Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי רעש צרצורים כזה חלש שאני נוסע עם האוטו, לא בעמידה, כשלא נוסעים- הכוונה שלא לוחצים על הגז אין את זה.

עכשיו למיטב שמיעתי, זו לא יללה אלא צרצור שהרעש בו לא מתגבר עם הנסיעה אלא פשוט אותו רעש כל הזמן שלוחצים על הגז.

חשוב לומר, לא רעש מחריש אוזניים, אבל בהחלט שומעים את זה גם שכל החלונות סגורים באוטו.

דגם האוטו הוא טויוטה קורולה 99, מלבד רעשי מנוע האוטו מאוד מבודד למי שמכיר.

פתחתי כאן את השרשור הזה מכיוון שיש לי מגבר נחמד, אבל יש לי כל מיני חרחורים ולפעמים שומעים בצד אחד וכו'.

אני אשמח לדעת האם זה יכול להיות קשור למערכת לפי דעתכם? שריקה מהאלטרנטור?

אגב, אני זה "אני לא ערס" לשעבר, מישהו זוכר אותי?:-D.

פורסם

2 קומפוננטים של מורל טמפו+מגבר של קלריון 60RMS.

סך הכל לא רכיבים סיניים בכלל אך גם לא טופ של הטופ, סך הכל עושה עבודה יחסית.

העניין הוא שמי שהתקין לי את המערכת התקין לי בצורה כל כך חאפרית שזה בושה, אבל מה לעשות.

עברו שנתיים+.

לדעתך זה קשור למגבר?

פורסם

אם השריקות לא מגיעות מהרמקולים אז לפי דעתי אתה בפורום הלא נכון, נסה את מזלך בפורום הטכני.

אצלי היה שריקות מהרמקולים שעלו עם הסל"ד של הרכב, התברר לאחר מכן שזה רעש מהארקה לא טובה לרדיו דיסק של פיוניר, מכאן כל השאלות ששאלתי אותך.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אני מאמין שמשהו השתחרר בגלל נסיעה ברוורס עם הנדברייקס שעשיתי לפני כמה זמן(צירוף מקרים או לא, אחרי זה התחילו השריקות).

אז כדי להיות בטוח שזה לא קשור למערכת, אתה אומר לבדוק עוד פעם שהשריקות לא מגיעות מהרמקולים ולוודא שרעש הצרצורים לא משתנה בעלייה בסל"ד?

מאוד מודה.

פורסם

גם לי יש רעש דומה, הרמקולים מונמכים עד הסוף, בעמידה במקום העלאת סל"ד גורמת לשריקה, מה יכולה להיות הבעיה?

זה התחיל בזמן האחרון, המערכת מותקנת כבר חצי בשנה ברכב (אותו חיווט,רכיבים משתנים)

פורסם

^

גם לי יש את הרעש של השריקה הזאת, גם שהרמקולים מונמכים עד הסוף וגם שהHU בחוץ בכלל, רעש שקוראים לו יללת אלטרנטור, תריץ על זה חיפוש, הארקה לא מספקת של הרדיו דיסק.

אני פשוט מתעלם מזה, אם אני מגביהה קצת כבר לא שומעים את זה.

חוץ מזה שהחברים שואלים מה זה אני אומר זה הטורבו :-D

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אםן אני אגש לחשמלאי הוא יוכל לבדוק את זה מבלי להפוך את כל הרכב?

משום מה זה בולט יותר בלילה או שממש קר.

אני פשוט לא יודע אם זה אלטרנטור או סתם שריקה של משהו ואולי של הגיר אפילו, לכו תדעו.

פורסם

שוב, תבדוק אם הרעש מגיע מהרמקולים.

הדבר הכי פשוט ויעיל שתוכל לעשות עכשיו, תנתק את המגבר ותבדוק עם הרעש עדיין קיים, אם לא אז כניראה שהרעש נובע מהמערכת ואז תוכל להמשיך לבדוק, אם כן הבעיה לא נובעת מהמערכת.

בכל מקרה, לדעתי הבעיה זה רצועת טיימינג

• תוכן חדש...