Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Acura NSX to Ferrari F50?!?!?!?

Fikus
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדהים!!!

איזה יופי של עבודה הם עשו... שהפיליפינים אצלנו גם יעשו דברים כאלה...

שיעשו לי מקלארן מההונדה (כי גם ככה ההונדה זה האוטו הכי הכי הכי מהיר שיש אז שהוא גם ייראה ככה ;-))

וואלאק אתה!!

פורסם

דבר ראשון תודה... ממש יפה, מרתק והכי חשוב, מעלה המון שאלות...

העיקרית היא "כמה ילדי עונדא ירצו עכשיו לעשות את זה"...

ממש יפה...

איך הם מחברים את הפיברגלס לאוטו אחרי שסיימו את התהליך?

אחרי שמתיזים על התבנית את ה"קש" משיפים אותו עד שהוא נהיה חלק?

את התבנית מורידים ע"י שימוש בחומר ממיס (אצטון/טינר וכו'), אבל איך הם מגיעים לרמת גימור כזו? סכין חם?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אפשר לראות שיש צירים למשל במכסה מנוע ובבגאז'. מחברים כמו שמחברים בכל רכב, אפשר לחבר לפיבר ברגים.

הקש שאתה מדבר עליו זה בעצם הפיברגלאס. הם יצרו תבנית (לא בטוח ממה החומר אבל אפשר לראות שהם הדביקו הרבה חתיכות אחת אל השניה) ועליה הניחו פיבר. אחרי שהפיבר מתקשה, מפרידים אותו מהתבנית (כנראה החומר הוא כזה שלא נדבק בקלות לפיבר) ומתחילים לשייף עד שהוא חלק.

אתה יכול לראות עבודות פיבר טובות באתר http://www.soundstorm.co.il אין להם גימור פחות טוב מלגימור על הרכב פשוט הרכב כפרוייקט נראה גדול ומרשים יותר.

פורסם

בסה"כ עבודה טובה אבל...

1. גם אחרי העבודה אין בעיה לראות שזו לא F50.

2. לNSX יש עיצוב מהמם (אם היום היא נראית יאמי תתארו לכם איך היא נראתה כשהיא הושקה לעומת

המתחרות בנות זמנה...) ופשוט כואב לי לראות איך הורסים רכב שכזה.

3. לחשוב על איזו מכונית עדיפה הוא היה יכול לרכוש אילו הוא היה מוסיף לערך המכונית שלו את סכום

ההוצאה על ה"הפיכה לF50".

אבל בסופו של דבר כל אחד וטעמו...

פורסם
אפשר לראות שיש צירים למשל במכסה מנוע ובבגאז'. מחברים כמו שמחברים בכל רכב, אפשר לחבר לפיבר ברגים.

הקש שאתה מדבר עליו זה בעצם הפיברגלאס. הם יצרו תבנית (לא בטוח ממה החומר אבל אפשר לראות שהם הדביקו הרבה חתיכות אחת אל השניה) ועליה הניחו פיבר. אחרי שהפיבר מתקשה, מפרידים אותו מהתבנית (כנראה החומר הוא כזה שלא נדבק בקלות לפיבר) ומתחילים לשייף עד שהוא חלק.

אתה יכול לראות עבודות פיבר טובות באתר www.soundstorm.co.il אין להם גימור פחות טוב מלגימור על הרכב פשוט הרכב כפרוייקט נראה גדול ומרשים יותר.

אני יודע שה "קש" זה פיבר... זה פיבר שניקרא "קש"... בניגוד לבד ארוג...

את הפיבר-קש הם מורחים על התבנית מקל-קר. היות ואי אפשר לעבד את הקל-קר בשיוף מורחים עליו חומר. מה החומר?

את הקל-קר מורידים ע"י שימוש בממיס...

את כל התבניות שאני עשיתי מפיבר עשיתי בעזרת תבנית שבניתי (מפיבר)... מסובך ויקר, אבל משמש להמון תבניות... אבל אם רוצים לעשות משהו חד פעמי, זו שיטה מצויינת!!!

איך מחברים את הפיבר לפח??

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מדהים ,

עריכה : במבט שני , לא כל כך קשה לזהות שזהו אינו המקור .

למרות שגם על NSX לא הייתי מתבייש לנהוג :wink:

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

WOW , אני רק אצוטט תגובה מאותו פורום שזה פורסם בו :

"holy mother of god ... damn crazy asians "

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

אני עובד עכשיו על פרוייקט סודי להפיכת יונדאי אקסנט 1300 אוטומט לפורשה 911 :shock: ,קצת הסתבכתי עם הגובה של הרכב אבל בסוף מצאתי פיתרון יצירתי...לזרוק עליו מכונת כביסה מקומה שלישית...:razz: תמונות בקרוב...:wink:

ולעניננו ,אני חושב שבסך הכל עשו עבודה לא רעה בכלל .כל אחד והסטיות שלו...

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

אפרופו שידרוגים, יש בערוץ 63 או 64 בלווין יס בכל יום שבת מין תוכנית של חצי שעה , כמו המהפך,רק למכוניות, ישנה איזו סדנה מקצוענים שלוקחת כל שבוע רכב של צופה אחר והופכת\משדרגת אותו למשהו מדהים,לא להאמין מה הם עושים שם, זה כמו התוכנית ה"ברבור" רק למכוניות.

אך אך לראות ולאכול את הלב....

שווה לראות - יום שבת בין 20:00 ל 21:30 אני לא זוכר ממש את השעה.

• תוכן חדש...