Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עניין של היצע וביקוש ,מאז שאופציית היבוא האישי הפכה רלוונטית מתמיד

המחירים של JL הפכו יותר הגיוניים מהמחירים של "רדיו מילאנו".

פורסם

-Negative-

שלח לי הודעה פרטית ונתקדם משם.

----------------------

מה זה עניין של היצע וביקוש ? לי יש את הסאב ולמי שרוצה לקנות אין.

אני רוצה למכור את הסאב וכל מה ששאלתי זה בכמה אני יכול למכור אותו.

העבודה אותה אתה עושה בזמן שאתה דוחה את העבודה שאתה אמור לעשות- היא העבודה בה אתה צריך לעבוד על סוף חייך.

פורסם

לדעתי סאב כזה אמור לעלות כיד שנייה (משומש) באזור ה 1800-1500, אתה אומר ששלך לא היה בשימוש, ולעיתים זה לא הכי בריא לאלמנט כזה, הגומייה\ספוג נוטים להתייבש (תיקון של 200 שקלים).

שים לב שהתמחור של רדיו מילאנו לא כ"כ מחובר למציאות, אבל תתקשר ותשאל כמה עולה בשביל הספורט.

לעומת זאת- להביא כזה חבר מארה"ב (דרך איביי למשל), יעלה באזור ה 2300 אחרי מיסים.

בכמה אתה צריך למכור, זה כבר שיקול שלך.

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם

יותר מ1500 לא מאמין שתקבל וגם אני לא ממליץ לאף אחד לקנות במחיר גבוהה מזה.

הסאב הזה עולה בארה"ב 300 דולר שהם +- 1100 ש"ח.

אפשר להביא אותו חדש עם משלוח עד הבית עם מיסים עם מכס ועוד ישאר עודף מ2000.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מעניין אותי אזה סאב sq, עם קצת הרבה פלפל כן תמליץ?

הסאב לאחר משלוח יעלה לא פחות מ 430 דולר.

SCANSPEAK

פורסם

כסאב אין לי טעות כלפי הW6,יש לי אחד ואני נהנה ממנו.

אך המחירים שלו בארץ מונפצים,ונוטים גם לחשוב בארץ שהוא סאב HI END בגלל המחיר,אז לא הוא סאב ברמה טובה רק המחיר הוא HI END.

אני מרחם על מי שקנה אותו כחדש בארץ,3.5K לא הייתי משלם בחיים על סאב כזה,ולא כי הוא לא טוב,המחיר לא טוב והיבואן חזיר.

דרך אגב בדקתי במחשבון של BUY2 והמחירים של המשלוח ממש לא יקרים סביבות ה450 דולר אחרי הכול כולל מיסים עד הדלת של הבית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שוב המינוח הזה היי אנד, מי קובע מי כן ומי לא?

לדעתי הסאב הכי טוב ששמעתי (עניין של טעם לגמרי) ושמעתי הרבה מתחרים, מהidmax דרך סאב של סינפוני וגם דאבל ג׳נסיסים.

מרביץ מתי שצריך וגם יודע להשתלב שמנמיכים אותו.

שיתפנה לי תקציב מהתחביב המשוגע הזה אני בכלל רוצה לנסות אותו בתיבה אטומה, מקווה שיפתיע אותי יותר.

פורסם

זה שהמחיר של היבואן בארץ תלוש מהמציאות זה נכון, על זה אין ויכוח, שיטוט קליל בפורום הביא אותי לשרשור שבו מישהו קיבח המלצה לסאב ומונו ב 10k, ועדיין 1500 זה לא מחיר ריאלי לסאב שהבחור טוען שלא שומש...

*אין לי קשר לבחור, יש לי סאב דומה.

SCANSPEAK

פורסם

1500 ש"ח זה לא מחיר ראילי לסאב שלא שומש?

למה לא?

זה שהסאב לא עבד זה לא אומר שהוא חדש,יש בלאי כך או כך,וסאב שלא עבד הבלאי גבוה יותר מסאב שכן עבד.

הבחור הביא אותו מחו"ל,כבר חצי מחיר מהארץ,1500 ומטה מחיר מאוד מאוד ריאלי.

בנוסף יש כבר דגם מחליף לסאב הזה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לדעתי הסאב הכי טוב ששמעתי (עניין של טעם לגמרי) ושמעתי הרבה מתחרים, מהidmax דרך סאב של סינפוני וגם דאבל ג׳נסיסים.

מרביץ מתי שצריך וגם יודע להשתלב שמנמיכים אותו.

.

מתחרים? ממש לא. כל הסאבים שמנית למעלה הם בתיבות אטומות.שלך פורטהד.

שכחת להוסיף לרשימה את הקנווד של בני (שהיה פורטהד?) והקיקר של יוני.סאבים שרבים כאן לא היו יורקים לכיוונם והתוצאות שהפיקו פשוט הפליאו כשנודע מה סוגם.

אני בטוח שNegative הוא כבר בעליו של הסאב המדובר ולא פלא.בהחלט מדובר ברוצח שקט שמפתיע.כמו מחבל שמתחבא במנהרה ומחכה לשעת כושר להפחיד זקנות מסכנות...:-D:wink:

פורסם

ליאור כל סאב אפשר לדחוף לכל תיבה שרוצים, לדעתי זו עוד גדולה של הw6 שנשמע טוב בשני סוגי התיבות.

מתחרים התכוונתי סאבים ברמה גבוהה ולאו דווקא מתחרים ישירים, בכוונה ציינתי את עניין הטעם האישי שמאוד קובע.

הקנווד של בני היה עולמית מעבר לזה לא משהו מדהים, מה שכן הוא נתן לנו רפרנס לכך שההרץ הכלכל מומלץ פה בפורום הוא לא כזה מדהים כמו שעושים ממנו.

של יוני אתה כבר יודע את דעתי לגבי סוג המוזיקה שיוני שומע ושם יככב גם מונו עלום שם לגמרי.

אגיד שוב, נטו עניין של טעם ובגלל זה הגבתי ישירות לעניין ההגדרה של היי אנד.

פורסם

הקנווד האגדי היה בתיבה אטומה, 8 ליטר מתחת להמלצות יצרן, ונראה לי שגם את התיבה של השמן אני אקטין טיפה, מה שכן קנווד היה יותר טוב אך הרבה פחות מומלץ מה ES300, ומור לדעתי הוא יותר טוב מרוב הסאבים הפשוטים ששמעתי, אבל רק בתיבה אטומה.

איך אמר אסיף "הקנווד הזה של בני חושב שהוא DC"

SCANSPEAK

פורסם

בני אל תשכח שרוב מה שאתה שומע לא תמיד עובד במצב אופטימלי.

גם אתה בעצמך זילזלת שוב ושוב בחשיבותו של מונו חזק לסאב והופתעת לגמרי.

לגבי מה שאסיף אמר, כמו שאמרתי גם אני, הוא היה מאוד עצמתי מעבר לזה לא משהו מיוחד.

ה

• תוכן חדש...