Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מצאתי מוכר בת״א עם פורד פיאסטה 2001 מנוע 1.3 ידנית , 170 אלף ק״מ, ב6500₪

אז ככה , כבר ראיתי בתמונות שהמצב החיצונית לא הכי ואו יש מכות קטנות קטנות .. אבל לטענתו הרכב יד שלישית לא עבר אף תאונות רציניות , הוחלפו צמיגים רדיאטור, מצבר. טסט עד 1.2014 .. האם זה רכב מציאה או לפחות שווה לרכוש?

ועוד שאלה - אני גר מנתניה וכמו שציינתי הוא מת״א לאחר בדיקה, העברת בעלות בדואר , בדיקה עיקולים/גניבות .. אני נהג חדש , בן 20 ואין לי בטוח.. האם מותר לי להסיע את הרכב עד נתניה ? כי המוכר כבר ציין מראש שאין לו זמן להביא לי אותו עד נתניה .. ואין לי אף אחד שיכול לעזור לי .. מה עושים ? מותר לי לנהוג ללא ביטוח ? יש איכשהו להעביר לי את הביטוח ליום אחד ? תודה

נ.ב :

מישהו מכיר ליד עזראלי מוסכים מורשים לבדיקה ?

דואר להעברה בעלות ?

האם מישהו כאן יכול לעשות מצווה ולעזור לי ? מישהו שגר באזור יכול להצטרף אלי ולעזור לי ? תודה רבה !!!

פורסם

בדוק שברכב יש נוזל קירור ולא מי ברז, בדגם זה יש נטיה לבטל את החימום בגלל ברז תקול שיש לדגם, בדוק שהחימום והמיזוג עובדים. בדוק שאין נזילות, רעשים חריגים.

העברת בעלות תוכל לבצע בסניף הדואר ביד אליהו כמו גם ביצוע הבדיקה בקומפיוטסט ובדינמו מטר.

בהצלחה, לגבי ביטוח בטח את הרכב לאחר העברת הבעלות ושלם בכרטיס אשראי. כדאי מאוד לבטח את הרכב גם בצד ג', לא כדאי שתכנס במרצדס חדשה או BMW ולגלות שטמבון אחורי מקורי עולה 30 אלף שקלים לפני צבע ופחחות.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...