Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hertz DSK165

PrinceT
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הם מבחינת האיכות? האם יש להם צליל "נקי"?

אילו קומפוננטים נוספים יש ברמה הזאת?

האם rainbow או infinity באותו מחיר פחות או יותר יהיו טובים יותר?

פורסם

הרץ דיצ'י, זו הסדרה הכי נמוכה של הרץ ככה שאל תצפה לאיכות מפוצצת.

לפי מה שידוע לי ממקור די מוסמך הרמקולים האלו מאוד רגישים והגברה חיצונית חזקה/ ללא כיוונים נכונים תשרוף אותם מהר מאוד.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אני מבין שזוהי הסדרה הכי נמוכה. אבל במחיר של 650 שח אני לא רואה משהו טוב יותר לקנות.

משומש אני מחפש די הרבה זמן בסביבה שלי אבל אין שום דבר טוב.

פורסם

תקציב של 650 הוא לא כ"כ נמוך ליד שנייה.

במחיר הזה תוכל למצא טוב יותר מהרץ דיצ'י, לא מזמן למשל ראיתי בפורום מכירה הרץ אנרג'י בסביבות המחיר הזה שהוא כבר סט שמתאים להגברה ועושה עבודה טובה הרבה יותר.

ד"א אתה מתכוון לעבוד עם הגברה חיצונית?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם
תקציב של 650 הוא לא כ"כ נמוך ליד שנייה.

במחיר הזה תוכל למצא טוב יותר מהרץ דיצ'י, לא מזמן למשל ראיתי בפורום מכירה הרץ אנרג'י בסביבות המחיר הזה שהוא כבר סט שמתאים להגברה ועושה עבודה טובה הרבה יותר.

ד"א אתה מתכוון לעבוד עם הגברה חיצונית?

הלווו איפה אתה? למה לא עונה לי בפרטי?

😉

פורסם

גם אם החדשה טובה להגברה ב650 ש"ח למשומש אפשר למצא טוב יותר!

פורסם

אשמח אם תפרט מה יותר טוב אפשר לקנות במחיר הזה.

ואיך יודעים מהי הסידרה החדשה?

הציעו לי מורל דוטק ב 600 ש"ח, אבל הרבה לא ממליצים לי בכלל על רמקולים של מורל.

שמעתי הרץ אנרג'י והאיכות לטעמי.

אינפיניטי רפרנס שמעתי והם די עדינים ואם אין רמקולים אחוריים מרגישים חוסר.

ודוטק לא מכוונים שמעתי והאיכות לא אהבתי כל כך.

פורסם
הרץ דיצ'י, זו הסדרה הכי נמוכה של הרץ ככה שאל תצפה לאיכות מפוצצת.

לפי מה שידוע לי ממקור די מוסמך הרמקולים האלו מאוד רגישים והגברה חיצונית חזקה/ ללא כיוונים נכונים תשרוף אותם מהר מאוד.

אכן כך היה בסדרות הישנות של הDSK ובסדרות החדש הם כבר שופרו משמעותית מבחינה זו,עוד לא ראיתי DSK סדרה חדשה שרוף,וראיתי הרבה כאלה.

שמעתי גם קוקסיאלים DSK מוגברים והם שורדים יפה מאוד.

כל רמקול עם כיוונים לא נכונים אתה עלול לשרוף אותו.

החו"ד שלי על הקומפוננט הזה :

תמורה טובה לכסף,טוויטר לטעמי טיפה צורם אך נשמעים טוב בכללי,לטעמי עדיפים על כל המורלים למינהם בתקציב,אבל זה עניין של טעם אז תשמע את כל הסטים ותחליט לבד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

היי אנרג'י אוליי יהיה קשה למצא בסכום הזה אבל אנרג'י משומש ייכנס בלי בעייה בתקציב. לדעתי עדיף על הדיצ'י.

אם תמתח את התקציב לכיוון ה800-900 עםהקצת סבלנות תמצא היי אנרג'י...

פורסם

למצוא היי אנרג'י ב600? קודם שימצא היי אנרג'י, משימה לא קלה באמצע.

אגב באמת יש קצת צרימה בהיי, אבל אפשר להגיע לתוצאות טובות וכמעט להעלים לגמרי, מה שכן אני מרוצה מהם.

• תוכן חדש...