Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשנה ג'יפ נסע ברוורס ונכנס ברכב שלי שחנה מאחוריו (אני הייתי בבית באותו הזמן).

וו הגרירה שלו שבר את הגריל, כופף את הפח, וקצת שפשף את הפגוש. :-(

אנשים שהיו בסביבה ראו את מה שקרה, ואחד מהם אפילו הספיק לצלם את הג'יפ בבירור רב.

הוא טוען שבעל הג'יפ יצא לראות מה הנזק, ומיד חזר פנימה ונסע משם.

אותו בחור זהב אפילו מוכן להעיד נגדו. :-D

פניתי לחברת הביטוח (יש מקיף) וביקשתי מהם לתבוע את החברה של בעל הרכב.

חברת הביטוח הוציאה את הטופס של משרד התחבורה ומצאה פרטים מלאים ומפורטים על בעל הרכב.

הבעיה היא שאין שום דרך התקשרות איתו.

הכתובת היא של רחוב בת"א שבו אין בתים בכלל.

אין טלפון ושום צורת התקשרות כזו או אחרת.

חברת הביטוח הציעה לשלוח אליו מכתב, וכאן תמו נסיונות חברת הביטוח לאתר את החברה שמבטחת אותו. :roll:

היות והנזק היה קוסמטי בלבד ולא נגרם שום נזק מכאני (כבר שנה הרכב נוסע מצויין), התייאשתי מלחפש אותו,

ולא הייתי מעוניין להכנס להוצאות כספיות מיותרות בגלל זה.

רק רציתי לבצע את התיקון על חשבונו. (היום אני גם מעוניין לקבל פיצוי על עוגמת הנפש)

בימים אלו אני מחדש את הביטוח שלי והסיפור התעורר אצלי מחדש.

אשמח לדעת האם חברת הביטוח שלי פשוט מצ'וקמקת בדרך התנהלותה?

או שבאמת אין מה לעשות במקרה שכזה פרט להגשת תביעה אזרחית נגדו בבית המשפט?

לא תבעתי את חברת הביטוח שלי, כי זה לא משתלם מבחינת מחיר ההשתתפות העצמית ועליית הפרמיה (עבר ביטוחי נקי).

אני די מאוכזב מהשירות ולכן מחפש חברה אחרת, וגם חשוב לי כמובן להיות ריאלי ולדעת מה בדיוק עלי לדרוש לפני שאני משלם לחברה החדשה.

481290_10151551394897682_774076184_n.jpg

פורסם

הקפצה :)

אם לא הייתי ברור - אני מעוניין לדעת מה עלי לצפות מחברת ביטוח במקרה שכזה?

האם אני מאוכזב שלא בצדק? או ההיפך?

פורסם

כתבת:

"אנשים שהיו בסביבה ראו את מה שקרה, ואחד מהם אפילו הספיק לצלם את הג'יפ בבירור רב."

מדוע אתה לא משתמש בנפלאות האינטרנט ומפיץ את התמונה ברשת?

אני בטוחה שמישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו יתן לך קצה חוט ואולי מידע שיכל לאתר את בעל הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שקלתי את האפשרות הזו.

אם אני יכול להגיש תביעה נגדו (וסביר מאוד שאזכה), למה לי לרוץ ולפרסם את זה באינטרנט? כנקמה?

זה יכול לחזור אלי בחזרה ובהפוכה.

מה גם שיש לי פרטים על בעל הרכב (בזכות מס' הרכב). שם פרטי, משפחה, ת.ז., אבל אין שום דרך ליצור איתו קשר.

אבל אנחנו סוטים מהשאלה המרכזית.

אני קיוויתי שחברת הביטוח שלי תוכל לדאוג לי ולטפל לי בזה - הרי למה שילמתי יותר על מקיף?

כי לא רציתי להתחיל לתבוע בעצמי, או לבצע עבודת בילוש באיטרנט בחיפוש אחר העבריין.

והאם באמת הדרישה שלי הגיונית? או שמא חברת הביטוח מוגבלת במקרה שכזה?

פורסם

אתה במקרה מבוטח בחברות הביטוח הישיר למיניהם השונים ?

עם המידע שיש בידך לסוכן שלך לא צריכה להיות כל בעיה לפנות לחברת הביטוח של הפוגע ולפתוח תביעה, הם מצידם יפנו למבוטח שלהם בבקשת תגובה.

באם הוא חאשר את הפגיעה אין בעיה, באם לא אין לך ברירה אלא לפנות להליך משפטי לגביה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לגשת לבית משפט לתביעות קטנות, ומיד לאחר פתיחת התיק, עוד לפני הפסק דין, ללכת למסלול המהיר של הוצאה לפועל -

תאמין לי, הבחור הנחמד יבוא על ארבע.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

1. להוצל"פ ניתן לגשת רק עם פסק דין לטובתך או לחלופין צ'ק שחזר (לא רלוונטי פה)

2. תביעה קטנה זה בעיקרון רעיון טוב במקרים שהחייב מסרב לשלם, אבל כדי שיתקיים דיון צריך הוכחת מסירה של כתב התביעה.

כן, כשהמדינה שולחת לך קנס אז היא יצאה ידי חובתה במשלוח דואר רשום, אבל כשאתה תובע מישהו אתה צריך להוכיח מסירה בפועל :evil:

אם הדואר יחזור מסיבה "לא נדרש" אז לא יתקיים דיון בתביעה עד שתמסור אישית את כתב התביעה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תיגש למשרד הפנים עם השם שלו ועם מספר הת.ז שלו ותבקש שיאתרו לך את הכתובת העדכנית שלו. השירות עולה 20 ש"ח.

במידה והכתובת שמופקת אצלם זו אותה כתובת שניתנה לך בזמנו- תבקש שיוציאו לך שאילתה עם הכתובת של אחד ההורים שלו (בתקווה שהם בחיים) וככה תוכל לקבל קצה חוט.

ייתכן והפקידה לא תוכל לתת לך את המידע הזה על ההורים שלו מכיוון שאתה אמור לתת לה ת.ז של אחד מהם - תנסה להפעיל את קסמייך.

בכל מקרה הם חייבים להביא לך את הכתובת העדכנית שלו במרשם האוכלוסין, בהנחה שהוא לא מסר להם כתובת שקרית.

בהצלחה.

פורסם

wil - אם מה שאתה אומר נכון, אני חושש שאני אזכה בתביעה, אך לא אקבל את הפיצוי מבעל הרכב.

דרור - זה בדיוק מה שעשיתי.

זה בדיוק גם מה שחברת הביטוח עשתה.

זה הטופס שעליו אני מדבר - בו מופיעה כתובת בת"א שבה אין בתים בכלל...

פרטים אישיים מפוברקים ככל הנראה.

אין לי מושג עם מי יש לי עסק, ואולי זו הסיבה שהוא ברח מהמקום בזמן שעוברי אורח צועקים לו "תראה מה עשית" והוא פשוט מתעלם מהם (הוא היה מחוץ לג'יפ בודק את הנזק).

בשימוש בקסמיי מצאתי עוד שתי כתובות שאליהן נסעתי במיוחד לחפש את הג'יפ, או תיבת דואר עם שם המשפחה, להגיש מכתב תביעה של חברת הביטוח.

לא היה שום זכר אליו ולא היה למי להגיש את המכתב.

ושוב, בחזרה לשאלה המקורית - מה חברת ביטוח אמורה לעשות במקרה שכזה?

• תוכן חדש...