Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מטוסי ה 707 האחרונים יוצרו בשנות השבעים. מטוסי ה. F15 הם צעירים יותר. הבעייה העיקרית של מטוסים ותיקים היא "התעייפות" הנגרמת ממחזורי הטיסה והדיחוס. כפי שנאמר כאן צריך לבצע ביקורות תקופתיות כדי לאתר סדקים לפני שיתפתחו לגודל המסכן את השלמות של המבנה. הבעייה היא שעלות התחזוקה של מטוסי הראם גבוהה מאוד בהשוואה למטוסי נוסעים מתקדמים. בשלב זה חיל האוויר לא יכול לעמוד בעלות ההסבה של מטוסים חדשים למשימות אותן מבצע הראם. זה ודאי יקרה בעוד כמה שנים כפי שמטוסי הדקוטה ומטוסי הערבה הוחלפו לאחר שירות ארוך.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וחוץ מהכל הראמים האלו מרעישים ומעשנים בטירוף!

רק מאחוריהם ומאחורי טופולב 154 אשכרה רואים שובלי עשן שחור.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אם ח"א מתחזק בהצלחה F-15 בגיל דומה, מטוס הרבה יותר מורכב, לא תהיה בעיה לעשות זאת גם ל 707. זה רק עניין של החלטה ותעדוף.

רק אם התעדוף יכלול תמריצים מרחיקי לכת לאנשי קבע מהמערך הטכני. עם שירות חובה של פחות משלוש שנים, אני מאמין שהגפים הטכניים לא יצליחו להתמודד עם המשימה באמצעות החיילים הסדירים בלבד (כולל זמן הכשרות ותורנויות כנהוג בחיל) ולכן הטכנאים הטובים יצטרכו להישאר בתפקיד עוד כמה שנים ולדאוג להעברת הידע. בשביל זה צריך לא רק יכולת אלא גם מוטיבציה, ואת זה גם כסף לא תמיד יכול לקנות.

במקביל מישהו יצטרך לקבל החלטה שהחיילים הסדירים מתעסקים בעבודה ולא בבולשיט כמו שמירה, עבודות רס״ר ותורנויות מטבח. כל זה כמובן בר ביצוע, אבל אני רוצה לראות את הקצין שיהיו לו ביצים מספיק גדולות בשביל לחולל רפורמות כאלה.

פורסם

אני יכול רק להניח שאתה מתייחס ל 707 הראשונים שח"א קלט, הם באמת היו יוצאי חברות תעופה וגרוטאות.

מרביתם הוחלפו במטוסים יוצאי VIP בכל מיני נסיכויות שזכו לחיי נוחות ופאר עד שהגיעו לח"א.

אני גם מתייחס ל 'בז', F-15 A- D, לא לרעם, ובהשוואה הזו הגילאים דומים.

זה גם המטוס שנשבר לאמריקאים בטיסה.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
רק אם התעדוף יכלול תמריצים מרחיקי לכת לאנשי קבע מהמערך הטכני. עם שירות חובה של פחות משלוש שנים, אני מאמין שהגפים הטכניים לא יצליחו להתמודד עם המשימה באמצעות החיילים הסדירים בלבד (כולל זמן הכשרות ותורנויות כנהוג בחיל) ולכן הטכנאים הטובים יצטרכו להישאר בתפקיד עוד כמה שנים ולדאוג להעברת הידע.

.

מה שקצת נוטים לשכוח בהקשר זה שבדיקות מבנה לא מבוצעות רק על ידי המערך הטכני אלא גם על ידי תעשייה אוירית ואנשיה כך שזה ממש לא מבוסס רק על חיילי סדיר\קבע.

זה שהראמים "מעשנים ורועשים" זה הודות למנועים שלהם שאינם מנועים "סטנדרטיים" של מטוסי נוסעים מעבר לעובדה שבהרבה מקרים המטוסים האלה טסים במתארים שונים ממטוס נוסעים והמתארים האלה מאמצים את המנועים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

המנועים של הראמים שהם מטוסי 707-300 הם JT3D מן הדור הראשון של מנועי turbofan . המנועים האלה אינם עומדים בתקנות הרעש ולכן לא תמצאו אותם במטוסי נוסעים מודרניים. הם קיימים רק במטוסים צבאיים כמו B52,E3,E8. למרבית מטוסי KC135 יש מנועי CFM56 שהם מנועי high bypass חסכוניים ושקטים יותר.

• תוכן חדש...