Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

ניראה לי שאכן מגווירס מבית3M

יכניס מכונות שונות להשכרה לכל דורש כולל פדים וחומרים נילווים,

צריך לשאול את רונן מבית 3M-מגווירס.

הם בקרוב פותחים הרבה ניקודות מכירה של מוצרים שלהם,

אז תפנה את הבקשה שלך ואכן ריאלית לרונן מבית 3M-מגווירס.

בהצלחה

פורסם
להיות שליליים תמיד אפשר, אני מחפש חברה חיוביים..:wink:

וברצינות, האם מישהו נתקל במכונה שהתקלקלה??

ואם המכונה תתקלקל אצלך, גם במקרה זה תקבל 50 אחוז בחזרה?! כמובן שלא, במקרה זה תשאר עם משקולת נייר מאוד יקרה.

פאשלות תמיד יכולות לקרות, השאלה באיזו סבירות.

לדעתי הסיכוי לכשל הוא אפסי.

לעניין הנסיעות, ברור שאני לא אסע עד המרכז מהצפון. אם יהיו מספיק אנשים שנכונים להשכיר את הציוד שלהם אז בתקווה שיהיה אחד ליד אזור מגורי.

לגבי פדים - שאני יבין, אתה קיבלת את המכונה עם כל הציוד הנלווה (פדים וחומרים), כמובן שלא.

אז שילמת על המכונה 1500 ש״ח ואז עוד מאות שקלים על פדים וחומרים שונים.

אני מעוניין לחסוך בעלות העיקרית של מכונה, ברור לי שפדים אני רוכש.

בדיוק כמו שכאשר אני שוכר רכב אז ברור לי שאני משלם גם על הדלק, אז אולי גם לא משתלם להשכיר רכב...

אתה צודק הקונספט נהדר והלוואי שייקרה..אבל אם נהיה ריאליים רוב האנשים ירצו לשכור מכונה בסופי שבוע וייוצר צוואר בקבוק..מה גם שצריך לפזר את המכונות ברחבי הארץ ושבכל נקודה יהיו לפחות שתי מכונות להשכרה.. מה שכן הם יכולים לעשות וזה לדעתי יכניס להם הרבה יותר כסף לטווח הארוך..הוא להפוך את רוב המכונות שקיימות אצלם במלאי למכונות להשכרה..ואז עם המכירות מסביב, כמו שאמרת אנשים יקנו יותר ויבזבזו יותר..

אגב אישית לי אין בעיה להשכיר לסופ'ש כמובן לפי התנאים שציינו פה.(איזור דרום..)

פורסם

לדעתי הרבה אנשים פה לא מודעים לסיכון שבפוליש לא נכון,

אם אפשר היה לארגן מפגש הדרכה שכזה על ביצוע פוליש נכון וכו זה יהיה טוב.

הרעיון עלה כבר בפורום.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
לדעתי הרבה אנשים פה לא מודעים לסיכון שבפוליש לא נכון,

אם אפשר היה לארגן מפגש הדרכה שכזה על ביצוע פוליש נכון וכו זה יהיה טוב.

הרעיון עלה כבר בפורום.

אתה צודק ב100% עבודה לא נכונה עם מכונת פולישר למי שאינו מכיר את עלולה לגרום לנזקים.

אני יכול להמליץ לכם על מכונת פוליש D/A שניתן לבצע עימה פוליש בביטחון מלא ללא חשש לביצוע נזקים.

http://www.meguiars.com/en/marine/products/g110v2-professional-dual-action-polisher/

הרעיון שהועלה בפורום לגבי ארגון הדרכות התקבל על ידינו בברכה , בעתיד הקרוב אנחנו מתכוונים לארגן מפגשי הדרכה ליישום נכון של תהליכים וחומרים. הודעות על כך יפורסמו בפורום

פורסם
הרמנו את הכפפה ' date='[/quote']

אני מהמר שלא תצטערו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כל הכבוד לרונן מבית 3M על היוזמה לעשות סמינר בנושא חומרי טיפוח לרכב

ידוע שבעבר היה סמינר על נושא זה אך יגיעו מעט אנשים אך השקעה למארגנים הייתה רבה וזה חבל,כל כבוד למגויירס,

אפילו אפשר היה שתיהיי תחרות על כל מוצר מכל חברה הקיימת בישראל???זה רעיון!!!!!!!!

פורסם

התרייד הגיע בדיוק בזמן, רעיון מעולה בדיוק חשבתי אם כדאי להוציא 1500 ש״ח על מכונה בשביל פעם אחת פוליש לרכב. אשמח לפרטים לכשיהיו

תודה

פורסם

אני יכול להמליץ לכם על מכונת פוליש D/A שניתן לבצע עימה פוליש בביטחון מלא ללא חשש לביצוע נזקים.

http://www.meguiars.com/en/marine/products/g110v2-professional-dual-action-polisher/

הרעיון שהועלה בפורום לגבי ארגון הדרכות התקבל על ידינו בברכה , בעתיד הקרוב אנחנו מתכוונים לארגן מפגשי הדרכה ליישום נכון של תהליכים וחומרים. הודעות על כך יפורסמו בפורום

השורה הנכונה לא מדוייקת, זה נכון ש- dual action מפחיתה את הסיכון להרס הצבע ביחס למכונה רגילה, ועדיין, חוסר נסיון וישיבה ממושכת מדי על אותה נקודה יישרפו את הצבע.

צריך לדעת לעבוד עם פולישר, נקודה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
השורה הנכונה לא מדוייקת, זה נכון ש- dual action מפחיתה את הסיכון להרס הצבע ביחס למכונה רגילה, ועדיין, חוסר נסיון וישיבה ממושכת מדי על אותה נקודה יישרפו את הצבע.

צריך לדעת לעבוד עם פולישר, נקודה.

אמת צריך תמיד להיות זהיר אבל הסיכוי לעשות נזק עם מכונת DA קטן מאוד ,כמעט בלתי אפשרי ,צריך להיות ממש חסר ניסיון כדי לעשות נזק הרעיות במכונות אלו שכל אחד יכול לעבוד איתם.http://www.meguiars.com/en/videos/
פורסם
לפי מה שאני יודע המהדרין מיישמים וקס אך ורק בצורה ידנית

אני מישם עם DA ומנגב לסיום עם מיקרופייבר,תוצאה מעולה הווקס נכנס לכל חריץ ושריטה,צריך לעבוד עם ספוג מתאים לווקס עדין ביותר.

• תוכן חדש...