Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לחברי הפורום

לאחר שעשיתי קצת סיבובים להלן הממצאים:

הציעו לי מזדה 6 שנת 2009 , 90 קמ באותו תקציב של מזדה 3 - 2010 - 50 קמ.

האוטו גדול, רחב ובהחלט הבגז גדול:

יתרונות/חסרונות לגבי הדגם הנל?

עיקר השאלות מתמקד בהחזקה (ביטוח, דלק - מנוע 2000, טיפולים ותיקונים)

אני מודה זה לא היה בכיוון כלל אבל אחרי שיושבים ברכב - בהחלט מפתה לקנות כזה.

אגב לגבי מזדה 3, אכן מושב אחורי קצת צפוף (ברגע שיש סלקל יהיה קשה מאוד לשבת ל 2 מבוגרים מאחור, לגבי בגז- אכן גדול אכן הפתח די קטן (אומנם עגלה נכנסת ללא בעיה), נסיעה: שקטה, נעימה (נסעתי על רכב שעשה 50 אלף קמ) .

אגב ממחר יש מבצע על מזדה 3 שנת 2009 וניתן לרכוש בפחות מ 60 אלף (חוץ מהמבצע לאחר שיחה עם נציג אמר שאפשר להוריד עוד קצת בגלל החג - ממש נחמד מצדו ;)

פורסם

לא יודע מה איתכם, ישבתי מאוחרה במאזדה 3 של חבר והיה לי אחלה מקום לרגליים (אני גבוה).

מעבר לזה, החסרונות הוא שהרכב עגלה מאוד, רעשים, לא הכי נוחה.

פורסם

אשמח לשמוע לגבי המזדה 6 (יתרונות/חסרונות)

כמו כן אולי מישהו יודע (לא יצא לי לבדוק כי לא היה) האם הבגז של מזדה 5 דלתות גדול או קטן יותר

כי מבחינת נוחות הוא עדיף

תודה

פורסם

לאחר סיבוב נוסף במגרשים היום יש לי עוד שאלה:

כשרשום השכרה/החכר - מה זה אומר בדיוק?

לטענת הנציג זה אומר לא השכרה אלה ליסינג - האם נכון?

ירדתי ממזדה 6 סופית וכרגע עומדות על הפרק 3 מכוניות פוטנציאליות(מזדה 3):

2009, 80 קמ - השכרה

2009, 76 קמ - השכרה / החכר

2010 74 קמ - השכרה

2010, 92 - ליסינג

על פי בדיקת היסטוריה של טיפולים ובדיקות רכב שהם מציגים נראה סביר ולא משהו חריג

(קניתי בעבר רכב מהשכרה ומכיר את התהליך)

הבדל המחירים סביב 4,5 אלף ביניהם

פורסם

השכרה\החכר - פירושו שהרכב היה בהשכרה או בליסינג (שהוא השכר לטווח ארוך מאד). אין לך ברירה אלא להאמין לנציג המכירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אגב ממחר יש מבצע על מזדה 3 שנת 2009 וניתן לרכוש בפחות מ 60 אלף (חוץ מהמבצע לאחר שיחה עם נציג אמר שאפשר להוריד עוד קצת בגלל החג - ממש נחמד מצדו ;)

אשמח לדעת באיזו חברה מדובר.

לי היה מאזדה 3 בליסינג 3 שנים ומאוד נהנתי ממנה. יחסית ליפניות אחרות (כמו יונדאי וטויוטה) היא נוחה מאוד, גם ביצועים לא רעים למשפחתית. לגבי צריכת דלק ואחזקה לא ממש עקבתי.. אבל לא היו תקלות מיוחדות.

לכן זה גם הרכב שאני מחפש לרכוש כעת.

לפי מה שהבנתי יש חברות שקנו בעבר יותר מהדגם הזה ולכן כעת "תקועים" עם רכבים.

פורסם

לגבי חברות:

שלמה ו avis יצאו במבצע של 2009 מעל 100 קמ ב 60 אלף שח.

לאחר בדיקה בתוספת של כמה אלפים בודדים אתה מקבל רכבים עם פחות קמ או שנת 2010.

חייב לצייין שלעומת יום שישי שעשיתי סיבוב והיום יש הבדל גדול - הסניפים מפוצצים באנשים כאילו מוכרים פיתות חמות בסיום הפסח.

ישב לפני זוג עם סוכן שבמהלך 10 דקות רכבים שהם רצו פשוט שוריינו (אנשים אחרים נתנו פקדון) על והסוכן היה צריך להתחיל בחיפוש חדש.

ועוד אומרים שאין כסף לאנשים ;)

לגבי השכרה / החכר - למעשה אני מבין שבמצב הזה אני קונה רכב עם הורדה של אחוזים כמו ליסינג אבל כשארצה למכור יהיה לי קשה וידרשו שאוריד כמו השכרה - בעייתי.

פורסם

אם אני לא טועה עניין ה"החכר/השכרה" ברשיון זה בעיקר באלדן ?

זאת אנ ימכיר, נועד בשביל, מה שנקרא, "כסת"ח" של חברות הליסינג:

יש רכבים שבין סיום חוזה הליסינג לשלב המכירה הם מנוצלים לסתימת חורים בהשכרה.

פורסם

שנקל שלי, אצלנו במאזדה 3 07 יש בעיה בדלת של הבאגז' הקפיץ גז אחרי זמן מסויים פשוט שבק חיים וקשה לפתוח, נסיעה מעל חצי שעה עם 3 מבוגרים מאחורה באמת לא נוחה. חסר עוד הילוך בתיבת הילוכים=מגיע ל20 קמ"ש ואתה בהילוך 3 כבר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
השכרה\החכר - פירושו שהרכב היה בהשכרה או בליסינג (שהוא השכר לטווח ארוך מאד). אין לך ברירה אלא להאמין לנציג המכירות.

כל רכב ליסינג יהיה רשום ברישיון השכרה\החכר ולא צריך להאמין, במעמד המסירה חברת הליסינג נותנת לך מסמך רשמי שבו כתוב מקוריות הרכב - ליסינג או השכרה (ובאופן כללי מס' הק"מ במסירה ותקופת האחריות).

פורסם

לדעתי מפאת חוק גילוי נאות, החברה חייבת לומר לך מה היה שימוש הרכב, כולל החברה שבה הוא היה בליסינג (אני לא בטוח אם חייבים להראות לך מסמך או מספיק בעל פה).

אני מאמין (או יותר נכון רוצה להאמין?) שחברת ליסינג גדולה תאמר לך את האמת בנוגע להיסטוריית הרכב.

• תוכן חדש...