Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים רציתי להודות על השירות של VIX ודין שרות מהיר אמין, הזמנתי ביום חמישי ביום ראשון קיבלתי את המשלוח עדיין לא התרשמתי מהמוצרים , אני מחכה לשבת בכדי לשטוף את האוטו ולהתרשם .

רק רציתי אם למישהו יש את הWOOLY MAMMOTH של CHEMICAL GUYS ויש לו ניסיון איתה , כרגע אני משתמש ב WATER MAGNET של מגווירס עם טקסטורת הוופל ואני מרוצה ממנה , עכשיו קניתי את WOOLY MAMMOTH ועדיין לא יצא לי להשתמש בה , אשמח לשמוע חוות דעת עליה

תודה

סוף שבוע נעים ובהיר

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום חברים רציתי להודות על השירות של VIX ודין שרות מהיר אמין, הזמנתי ביום חמישי ביום ראשון קיבלתי את המשלוח עדיין לא התרשמתי מהמוצרים , אני מחכה לשבת בכדי לשטוף את האוטו ולהתרשם .

רק רציתי אם למישהו יש את הWOOLY MAMMOTH של CHEMICAL GUYS ויש לו ניסיון איתה , כרגע אני משתמש ב WATER MAGNET של מגווירס עם טקסטורת הוופל ואני מרוצה ממנה , עכשיו קניתי את WOOLY MAMMOTH ועדיין לא יצא לי להשתמש בה , אשמח לשמוע חוות דעת עליה

תודה

סוף שבוע נעים ובהיר

לדעתי תתאפק עוד קצת לפני שטיפת הרכב !

החזאים מבטיחים גשם ברוב הארץ עד ליום שלישי בשבוע הבא.

באופן אישי יצא לי להתבאס ולדעתי גם לך כאשר גשם או כל דבר אחר לכלך את האוטו זמן קצר אחר שנשטף.

פורסם

לי יש את ה-הWOOLY MAMMOTH

הזמנתי אותה מזמן , מחו"ל.

המגבת מעולה ובאמת סופגת טוב אבל משאירה סיבים לפעמים ודיי קשה לכבס אותה ביד ( היא ענקית ממש).

10-1.jpg

פורסם
+1 לבחור שמעלי

יישמנו עוד לפני שדיברתם.

המשלוח כבר בדרך, כפפות מיקרופייבר לשטיפה, ומטליות נוספות לייבוש.

בסה"כ, המחיר של ה Wooly Mamooth הוא גבוה גם לנו כיבואנים, היא פשוט יקרה מאוד לייצור.

עד אז, יש מטליות נוספות במלאי, חלקן עולות גם 30 שקלים והן מאוד איכותיות.

פורסם

אנחנו משווקים לאוטוסטור את מוצרי Optimum ו- Chemical Guys, אבל זה לא אני שעובד מולם אז איני יודע בדיוק מה נמכר להם ומה לא.

בכל מקרה, כנראה שלא, כי את גרסת ה Wax איננו משווקים, מעדיפים להשאר עם הרגיל שאינו מכיל תוספים שמגיעים מ Optimum Car Wax שכן לרוב המשתמשים יש ווקס מועדף עליהם, יקר יותר או יקר פחות.

הגדולה של ONR היא בשטיפה שבועית לאנשים שאין להם גישה לצינור, ולהוסיף למוצר ווקס, לדעתנו זה להתערב בטעם של הצרכן שבסה"כ רוצה שטיפה לרכב, ולאחר מכן לשים את הווקס שהוא בוחר.

לערבב ווקס עם ווקס זה סתם מיותר ולא מומלץ (בטח לא ווקס קארנובה יקר בערבוב של אחד זול בהרבה), ואם אני שם על הרכב שלי Chemical Guys 50/50 ובסופ"ש רוצה רק לנקות קצת את האבק שהצטבר על הרכב, לא אשתמש בגרסת ה Wax אלא בגרסה הרגילה.

