Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחזיק אחת כזו שנת 2006.

רכב חסכוני ומעולה.

מבחינת תקלות היא תקעה אותי פעם אחת בצד הדרך כשנקרע כבל הילוכים - זה קרה לי בכל רכב שהיה לי, כנראה יש לי מזל רע.

התיקון יקר כי השתמשתי בחלק חדש ומקורי (600 ש"ח עלה הכבל).

מעבר לזה אך ורק פגישות אחת ל-10K עם המוסך, החלפת שמן ופילטר שמן ודברים בלויים שדורשים טיפול, בעיקר חלקי גומי.

שוב - גם פה הלכתי על חלקים מקוריים ושילמתי בהתאם. אני לא בטוח שאם הייתי קונה *עכשיו* רכב בן 8, הייתי משקיע בו בחלפים מקוריים.

סה"כ הוצאות שהיו לי עליה בהקשר של בלאי טבעי (גומיות, תושבות וכו') כולל עבודה וכולל חלפים במשך שלוש השנים האחרונות - 3000 ש"ח (חישבתי את זה לאחרונה בעזרת ספר הטיפולים שלי).

אם הייתי הולך למוסך רגיל ושם חלפים תחליפיים או משומשים, זה היה עולה חצי או פחות מזה.

ברכב בן 8 זה בהחלט משהו לשיקול דעתך, אם אתה רוצה לשלם יקר ולשמור על הרכב או לשלם מעט והעיקר שיהיה תקין לשנה שנתיים הקרובות או בכלל לא לסדר כלום כל עוד הוא נוסע (ואז אתה באמת יוצא בזול).

פורסם
יש מצב שזאת היא ?! מישהו יד שניה בצבע אפור

תשלח לי בפרטי את ה-3 ספרות האמצעיות של הרכב

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

• תוכן חדש...