Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

כפי שפירסמתי כאן לא מכבר התלבטתי לגבי עיסקת ליסינג פרטי למאזדה 2 במסגרת מועדון הייטק זון.

אני מבין שהרכב כבר נחשב מיושן כי הוצג מזמן ושרמת הפנים והאבזור לא משתווה לרכבים שנמכרים היום אך אני מבין שמדובר במכונית אמינה,זריזה ובסה"כ כיפית לנהיגה בעלת צריכת דלק ממוצעת .

יש אפשרות לקחת I20 דגם הבסיס האוטומטי אך לדעתי ההפרש במחיר 300 ש"ח לחודש לא מצדיק זאת אם לדעתכם אני טועה אשמח לשמוע תגובתכם.

הסכם הליסינג הוא ל 30 חודשים וכרגע אין לי צורך בתא מטען גדול אך ייתכן מאוד שבתקופת הליסינג יצטרף למשפחה תינוק וגודלו של תא המטען מטריד אותי .

האם מנסיונכם ניתן להכניס עגלת תינוק לתא המטען או שאם כבר ניתן זה יתפוס את כל נפח תא המטען ?

מדובר במאזדה 2 האצבק דגם דינמיק המאובזר .

בדר"כ מי שיסע ברכב זה אני ואולי נוסעת נוספת כך שמבחינת שימוש יום יומי לא תהיה בעיה .

שאלה נוספת שיש לי זה האם בעליות עם יותר מנוסע אחד המאזדה הקטנה סוחבת?

המון תודה על העזרה .

פורסם

הי למאזדה אין בעיה לסחוב.

עגלה - תלוי איזה סוג ואיזה גודל. רוב הסיכויים שהיא תתפוס את רובו הגדול של תא המטען, אבל כך גם בכל המשפחתיות כולל מאזדה 3.

הייתי היום בסניף של אלבר ורשמתי פה את הפרטים המלאים על העסקה, תתרשם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3833228#post3833228

• תוכן חדש...