זה היה השיקול, אך אני מניח שהמוצר עדיין יכול להתאים לחלק קטן מהמשתמשים, ואולי בעתיד נביא מעט ממנו בנוסף לרגיל.

פורסם
יישמנו עוד לפני שדיברתם.

המשלוח כבר בדרך, כפפות מיקרופייבר לשטיפה, ומטליות נוספות לייבוש.

בסה"כ, המחיר של ה Wooly Mamooth הוא גבוה גם לנו כיבואנים, היא פשוט יקרה מאוד לייצור.

עד אז, יש מטליות נוספות במלאי, חלקן עולות גם 30 שקלים והן מאוד איכותיות.

יש צפי להגעת הכפפות ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
יש כבר מחיר ל ONR בגלון 4 ליטר?

לא סתם הגלון לא קיים באתרים של VIX ו אוטוסטור...

יש אינטרס ברור לא למכור ממנו (הרי עדיף להם למכור לך 940מ"ל ב ₪119.00)

וגם כשיגיעו הגלונים... תמיד זה מסתכם בכמה בודדים ואז אופס,, נגמר. לפחות ככה זה היה אצל אוטוסטור ב10 פעמים האחרונות כששאלתי אותם לגבי הגלון.

ולמרות העובדה הזו שהיא די מעצבנת אני יכול לומר לך שהסבון הזה מחזיק המון המון זמן יחסית לכל סבון אחר.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

דווקא כן יש באוטוסטור-עכשיו ראיתי (מעריך שהוסיפו היום )

http://www.autostore.co.il/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%99%D7%91%D7%A9-OPT-NO-RINSE-Shine-128oz.html

אבל המחיר גבוה.

את ה ONR רכשתי בהמלצתך,נדמה לי-אני יודע שהוא מחזיק הרבה זמן (יש לי ליטר,השאר עף לשאר החברים)

למרות שאני משתמש איתו כמעט בכל ניקוי,עדיין יש לי ממנו מספיק. אפילו ביישום שמפו של מגוויר'ס GOLD CLASS אני מרסס ONR

זהו התכשיר הכי שימושי אצלי כיום.

פורסם
אנחנו משווקים לאוטוסטור את מוצרי Optimum ו- Chemical Guys, אבל זה לא אני שעובד מולם אז איני יודע בדיוק מה נמכר להם ומה לא.

בכל מקרה, כנראה שלא, כי את גרסת ה Wax איננו משווקים, מעדיפים להשאר עם הרגיל שאינו מכיל תוספים שמגיעים מ Optimum Car Wax שכן לרוב המשתמשים יש ווקס מועדף עליהם, יקר יותר או יקר פחות.

הגדולה של ONR היא בשטיפה שבועית לאנשים שאין להם גישה לצינור, ולהוסיף למוצר ווקס, לדעתנו זה להתערב בטעם של הצרכן שבסה"כ רוצה שטיפה לרכב, ולאחר מכן לשים את הווקס שהוא בוחר.

לערבב ווקס עם ווקס זה סתם מיותר ולא מומלץ (בטח לא ווקס קארנובה יקר בערבוב של אחד זול בהרבה), ואם אני שם על הרכב שלי Chemical Guys 50/50 ובסופ"ש רוצה רק לנקות קצת את האבק שהצטבר על הרכב, לא אשתמש בגרסת ה Wax אלא בגרסה הרגילה.

זה היה השיקול, אך אני מניח שהמוצר עדיין יכול להתאים לחלק קטן מהמשתמשים, ואולי בעתיד נביא מעט ממנו בנוסף לרגיל.

קשה לי להאמין שזה ווקס כמו שזה (אני מניח) פולימרים להעשרת ברק. גם אם זה מחזיק לכמה ימים-שבוע זה עדיין נחמד.

אני כן בטוח שיש שם את הפורמולה שעושה את ONR למוצר המצוין שהוא, עם אקסטרה נחמד.

http://www.autogeekonline.net/forum/product-reviews/60604-review-how-optimum-no-rinse-wash-wax.html

קצת צורם מה שאתה אומר, אחרי הכל אתה משווק את אופטימום. כנראה שיש כאן אינטרס נסתר להכפיש את המוצר?

