Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

בידי רכב מסוג פולקסווגן פולו 2007 בגרסה הרגילה.

יש לי מערכת רגילה לגמרי של דיסקים ורדיו ברכב.

ברצוני לשדרג את מערכת המולטימדיה בלבד!

כלומר רק את הראש, ולא את הרמקולים וכו' כי סיבת השדרוג

היא יכולת לקבל disc on key , usb, מסך מגע וgps לא יזיקו ולעומת זאת, איכות הסאונד מספקת אותי.

אני מעוניין לשדרג למערכת מסך מגע(סביבות ה6-7 אינץ')

ישנם הבדלים גדולים במחירים בין הארץ לסין ולכן יש לי כמה שאלות.(כוונתי לקנות דרך האתר deal extreame, טווח מחירי המערכות שאני מעוניין בהן הוא 800-1100 ש"ח)

אני לא יכול לפרסם תמונה או קישור כי המערכת לא מאפשרת לי את זה.

דבר ראשון, האם מערכת בגודל כזה בכלל יכולה להיכנס לי לרכב? הרי עכשיו יש לי מערכת קטנה פי שניים בערך

בגובהה כי היא רק דיסקים עם מסך קטן ולא מסך מגע..

שאלה שנייה, אם אני מזמין מסין את המערכת הנ"ל(או אחת אחרת שאני אבחר) האם אוכל ללכת למתקין בארץ

שיבצע לי את ההתקנה ולא תהיה לי בעיה? או שישנן בעיות תאימות כלשהן בחיבורים וכו'?

אשמח שתענו לי על השאלות ואף תאירו את עיני לבעיות נוספות וצדדים נוספים..

תודה מראש,צחי

פורסם

אל תצפה לאיכות מי יודע ממכשיר סיני, והייתי ממליץ לחכות קצת לרכוש מכשיר של חברה מוכרת (פיוניר,קנווד קלאריוןאלפיין), שכמובן יכיל את כל הפונקציות דאתה רוצה, קח בחשהון שאכן זול יותר להביא אותם מחו"ל, ולדעתי עדיף מאיביי- שם גם תמצא מכשירים קתת יותר טובים, קח בחשבון 34% מיסים על כל החבילה כולל משלוח.

SCANSPEAK

פורסם

מסכים עם בני, לא מזמן היה בחור שהתעקש על מערכת סינית והויכוח נמשך הרבה זמן, הלך הבחור והתקין את המערכת הסינית, אחרי שבוע חזר לכאן אובד עיצות ושאל מה לעשות עם הזבל הזה.

תלמד מטעויות של אחרים, תוסיף עוד קצת כסף כדי להינות מאיכות אמינות ואחריות.

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-indashdvd&keyword=pioneer&orderby=price

תריץ חיפוש או שתחזור לשאול על דגם שמצא חן בעניך.

בהתלחה!

JL Audio

פורסם

אני יכול להמליץ לך מנסיוני לוותר על המערכת הסינית הזולה שאתה רוצה להביא, ואני אפילו לא יודע איזו היא.

ברכב של אישתי התקנתי אצל חבר שדאג למחיר זול, רדיו DVD עם USB לא ממותג ולא נעליים. היה זול.

אחרי שלושה חודשים התחיל לקרטע, מפסיק להראות על הצג, לא שומעים ב USB ולא ברדיו, רק ה DVD עבד. משכתי ככה שנה + כי לא היה לי זמן להתעסק עם זה.

התעצבנתי והחלפתי לדאבל דין סיני שמישהו בפורום ג'יפים ביקש להחליף. עשינו טרייד על ציוד שהיה אצלי בשווי של לפחות 1000 שקלים, והוא נתן לי את הDVD שהביא לאוטו של אישתו, אבל בדיוק מכר אותו, בקיצור - מרח אותי. התקנתי אצל מתקין מומלץ כאן באתר. הלשלשת עופות הזו עבדה בקושי שבועיים.

לאורך התקופה אישתי זורקת לי מדי פעם שלא היה לה רע רק עם הרדיו דיסק שהיה לה באוטו.

לפני יומיים הלכתי לאחת מהרשתות (ראהש שרשור שפתחתי כאן) שהציעה במבצע כמה דגמים במחיר של 2000 שקלים. קניתי מכשיר של סוני. המתקין עשה עבודה טובה, האישה מרוצה, ואני שמח שסימנתי V על הצרה הזו.

בסה"כ אני מעריך ששפכתי סתם 1500 שקלים על זבל סיני, ובסוף שילמתי עוד 2000 שקלים בשביל מערכת טובה.

אתה צריך להיות עשיר בשביל להרשות לעצמך דברים זולים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עם מערכות סיניות זה בעיקר מזל, ובכל מקרה, צריך לחפש יצרן שהוא לא זבל של הזבלים,

ולכן מוכר במאה דולר פחות, אלא אחד שלפחות אפשר למצוא כמה המלצות לגביו ברשת.

לי אישית היה ב X5 דאבל דין סיני, שעבד כמו גדול, כולל GPS, בלוטוס, ושאר הדברים.

נכון, פעם בחודשיים היה קורה שה GPS נתקע, ואז עד כיבוי הסוויץ' אין עם מי לדבר,

אבל סה"כ היה בסדר גמור, והכי חשוב, נראה כמו מקורי של הרכב, ולא כמו בכל ה X5'ים,

שנראה כאילו עברו ניתוח לא מוצלח, ועכשיו הם בגבס ;-)

איכות הסאונד היא לא מהגבוהות שיש, אבל גם לא כזו גרועה. למי שהוא אודיופיל אין מה לחפש

במערכות כאלה. סה"כ זו תמורה טובה לכסף, למי שרוצה את כל חבילת המולטימדיה,

אבל בלי לקרוע את הכיס, וכמו כן שזה יראה מקורי של הרכב.

• תוכן חדש...