Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום!

היום לקחתי רכב לבדיקה, שחזרה עם ליקויים בעלי משמעות גבוהה תחת שילדה ומרכב: תיקון תאונה דופן ימין אחורית, תיקון בעמוד סף ומשקופים. לדברי הבוחן לא מדובר בתאונת שילדה. מלבד זה הבדיקה מצויינת.

מדובר למעשה בפגיעה מאחורי הדלת הימנית אחורית. אני מנסה להבין האם יש לכך השפעה על בטיחות הרכב? ז.א. אם תהיה תאונה באותו איזור האם יש סכנה שהמיגון למעשה פגום?

בנוסף, הבנתי שאמורה להיות ירידת ערך בעקבות פגיעה שכזו, יש למישהו מושג בכמה % מדובר?

הרבה תודה!!!

פורסם

האם יש באפשרותך להעלות סריקה של טופס הבדיקה המקורי ?

נראה לי קצת מוזר, שהפגיעה במשמעות גבוהה, כוללת פגיעה בעמוד סף ומשקופים, ונאמר לך שאין פגיעה בשלדה.

אני מאמין שיש לכך לפחות משמעות מסחרית (ירידת ערך) אם לא בטיחותית. האם יש איזושהי התייחסות של שמאי לתאונה ?

לעניות דעתי - הייתי מחפש רכב אחר.

המתן גם לדיעות נוספות.

alfa 156 2.5.

פורסם

ברכב בעל שלדה אחודה (כמו הלאנסר) העמוד, הסף והמשקופים הם חלק מהשלדה של הרכב. לכן תיקון בעמודים = תיקון בשלדה.

אי אפשר לקבוע על סמך המלל שצירפת אם יש נזק שגורע מהבטיחות של הרכב ואם כן כמה הנזק הזה חמור. מה שבטוח, לרכב הזה יש ירידת ערך משמעותית. בכמה אחוז מדובר? שאלה טובה, אולי אם היית מציין פרטים אלמנטריים כמו קילומטראז' ובעלות קודמת (השכרה? ליסינג? לימוד נהיגה?) היה אפשר לתת לך קצת מספרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה על תגובתך.

אולי יעזור (הייתי צריך לחשוב על זה מראש) הופיע גם תחת ליקויים בעלי משמעות נמוכה - הוחלפו חלקי מרכב בברגים (בע"פ נאמר כי היה זה דלת), תיקוניח במרכב פח וצבע, מעיכות בתחתית, פגיעות ומעיכות פח ופגמים בצבע, פגושים פגומים.

המוכר (פרטי, שנראה לי דיי אמין) אמר לפני הבדיקה שהיתה תאונה של כניסה בעמוד של ביוב, אבל שלא ידע על החלפת הדלת והתיקון בעמודים של הרכב. הוא התקשר לחברת הביטוח שתשלח לו דו"ח. ככל הידוע לו לא היתה ירידת ערך.

הבוחן אמר שלדעתו לא מדובר בבעיה בטיחותית - שהיא המדאיגה אותי, אבל אני לא יודע האם לקבל החלטות על פי דברו.

פורסם

קצת מוזר שנהג פרטי לא יודע שהחליפו לו דלת. הוא הרי היה צריך להחליט אחרי התאונה אם להחליף דלת או לבצע פחחות..

איזה יד הרכב?

פורסם

מדובר על יד ראשונה.

האם קיים בעל מקצוע שניתן להתיעץ איתו\לבדוק אצלו את הרכב בנוגע לנושא הבטיחותי?

פורסם

עזוב רגע בצד את העניינים הבטיחותיים ותתמקד לרגע בעניין אחר -

הרכב הזה אכל פצצה רצינית שגורמת לו להיות סוס מת בשוק המשומשות שמוצף בלאנסרים יוצאות ליסינג במחירים מצחיקים. באיזה מחיר הוא מוצע לך שאתה בכלל שוקל את האופציה לרכוש אותו? רק כדי שיהיה לך קנה מידה, לאנסר כזאת בלי תאונות אפשר למצוא גם ב-55 אלף ש"ח כשהמחירון הוא בסביבות ה-75 אלף ש"ח.

ולבעל המקצוע שאתה מחפש קוראים שמאי רכב.