פורסם
קשה לי להאמין שזה ווקס כמו שזה (אני מניח) פולימרים להעשרת ברק. גם אם זה מחזיק לכמה ימים-שבוע זה עדיין נחמד.

אני כן בטוח שיש שם את הפורמולה שעושה את ONR למוצר המצוין שהוא, עם אקסטרה נחמד.

http://www.autogeekonline.net/forum/product-reviews/60604-review-how-optimum-no-rinse-wash-wax.html

קצת צורם מה שאתה אומר, אחרי הכל אתה משווק את אופטימום. כנראה שיש כאן אינטרס נסתר להכפיש את המוצר?

יוסי, לא לעניין, אל תוציא את דבריי מהקשרם.

אני מדי פעם יוצא מדמות המשווק, ומרשה לעצמי לשתף אתכם כאן בפורום בכל מיני לבטים שעולים כשאנחנו עושים הזמנות, אבל אל תקחו את מה שאני אומר ותעוותו את זה.

אני עושה את זה כי אני מרגיש שהחברה פה הם לא לקוחות רגילים, אלא חבר'ה מעט יותר מבינים ופדנטים, כאלו אשר יבינו את השיקולים שלנו.

ראשית, המוצר הזה מכיל בדיוק את אותם חומרים שיש ב Optimum Car Wax, אתה מוזמן להאמין או לא, אבל אתה ודאי מבין שאני בעמדה קצת יותר מעודכנת ממך בכל הנוגע למידע על הרכב החומרים של אופטימום ושות' (חפש בגוגל אולי ניתן לאמת את דבריי).

שנית, ONR הוא אחד המוצרים היותר נמכרים שלנו, המוצר הראשון שלנו שאזל מהמלאי, ובהזמנה החדשה בכל זאת בחרנו להביא אותו בלבד ולא את גרסת הווקס (כמעט אותו מחיר עבור היבואן).

הסיבה כפי שציינתי, היא שאנחנו באמת מאמינים בדיטיילינג מלא, בדיטיילינג כתחביב ועיסוק, בהעדפה של כל לקוח ולקוח למוצרים שהוא אוהב ולתהליך שלו.

ז"א, אם לקוח מורח ווקס של 200-400 שקלים, ושבוע לאחר מכן רוצה לשטוף את הרכב עם ONR, אין סיבה לעשות את זה עם גרסת הווקס אלא עם הגרסה הרגילה בלבד.

90% מלקוחותינו הם כאלו אשר משתמשים בווקס באופן קבוע, לרוב ווקס איכותי, אז למה למכור להם מוצר מצוין שכולם אוהבים, עם מאפיין שיכול להתפרש כחסרון אצל רובם.

הברק שהמוצר מעניק, כשלעצמו, מצויין!

אבל, 90 אחוז מהלקוחות רוצה להשתמש בווקס אחר, לא לערבב בין חומרי הברקה, לכן אין לו טעם אצל רוב הלקוחות, והם יעידפו את הגרסה הרגילה שמנקה ומכינה את השטח לחומרים הבאים.

זה היה השיקול, אם טעינו או לא, זמנים יגידו, ובמידה ונראה שיש ביקוש אז נביא גם את גרסת הווקס זו ממש לא בעיה.

פורסם
לא סתם הגלון לא קיים באתרים של VIX ו אוטוסטור...

יש אינטרס ברור לא למכור ממנו (הרי עדיף להם למכור לך 940מ"ל ב ₪119.00)

.

עידכנו את המחיר באוטוסטור (כנראה היבואן ביקש?) ממחיר של 379 ש"ח אתמול

ל 329 ש"ח כרגע. באמת מחיר מצוין. (82 ש"ח לאדם -מעולה)

יותר זול ממה שרכשתי לפני כמה חודשים מהיבואן בתל אביב. (לא יודע אם עדיין היבואן)

• תוכן חדש...