Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי את דעתכם לגבי פיאט פונטו ידנית שנת 2005 יד שניה 1.3 מנוע, 135 אלף קילומטר

מחיר 16,000₪

מצב שמור בנתיים ראיתי אותה רק בתמונות , והיא נראת ממש שמורה , היום אני הולך לראות אותו , מה עליי לבדוק לפני בדיקה ?

איך לדעת שהגיר והמנוע תקינים ? לגבי הנוזל קירור , עלי לבדוק את צבעו ? תודה

פורסם

רכב מצויין.לבדוק הגה חשמלי,התיקון יקר,תעביר למצב סיטי ותחזיר לרגיל מס פעמים, שים לב שנוזל הקרור בצבע אדום או כחול עד כמה שזכור לי, המנוע רגיש למים רגילים,מעבר לכך רכב מאד אמין, היה לאחותי כ4שנים,רק מחמאות.

לגבי המחיר לדעתי הוא דורש גבוהה מדי,בדוק את הדגם בלוי יצחק.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
רכב מצויין.לבדוק הגה חשמלי,התיקון יקר,תעביר למצב סיטי ותחזיר לרגיל מס פעמים, שים לב שנוזל הקרור בצבע אדום או כחול עד כמה שזכור לי, המנוע רגיש למים רגילים,מעבר לכך רכב מאד אמין, היה לאחותי כ4שנים,רק מחמאות.

מזה מצב סיטי(?)

בדקתי את במחירון של יד 2 ורשום 20,500 הגיוני ?

עריכה: עוד שאלה שרציתי לשאול , הוא טוען שהרכב אצלו שלושה חודשים והוא מוכר אותו בגלל שהוא החליט שבקושי נוסע איתו כי יש לו את הרכב של אישתו .. נשמע הגיוני ?

פורסם

מצב סיטי הופך את ההגה לקל מאד.נמצא באזור הרדיו אתה תראה אותו.

לגבי המחירון נראה לי גבוה אבל מזמן לא ראיתי מחירון

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם
מצב סיטי הופך את ההגה לקל מאד.נמצא באזור הרדיו אתה תראה אותו.

לגבי המחירון נראה לי גבוה אבל מזמן לא ראיתי מחירון

לפיאט פונטו שנת2001 יש גם את זה ? כי מצאתי אופציה ב׳ לפיאט פונטו שנת 2001 169 אלף קילומטר ..

פורסם
כן.לספייס יש.לדגמים לפני אין

לא הבנתי אותך, יש או אין ?

פיאט פונטו (לא ספייס ) צורה ישנה , שנת 2001 ידנית 169 אלף קילומטר מחיר 6500 יש לו הגה חשמלי ?

ומה אתה אומר האם כדאי ? יש לו טסט עד חודש הבא ..

פורסם

לא יודע מאיפה הבאת את זה שזה רכב "מצויין", אולי אצל אחותך הוא היה בסדר, לי אישית היה אותו כשנתיים, רכב מחלה שלא ברא השטן, לא היה חלק שלא החלפתי בו ניראה לי, חוץ מהקלאצ' שהחזיק מעמד.

הדברים הטובים היחידים שיש לי להגיד עליו זה: חסכוני בדלק, חלקים יחסית זולים.

חוץ מזה הוא צרה צרורה.

ההגה החשמלי הזה זו מכה רצינית, תקלה בו עולה לא מעט, למרות שיש פתרונות תחליפיים, זה עדיין לא זול.

אם אי פעם במהלך חיי הרכב שמו מים רגילים אפשר להגיד שלום למנוע/ראש מנוע, אולי אצלו/הבעלים הבא, אבל הוא יילך לכול הרוחות.

יבואו ויגידו שהכול תלוי איך מטפלים ואם קונים רכב שמור - אני רוצה לציין שהרכב שקניתי היה עם היסטוריית טיפולים ממוסך מורשה פיאט, מטופל ומתוקתק ואני אישית הקפדתי עוד יותר, עדיין עשה מספיק בעיות.

שמן, ומים הוא התחיל לצרוך בכ150 אלף קילומטרים.

