Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי דייהטסו סיריון שנת 2007 אוטומטית.

האוטו עשה 62,000 קילומטר ואני יד שניה (יד ראשונה פרטי).

הבעיה היא: כשאני משלב את ההילוך ל-D לוקח לאוטו עוד שניה-שתיים להיכנס להילוך ואז מורגשת מכה (לפעמים חזקה, לפעמים פחות)

חשוב לציין שהבעיה לא מורגשת בשילוב להילוך רוורס וגם לא במהלך הנסיעה.

הלכתי לכמה מוסכים וקיבלתי שלל תשובות: תושבות מנוע, עודף לחץ בגיר, החלפת גיר, שיפוץ גיר...

בנתיים החלפנו שמן גיר לפני כמה ימים אבל לא מורגש שינוי.

מה לדעתכם הבעיה, האם מישהו חווה בעיה דומה? אם כן, איך פתרתם אותה? כמה אמור לעלות לי לתקן את זה? והאם אפשר להמשיך לנסוע ככה בנתיים?

תודה רבה מראש לעוזרים

פורסם

גש למכון גירים, לפי מה שאתה רושם זה ניראה כמו בעיה בגיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא ממליץ לך להתחיל מהחלפת חלקים אלא מדיאגנוסטיקה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תושבות גיר אחרי 62000 ק"מ? לא סביר... מה גם שהיית מרגיש מכות קלות בעת נסיעה כשהגיר מעביר הילוכים, ואמרת שאתה לא מרגיש, אז כנראה שזה לא תושבות...

פורסם

לא החלפתי פילטר גיר עד כמה שאני יודע.

הייתי כבר בשלב של הדיאגנוזה. הלכתי לכמה מוסכים כולל למוסך גירים.

המוסכים אמרו תשובות שונות מתושבות מנוע ועד החלפה של הגיר (מה שלא נראה סביר אחרי מעט כל כך קילומטרים)

מוסך הגירים אמר שזה "עודף לחץ בגיר"

השאלה היא מה עכשיו, אחרי השלב של הדיאגנוזה, איך להמשיך מכאן?

פורסם

האופצייה שאני רואה כהגיונית ביותר היא לגשת למכון גירים מומלץ ולא חסרים פה כאלה ושם לקבל חוות דעת. אני גם בספק גדול מאוד אם הבעייה היא בגיר עצמו.

פורסם

אופציה שנויה במחלוקת היא תוסף bg לשמן גיר.

יש כאלה שיטענו שזאת הונאה ויש כאלה שזה עזר להם.

אם האבחנה היא טיפול יקר, שווה לנסות לפני הוצאה של אלפי שקלים.

האם התופעה מתרחשת גם כשהרכב חם או רק בבבוקר שהרכב קר?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סתם מהשרוול... יכול להיות שמילית יותר מידי שמן? זה דווקא יכול לגרום לתופעה שציינת... על המדיד שי לך שני קוים:

אחד תחתון עם הכיתוב COLD

ואחד עליון עם הכיתוב HOT

בעיקרון צריך למלא שמן כשהמנוע והתיבה קרים עד הקו התחתון.

יש סיכוי שמילית עד הקו העליון כשהמנוע היה קר?

שווה לבדוק את זה...

פורסם

במקרים בהם יש סתימה חלקית באחד המעברים, אטמים עיבדו מגמישותם או שמשאבת השמן לא מצליחה לבנות מספיק לחץ תוסף יכול לעזור. במקרה של כשל או שבר מכני, חיישן או מחשב מוסף לא יעזור.

אני הייתי מתחיל אצל ספי ממכון הגירים שבפ"ת איש ישר שיש עליו עשרות המלצות חמות.

תשמע מה יש לו להגיד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...