Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורים חסרי אחריות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי ב דליית אל כרמל והרכב שמלפניי היה סאן רוף פתוח מרצדס C ושני ילדים עמדו מחוץ לחלון במשך לפחות 3 ק''מ לאורך הדרך .

רק המחשבה שאם פתאום הנהג ייצטרך לבלום בלימה פתאומית הילדים פשוט יעופו מהרכב ובטוח זה ייגמר רע וגם מי שמכיר את דליה אל כרמל זה מקום צפוף ועמוס ויש רכבים שיוצאים מכל מיני רחובות צדדים במהירות .

כנראה שאותם ההורים לא ילמדו לקח עד שיקרה אסון .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

אם הוא נוסע מספיק מהר, אז יכולים לקרות כל מיני דברים. כמו:

1. צלעות שבורות;

2. גפיים שבורות;

3. זעזוע מוח עקב הטלטול;

4. תנופה מהרכב כלפי חוץ;

5. במקרים מזוויעים במיוחד זה חיתוך של פלג הגוף הנמצא מחוץ לרכב;

6. ועוד.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

בבית ספר שלי שהוא צמוד לגן ילדים ראיתי בחניה פתאום אישה עומדת מחוץ לרכב מותנע, וילד קטן נראה בן 4 - 5 יושב במושב הנהג משחק עם ההגה והדוושות.

מיותר לציין שלא החזקתי את עצמי והתחלתי לצעוק עליה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

יש לך ספק שהיא סיפרה לכל מי שהיא פגשה באותו יום איזה נוער גס רוח יש במדינה...?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא שזה תקין, אבל ילד בן 5 לא יכול לשחק עם הדוושות או אפילו להוריד בלם יד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

^

מספיק שזה יהיה גיר רגיל בשיפוע ויכול לקרות אסון.

סיפור שקרה לדודה שלי, היא השאירה את הבן שלה באוטו, היה בן 12, ירידה חדה מאוד, גיר רגיל והמנוע דומם ועל ניוטרל. (היא ירדה מהרכב לבדוק דואר, סיפור של 10 שניות, וזה מספיק לאסון)

הכבל של בלם היד נקרע, והאוטו החל להאיץ בירידה, הבן שלה זינק מהאוטו במזל, והרכב המשיך והתרסק בתוך רכב חונה בחניה.

אז גם כאן, אם הילד הקטן לדוגמה היה משחק בכל דבר שהוא רואה כל שילדים עושים, מוריד את בלם היד ומכאן הדרך לאסון קצרה מאוד, במיוחד אם מדובר בירידה.

ולמה ילד קטן לא יכול להוריד את בלם היד? סך הכל לחיצת כפתור והקפיץ מושך את הידית למטה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

זה מצויין, מי שמספיק אידיוט לעשות דברים כאלו בימינו אני לא רוצה שהגנטיקה שלו תמשיך להתגלגל ע"פ כדוה"א.

כן ירבו, מי שאידיוט שישלם, מדובר בוורסיה המודרנית ל"החזק שורד".

פורסם

איך אתה יודע ולמה לימדת אותו או בדקת אם הוא יודע איך לעשות את זה?

אתה רוצה לקחת אחריות שיום אחד ישעמם לו והוא יתחיל לשחק ברכב? הוא בכל זאת בן 5.

אני זוכר בתור ילד קטן שהייתי חוטף צרחות אימים רק אם בטעות נגעתי בווינקר. זה הרחיק אותי במשך שנים מכיסא הנהג.

פורסם

אני זוכר בתור ילד קטן שהייתי חוטף צרחות אימים רק אם בטעות נגעתי בווינקר. זה הרחיק אותי במשך שנים מכיסא הנהג.

ככה צריך,אני בתור ילד לא ישבתי בחיים מאחורי ההגה , אולי רק אחרי גיל 15

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

הוא לא נמצא ברכב כשאני לא מפקח עליו,מלבד זאת הורדת הבלם יד לא גורמת לכלום כשהרכב ב P.

ולא ניתן להוציא מפארקינג ללא לחיצה על דוושת הברקס.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
בבית ספר שלי שהוא צמוד לגן ילדים ראיתי בחניה פתאום אישה עומדת מחוץ לרכב מותנע, וילד קטן נראה בן 4 - 5 יושב במושב הנהג משחק עם ההגה והדוושות.

מי אתה שתצעק עליה?....

כמו שכבר הסבירו לך, ילד בן 4-5 לא יכול לשחק בו זמנית עם הדוושות וההגה.

נניח והגיר ידני והרכב מותנע, איכשהו הילד הצליח לשלב להילוך- הרכב יקפוץ והמנוע יכבה.

בגיר אוטומט ברכב מודרני ילד לא יצליח לשלב להילוך כי ברוב הרכבים אכן צריך ללחוץ על הבלמים כדי לשלב הילוך.

מעבר לכך- כן יכול או לא יכול לשחרר בלם יד- בשביל זה לא משאירים ילד לבד בתוך רכב אלא רק עם מבוגר שמפקח, בטח ובטח ברכב ידני.

אני כן נותן לילד שלי לשבת ליד ההגה (כאשר אני צמוד אליו כמובן), הוא נהנה לשחק בידיות השונות ולסובב את ההגה\לצפור וכו', לא צריך לעשות מזה היסטריה מיותרת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם כבר אני בגיל 7 פעם ראשונה נהגתי באוטו (רנו אקספרס), אבא לקח אותי לשדה ו אמר לי סע. מיותר לציין שהיה גיר ידני ולא נסעתי רחוק. שנתיים אחרי זה נהגתי על סמי טרילר, כמובן שבכולן הוא ישב לידי ולא נסענו בכבישים אלה בשטח.

פורסם

מה זה משנה אם ילד בן 5 לא יכול לשלב הילוך, ותוך כדי להוריד בלם, ואולי גם על הדרך לסמס לחברה שלו

בכיתה א' אם בא לה לצאת לשתות איזה אקטימל?

רכב ידני לדוגמה, בשיפוע הכי מתון, יכול להידרדר ללא בלם יד. לא צריך רכב ממונע, לא צריך לשלב הילוך.

לשחרר בלם יד זאת לא עבודה כזאת מסובכת, בטח לא לילד בן 5 שאוהב להתעסק בכל דבר, ולאחר שהוא

רואה את אבא או אימא שלו עושים את זה כל יום יום - ילדים בני 5 הם לא מטומטמים.

נוהג בפיג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2007.

• תוכן חדש...