פורסם

אשמח אם תפנה אותי לפרסום (אפילו יחיד) של לנסר 1.8 2010 40K קמ ליסינג מימוני ב-55K. ואני מוכן להתפשר גם על כמה מהנתונים הנ"ל בשביל מחיר של 55.

אני מכיר את השוק טוב מאוד, ובאופן עקרוני מדובר בעסקה מאוד טובה (לפני המידע החדש כמובן).

שמאי רכב ידע להעריך את הפגיעה מבחינת הבטיחות???

פורסם

רק לי מפריע,שהרכב יד ראשונה והמוכר "התמים" לא ידע על הפגיעות ברכב ?

זה מריח צחנה וזועק הצילו... סוחר מתחזה ולכן ... שומר נפשו וכספו ירחק.

בשביל עוד 5000 ש"ח,אני מוכן לשלם מעט יותר יקר אבל לקבל משהו נורמלי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אשמח אם תפנה אותי לפרסום (אפילו יחיד) של לנסר 1.8 2010 40K קמ ליסינג מימוני ב-55K. ואני מוכן להתפשר גם על כמה מהנתונים הנ"ל בשביל מחיר של 55.

אני מכיר את השוק טוב מאוד, ובאופן עקרוני מדובר בעסקה מאוד טובה (לפני המידע החדש כמובן).

שמאי רכב ידע להעריך את הפגיעה מבחינת הבטיחות???

55 אלף ש"ח זה מחיר לדגם ה-1.5 ליטר ולא לדגם ה-1.8 ליטר. אני מניח שה-1.8 יהיה יקר יותר וכמובן שהייתי יכול לרשום את זה קודם, אבל אתה משום מה שומר על פרטי הרכב סודיים כאילו יש בפורום עשרות אנשים שרק מחפשים לקפוץ על המציאה.

תשמע, אם אתה מכיר את השוק טוב מאוד וחושב שמדובר במציאה אז לא נותר לי אלא לא להסכים איתך ולאחל לך להתחדש.

פורסם
רק לי מפריע,שהרכב יד ראשונה והמוכר "התמים" לא ידע על הפגיעות ברכב ?

זה מריח צחנה וזועק הצילו... סוחר מתחזה ולכן ... שומר נפשו וכספו ירחק.

בשביל עוד 5000 ש"ח,אני מוכן לשלם מעט יותר יקר אבל לקבל משהו נורמלי.

אני נאלץ להסכים עם הציטוט של קודמי.

יותר מדיי דברים אינם מתחברים - המצב של הרכב, העובדה שבעליו "אינו מודע" למצב הרכב, הצורך לבדוד עם שמאי...

בקיצור, אם לאחר תגובתי הראשונה אולי לא הייתי בטוח, עכשיו אני כן (תחפש לך רכב אחר).

alfa 156 2.5.

פורסם

סיכום ביניים-עד שפותח השרשור לא יחסוף את מחיר הקניה לעומת המחירון, אי אפשר ממש להתקדם ביעוץ.

הרכב עבר תאונת שילדה( לא קצה שילדה) עם משמעות מסחרית משמעותית. האם יש משמעות בטיחותית? תלוי מאוד האם נפגעה נקודת חיבור המתלה האחורי למרכב. מה שבטוח הוא שהאזור לא יתנהג אותו דבר במקרה של תאונה נוספת( לא בהכרח קריטי בהתחשב במיקום הפגיעה).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
שלום רב לחברי הפורום!

היום לקחתי רכב לבדיקה, שחזרה עם ליקויים בעלי משמעות גבוהה תחת שילדה ומרכב: תיקון תאונה דופן ימין אחורית, תיקון בעמוד סף ומשקופים. לדברי הבוחן לא מדובר בתאונת שילדה. מלבד זה הבדיקה מצויינת.

מדובר למעשה בפגיעה מאחורי הדלת הימנית אחורית. אני מנסה להבין האם יש לכך השפעה על בטיחות הרכב? ז.א. אם תהיה תאונה באותו איזור האם יש סכנה שהמיגון למעשה פגום?

בנוסף, הבנתי שאמורה להיות ירידת ערך בעקבות פגיעה שכזו, יש למישהו מושג בכמה % מדובר?

הרבה תודה!!!

בקשר לירידת ערך תשאל את מי שאתה רוצה לקנות ממנו או את חברת הביטוח שלו

בקשר לבטיחות אני לא חושב שיש לך ממה לחשוש

• תוכן חדש...