Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיון שאני יודע שיש כאן לא מעט אנשים שהזמינו את הנקסוס עם כרטיס אשראי ישראלי, מסקרן אותי עם איזה סוג כרטיס הם ביצעו את ההזמנה, ועד מתי היא נשארה להם בסטאטוס Pending.

אני ניסיתי להזמין עם האמריקן אקספרס שלי, וההזמנה נדחתה תוך 2 דקות - ההודעה שקיבלתי מגוגל היתה שלא ניתן לאשר עיסקה עם הכרטיס שלי ושההזמנה בוטלה. כששיניתי את אמצעי התשלום למאסטרקארד, ההזמנה לא בוטלה מיידית, אבל היא כרגע תקועה על סטאטוס Pending.

פורסם

אני כתבתי את הכתובת שאני שולח אליה (היא בתוך ארה"ב) - זו לדעתי הסיבה שגוגל דחו לי את העיסקה עם האמריקן אקספרס, כיון שהכתובת היא אמריקאית והכרטיס לא אמריקאי.

על המאסטרקארד עדיין לא קיבלתי דחייה (גם אותו הכנסתי עם הכתובת האמריקאית), ולכן אני מנסה לשמור על אופטימיות זהירה מאוד מאוד.

פורסם

נצל"ש, הזמנתי 2 מכשירים ב 16 למרץ,לפני שבוע, לכתובת של חבר. הסטאטוס של ההזמנה מאז הוא pre ordered.

מה זה אומר ?

אגב, תודה לך elibaba, פתחתי חשבון בשיפיטו וכבר שלחתי להם את כל האישורים/תעודות ואפילו לקחו לי 8.5 דולר פיקדון, כשקיבלתי ידיעה שהחבר טס לביקור בארה"ב החלטתי לשלוח דרכו.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

מסתבר שהזמנה נשארת ב Pending עד שגוגל מבטלים אותה.

גוגל ביטלו לי שוב את ההזמנה כיון שכרטיס האשראי לא תואם את הכתובת שנתתי להם, ועכשיו גם קיבלתי אזהרה על זה שחשבון ה WALLET שלי מוגבל כיון שאני חורג מהנהלים שלהם.

אני באמת לא מבין איך כולם מצליחים לרכוש ורק אני לא... כמה מבאס, ממש לא בא לי לקנות נקסוס במחיר מלא.

פורסם

שינית את כל הכתובות האפשריות שלך בגוגל לכתובת האמריקאית ?

קנית אפליקציה עם הוולט והצלחת ?

הגדרת כרטיס אשראי בינ״ל ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מה זה כל הכתובות?

הכתובת למשלוח וה billing הן אמריקאיות.

וכן, הגדרתי כרטיס אשראי בינ"ל.

אני עכשיו מפחד לנסות שוב, כדי לא "לשרוף" את הכתובת שאני רוצה לשלוח אליה וכדי שלא יחסמו את ה Wallet שלי - כך שאני אובד עצות כרגע.

פורסם

תקנה סתם אפליקציה בכמה סנטים. תראה שזה עובד ולמחרת תנסה את הנקסוס, ככה ה fraud שלהם יירגע

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...