לפותח השרשור - כמו שאתה רואה כול אחד יכול להגיד לכאן או לשם, כול רכב הוא מזל, הכול תלוי על מה תיפול, אני אישית הייתי מתרחק מפיאט פונטו כמו מאש.

לא מאמין שאני אומר את זה אבל עדיף יונדאי גטס, רכב מאוד ספרטני אומנם ולא מאובזר, יהיה פחות חסכוני בדלק (בידני יחסית סביר) אבל זה סוס עבודה שלא מפסיק לנסוע.

אם בכול זאת אתה מעוניין ללכת על הפונטו אז כמה דברים, מניסיון אישי:

1. תבדוק את מצב ההגה, תפעיל ותכבה כמה פעמים.

2. תבדוק איפה טופך - ראיתי מוסכניקים שבלי למצמץ מכניסים נוזל קירור רגיל ופשוט למנועים האלה - שום דבר חוץ מנוזל קירור פראפלו לא צריך להיכנס למנוע הזהץ

3. תבדוק נזילות והזעות, יש לו מחלה קטנה של אטם שסתומים, זה שטויות ועולה גרושים להחליף ולסדר, תסתכל על נזילות יותר רציניות.

4. תבדוק אם ההילוכים נכנסים כמו שצריך, במיוחד הרוורס.

פורסם

היו לנו 2001 ו 2006,שתיהין מצויינות ה2001 משרתת עד היום את המשפחה בתור רכב שני ללא בעיות מיוחדות.אני מדבר מניסיוני ולא יודע מה קורה עם רכבים אחרים.

לדגם לפני הספייס אין מצב סיטי

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

דרך אגב ה2006 שודרגה לפונטו איבו.אם לא היינו מרוצים לא היינו ממשיכים עם פיאט.כמובן שהיסטוריית הטיפול ברכב משפיעה על אמינותו

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

לא שללתי את מה שאתה אומר, אני אומר שלי אישית היה ניסיון רע ומר עם פיאט והרכב היה מטופל מאוד ובמורשה.

הכול זה מזל תכלס ואני לא שולל שאלו רכבים טובים.

פורסם

מ2001 יש הגה חשמלי.

כדאי או לא זה תלוי בך ובמחיר, אם המחיר נמוך מאוד אז זה כדאי, רק תיקח בחשבון שעוד חודש יש לך טסט ואין לדעת מה יהיה.

בסופו של דבר זה רק שיקול של מחיר.

פורסם
שלום,

רציתי את דעתכם לגבי פיאט פונטו ידנית שנת 2005 יד שניה 1.3 מנוע, 135 אלף קילומטר

מחיר 16,000₪

מצב שמור בנתיים ראיתי אותה רק בתמונות , והיא נראת ממש שמורה , היום אני הולך לראות אותו , מה עליי לבדוק לפני בדיקה ?

איך לדעת שהגיר והמנוע תקינים ? לגבי הנוזל קירור , עלי לבדוק את צבעו ? תודה

היתה לי כזאת למעלה מ-6 שנים.

אותו שנתון.

אותו ק"מ.

ידנית.

אם היא בצבע אפור יש מצב שהיא אותה אחת שנמכרה לפני מספר חודשים.

רכשתי אותה מהשכרה ונסעתי עליה כמעט 100,000 ק"מ.

0 תקלות.

נוחה יחסית.

מעט איטית.

לא שותה דלק.

מתאימה לסטודנטים ומשפחות צעירות.

בקיצור בתקציב של 15,000 ש"ח היא אחת האופציות הטובות שיש.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם
היתה לי כזאת למעלה מ-6 שנים.

אותו שנתון.

אותו ק"מ.

ידנית.

אם היא בצבע אפור יש מצב שהיא אותה אחת שנמכרה לפני מספר חודשים.

רכשתי אותה מהשכרה ונסעתי עליה כמעט 100,000 ק"מ.

0 תקלות.

נוחה יחסית.

מעט איטית.

לא שותה דלק.

מתאימה לסטודנטים ומשפחות צעירות.

בקיצור בתקציב של 15,000 ש"ח היא אחת האופציות הטובות שיש.

יש מצב שזאת היא ?! מישהו יד שניה בצבע אפור

• תוכן חדש...