

אגב לא חייבים להגיב על כל דבר אם לא מבינים מספיק. זה יכול לגרום לנזק יותר מתועלת.

פורסם

תגידו מה שתגידו אני לא חושב שהייתה מגיע לי תגובה כזאת חריפה.

קפצתם כאילו המלצתי לו עד מוצר ספציפי והוא הלך וקנה אותו והרס את המגבת.

המקרה רחוק מלהיות כזה, ניראה מה יש לבחור להגיד על זה.

פורסם

הונדה, יש לך מגבת uber? אתה מוזמן להשתמש במרכך, כל מרכך, לא משנה איזה חברה.

הרבה מרכך, כי רך זה כיף.

כי זה מילה כללית.

תחזור אחרי חודשיים ותספר לנו איך המגבת הושפעה מההמלצה שלך לעצמך.

"יאללה בירי".

פורסם

הומלץ פה בעבר, ואחרי ניסיון שלי אני גם ממליץ בחום לכבס את המגבות עם נוזל כביסה "טקסטיל" *נוזל בלבד ולא באבקה*

קישור למוצר: http://market.zap.co.il/productcard.aspx?modelid=13663

מורגש שהשמפו הנ"ל עושה למגבת רק טוב, היא חוזרת להיות נקיה, רכה וסופגת כמו כשהייתה חדשה.

פורסם
הונדה, יש לך מגבת uber? אתה מוזמן להשתמש במרכך, כל מרכך, לא משנה איזה חברה.

הרבה מרכך, כי רך זה כיף.

כי זה מילה כללית.

תחזור אחרי חודשיים ותספר לנו איך המגבת הושפעה מההמלצה שלך לעצמך.

לי אין מגבת כזאת אבל אם יש לך אחת אתה מוזמן להביא לי אותה ונבדוק על שלך, כי ראיתי שאהבתה את הרעיון.

פורסם
הומלץ פה בעבר, ואחרי ניסיון שלי אני גם ממליץ בחום לכבס את המגבות עם נוזל כביסה "טקסטיל" *נוזל בלבד ולא באבקה*

קישור למוצר: http://market.zap.co.il/productcard.aspx?modelid=13663

מורגש שהשמפו הנ"ל עושה למגבת רק טוב, היא חוזרת להיות נקיה, רכה וסופגת כמו כשהייתה חדשה.

זה מתאים גם לפד פרווה?

• תוכן חדש...