Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי פיאט פונטו ספייס 2004 אוטומט דגם ה 80 כ''ס.

אז ככה האוטו יד 1 עם 70 אלף ק''מ.

לאחר בדיקה של האוטו הכל תקין מבחינה מכאנית כל הטיפולים בזמן וכו..

טמבון אחורי + קדמי צריכים צביעה בוודאות, פה ושם ישנם מכות מזעריות וחסר סמל אחורי.

צמיגים מ2009 על האוטו וממה שראיתי הייתי נותן להם עוד שנה של עבודה.

המחירון 18K והוא דורש 22K ... הגיוני כ''כ הרבה מעל למחירון.

ואם כן שווה לחטוף ?

פורסם

מניסיוני האישי מדובר בדגם מצוין ואם זה אכן הקילומטראז' האמיתי וזה אכן המצב האמיתי של הרכב - אז כנראה שהמוכר יודע מה יש לו ביד ויודע שיבוא מישהו וישלם בסופו של דבר את המחיר שהוא דורש. אין הרבה פונטו מהשנים האלו שנשארו במצב צבירה טוב כמו שאתה מתאר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרכב הזה מיועד לחברה שלי.

אני נוהג בהונדה סיוויק 2001. כשקניתי אותה לפני 5 שנים היא היתה גם כן מציאה עם 60 אלף קילומטר לאורך 8 שנים שהיא היתה על הכביש ושילמתי בשביל זה 52K במקום המחירון 50K.

אבל לבקש כ 20% יותר מערך של האוטו נראה לי מטורף.

פורסם

אז אל תקנה.

זה אחלה אוטו והנתונים מעולים, אחד הרכבים המבוקשים כיום בארץ, כי המחירון בקרשים גם ככה והוא מציע שילוב של מנוע פגז וגיר אוטומטי.

פורסם

בשביל דברים איכותיים צריך לשלם, מחירון זה רק המלצה ואם יש לו רכב איכותי במצב שלא מוצאים בשוק אז להוסיף כמה מרשרשים למחיר זהו צעד מתבקש.

• תוכן חדש...