Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה אנשים, זה דחוף אני הולך מחר לראות טווינגו שנת 95 אשר עבר הסבה של מערכת האיזי לגיר רגיל. אני מאוד מתלבט אם לקנות. האם ההסבה אמינה או שבהרבה מקרים יש בעיות עם ההילוכים אח"כ?

שאלה נוספת,(לגבי טווינגו אחר) ,

האם למנוע 1250 רכב שעבר 185 אלף ק"מ זה יותר מידי?

פורסם

אין ספק (לפי כל מה שקראתי בשרשורים בנושא טווינגו) שזה יותר אמין ממערכת האיזי,

אך האם התוצאות של ההסבה הן אמינות בפני עצמן?

אני חייל משוחרר ואני הולך להשקיע את כל כספי ברכב הזה (+ביטוח , ישור קו וכו')

פורסם

יש פה מישהו שמכיר ונסע\נוסע על טווינגו עם גיר מוסב? מאוד הייתי שמח לקבל עצות מניסיון, או סתם ממישהו שמבין, האם לאחר ההסבה יש אמינות כמו בידני מקורי?

פורסם

אין בעיות מבחינת הגיר. אני מכיר רכב אחד מוסב שלא עושה שום צרות בכלל (גם לא מהגיר)

מה שכן, אם אתה רוכש רכב בן 10 בערך, בכל כספך, אתה עלול להיות בבעיה כאשר התקלה הראשונה תצוץ, עדיף להשאיר תמיד כסף בצד, לא מדובר ברכב חדש.

גיא

פורסם

אין בעיה מהבחינה הזו, כי יש משכורת (לא נמוכה) שנכנסת קבוע כל חודש.

חוץ מזה הבנתי שטווינגו הוא רכב אמין.

ראיתי את הרכב, הוא נראה-נשמע בסדר אבל יש לו מכה בצד, מה סדר גודל של עלות לתיקוני פח בצד הרכב? המכה פשוט מכערת את הרכב וחשבתי לתקן אותה על חשבוני לאחר הקנייה.

האם מכת פח (לא קטנה אבל גם לא חצי אוטו) היא בסיס בשבילי להוריד ממחיר הרכב? למרות שכל השאר נראה בסדר ונוסע טוב....

פורסם
חוץ מזה הבנתי שטווינגו הוא רכב אמין.

האם מכת פח (לא קטנה אבל גם לא חצי אוטו) היא בסיס בשבילי להוריד ממחיר הרכב? למרות שכל השאר נראה בסדר ונוסע טוב....

המכה היא בהחלט בסיס להוריד ממחיר הקניה.

פרט למערכת קירור מעט רגישה ומערכת האיזי, לטווינגו אין בעיות מיוחדות באם הרכב טופל כהלכה;

בדוק האם השתמשו בנוזל קירור ייעודי ולא במים מזוקקים או מי ברז.

בפורום דובר רבות על הטווינגו: מכונית מדליקה במחיר קניה מצחיק.

הקש כאן לכתבה.

דניאל

MCS 2008

פורסם

תודה רבה, אגב:כמה הגיוני לדרוש שבעל הרכב יוריד מהמחיר עבור מכת הפח? (הוא רוצה מחיר מחירון למודל 95 שזה בערך 12000)

פורסם

אוקיי חמוד תקשיב.

אתה מירושלים, ותן לי לנחש- הטווינגו נראית אחלה חוץ מהמכה, והם רוצים עליה 12 אלף\ והיא בצבע כחול מטאלי יפה, ובמקור ממעלה אדומים. צדקתי?

אם כן- תבדוק פה בשרשור קודם- רשמתי את תוצאות הבדיקה ששילמתי על הרכב הזה, שחוץ מלכתוב "הרכב מטופל כמו ג'יפ של המשטרה הפלשתינאית בעזה, אחרי החיסול", הבוחנים עלו על שלל ליקויים שגבלו בהזנחה פושעת. אם זה כל או כמעט כל הכסף שלך- תברח מהר. האוטו מטופל חרא.

זה אוטו שישתה לך את המשכורת הצנועה- וחבל.

אני חכיתי ומצאתי חמד של טווינג, זה רק עניין של סבלנות.

פורסם
אתה מירושלים, ותן לי לנחש- הטווינגו נראית אחלה חוץ מהמכה, והם רוצים עליה 12 אלף\ והיא בצבע כחול מטאלי יפה, ובמקור ממעלה אדומים. צדקתי?
היה לה פילטר פתוח Bolt-On של K&N ?

מכרתי את הפילטר שהיה לי לטווינגו בצבע כזה מאיזור י-ם.

הוא היה נראה כמו אחד שדווקא דואג לאוטו.

looks can be deceiving :wink: , (אם זה אכן הוא).

MCS 2008

פורסם

אתה צודק, זה באמת אותו הרכב בהבדל קטן: ממני הם כבר ביקשו מחיר מחירון ולא 14K .

עזרת לי פעמיים, גם חסכת לי 400 שח לבדיקה וכנראה גם שינית את דעתי לגבי קניית הרכב, אני אמשיך לחפש. אוווף אני נעול על טווינגו אבל אני פשוט לא מוצא. זה לא שבינתיים יש לי רכב אחר כי זה יהיה הרכב הראשון שלי-

אנשים , אם מישהו רואה או שומע על טווינגו למכירה בבקשה תעדכנו אותי...

• תוכן חדש...