Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

התעניינתי היום בסוכנות רכב בנוגע לקניית יונדאי i 30 CW שנת 2010 עם 36000 קמ (קיבלתי מחיר אטרקטיבי) בנוסף קיבלתי את טופס בדיקת הרכב שבוצע בקומפיוטסט. אשמח לקבל ייעוץ האם יש דברים בעייתים שכדאי לי לשים לב אליהם. תודה רבה

IMG_20130410_133219.jpg

פורסם

מה זה אטרקטיבי ? אם 30-35% פחות מהמחירון זה אולי יהיה אטרקטיבי.

פגיעת ברך שלדה לא משהו להיט,יש כל כך הרבה מכוניות כאלו למכירה,כך שכאשר תרצה למכור בעתיד לא בטוח שתצליח ואם כן תצטרך לחתוך 50% במחיר כדי להיפטר ממנו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
שלום רב,

התעניינתי היום בסוכנות רכב בנוגע לקניית יונדאי i 30 CW שנת 2010 עם 36000 קמ (קיבלתי מחיר אטרקטיבי) בנוסף קיבלתי את טופס בדיקת הרכב שבוצע בקומפיוטסט. אשמח לקבל ייעוץ האם יש דברים בעייתים שכדאי לי לשים לב אליהם. תודה רבה

36,000 ק"מ או 360,000 ק"מ.

כך או כך הרכב עבר פגיעה כלשהי מקדימה למטה וזאת יכולה להיות עדות לתאונה. בכל מקרה זה לא תוקן וצריך להחליף גשר קדמי.

הבדיקה נראית בדיקת חברת ליסינג טיפוסית, אל תוותר על בדיקה מטעמך ועדיף ברשת אחרת מזו בה בוצעה הבדיקה שחברת הליסינג\מוכר הזמינה.

אם מדובר ב-360,000 ק"מ, קח בחשבון שיש סיכוי שאתה תהיה היד האחרונה על הרכב הזה כי למכור לא יהיה קל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא מצליח להבין איך רכב עם 36000 קמ יוצא ככה בבדיקה (ועוד בדיקה מוזמנת...).

או שהקילומטרז זויף או שהרכב עבר התעללות קשה ביותר.

תאונה בחזית שלא תוקנה עד הסוף , תושבות מנוע וגיר חלשות (!)

רכב בן שלוש עם קילומטרז כזה לא צריך לצאת ככה בבדיקה.

אשמח לדעת האם מדובר ברכב ליסינג שנמכר בחברת הליסינג או ע״י מגרש/סוחר ובכמה הוא הוצע לך?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

המחיר הנקוב של הרכב היה 83200 שקל. הסוכנת אמרה לי שאפשר להגיע גם ל 75000 שקל. זה נשמע לי אטרקטיבי בהתחשב בקילומטרז של הרכב ובמצב הככלי שלו, עד שקיבלתי את תוצאות הבדיקה אז התחילו להדלק אצלי נורות אדומות.

IMG_20130410_112632.jpg

• תוכן חדש...