Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא בגלל שהוא אומר שכל אחד מהם נשמע לבד טוב וביחד לא טוב זה יכול להצביע על פאזה הפוכה של אחד הסאבים ביחס לשני. תהפוך את הפלוס והמינוס בסאב אחד בלבד (בשני תשאיר כמו שזה) ותשמע אם יש שיפור.

פורסם

איל, דבר ראשון, אם סאב אחד אכן דופק הפוך, זה אומר שהסאבים לא ישמעו זהה בכלל, לא ?

בכל אופן, יש לי תחושה מאוד מאוד רעה שאנחנו מפספסים את הנקודה של הבחור,

משום מה , מה שאני הבנתי, שכשהוא נותן יציאה אחת, לכל סאב, הם נשמעים רע

כשהוא נותן גישור, לכל סאב בנפרד, הוא נשמע טוב

כניראה שלא הבנתי נכון, אך רק בעל התרד יצטרך להעיד על כך אם זה המצב, או לא.. ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא זה לא אומר שהם לא ישמעו זהה בכלל. אתה יכול לקחת את הסאב בבגאז', שיפנה לפתח של הבגאז' ולשמוע. אחרי זה תהפוך אותו שיפנה לכיוון המושבים. זה בעצם הפיכת פאזה, אתה יכול לשמוע הבדל אבל יכול להיות שבשני המקרים הסאב ישמע טוב ושבכל מקרה יהיה קשה להבדיל.

יכול להיות שזו לא הנקודה אבל אם כבר העלו אותה, אז שהיא תהיה יותר ברורה.

פורסם

אצלי כשעשיתי את הניסוי הזה, הפכתי לסאב אחד פאזה, ורציתי לשמוע את האפקט.

(לא זוכר מי המליץ לי לנסות את זה, אמרו לי שאולי אני יאהב את האפקט...)

בכל אופן, התוצאה היתה שכימעט והסאב לא היה מורגש, וזה היה ניראה כאילו יש לו סוג של DELAY ביחס למוזיקה

יכול להיות שאני טועה, אבל זה מה שהרגשתי..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אני מאמין שרוקפורד 301X יידחוף לך את הסאבים האלה בצורה טובה מאוד!.

בסה"כ 1300 שקל.

[quote name=avi 9191

הצעה שלי תקנה 301x תחבר לסאבים בגישור כל סאב גישור

1300 שקל והסאבים יעבדו לך מצויין...(נקווה) בהצלחה[/quote]

אני ממש ממש לא מסכים איתכם ! למה מראש לקנות מגבר 4 ערוצים ל2 סאבים ?

עדיף כבר מגבר מונו...

ובלי קשר על הדגם הזה ? ממתי 301 נחשב לדגם חזק ?

או יכול להביא במחיר כזה דברים הרבה יותר טובים !

זה דוגמא קטנה טיפה יותר יקר

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=230&CatCode=87

פורסם

לגבי ההמלצה על הפנטום של מאגנט לעומת הרוקפורד 301, לא שמעתי אותו, אך ההמלצות של גניה עושות את ההבדל, אין אפס..... מסכים לחלוטין, (רק שהוא לא ינצל אותו כרגע אז זה לא כזה מהותי.)

בכל מקרה לא רצוי לחבר לשני סאבים מגבר ארבעה ערוצים,אני ממליץ לך על מגבר מונו-בלוק בהספק מתאים(לא צריך לעלות בשמיים).

יש הסבר מאחורי זה ? (חוץ מהעובדה שמגברי AB צורכים יותר חשמל, שאני בטוח שלאף אחד בפורום הזה, שאין לו בעיות חשמל, לא יושפע מהעובדה הקטנה הזאתי, אשר לא תגרום לו לשלם אפילו שקל יותר..)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אוקיי תודה לכולם. היום פתחתי את התיבה של הסאבים העברתי חוטים חדשים הכל מסודר וכמו שצריך וחיברתי אותם בבריג' למגבר הקיים. ההבדל - שמיים וארץ המגבר מכוון על שליש בווליום שלו לאומת כמעט עד הסוף מכודם ומנגן כפול כפול כפול כפול יותר איכותי , חזק , ויפה.

תודה.

אני לא חושב שכרגע אני צריך יותר מזה עם המערכת שלי אני מרוצה :)

אגב שאלה כללית, המגבר הזה של מגנט שדיברתם פה מקודם... הוא נחשב לחזק\טוב יותר\איכותי יותר מהגברם 1200D של לאנזר? חשבתי עם הזמן להחליף מגבר מטעמי איכות. ולשים סאב אחד. כי ממש אין מכום בבג'.

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם
אוקיי תודה לכולם. היום פתחתי את התיבה של הסאבים העברתי חוטים חדשים הכל מסודר וכמו שצריך וחיברתי אותם בבריג' למגבר הקיים. ההבדל - שמיים וארץ המגבר מכוון על שליש בווליום שלו לאומת כמעט עד הסוף מכודם ומנגן כפול כפול כפול כפול יותר איכותי , חזק , ויפה.

תודה.

אני לא חושב שכרגע אני צריך יותר מזה עם המערכת שלי אני מרוצה :)

אגב שאלה כללית, המגבר הזה של מגנט שדיברתם פה מקודם... הוא נחשב לחזק\טוב יותר\איכותי יותר מהגברם 1200D של לאנזר? חשבתי עם הזמן להחליף מגבר מטעמי איכות. ולשים סאב אחד. כי ממש אין מכום בבג'.

וכשאני אמרתי לך בהתחלה את זה:

זה לא קשור למגבר !

במקום לתפל בבעיה אתם דוחים אותה עם מגבר אחר......

שמע. אם סאב אחד דופק טוב. ושאתה מחבר את השני כבר לא.

אז יש פה בעיה של פאזה הפוכה.

תנסה לשקול את ההפשרות הזאת. ותהפוך את הפלוס והמינוס של אחד הסאבים.

תמיר

אמרת לי........... לא ! זה לא קשור....

בפעם הבאה........תחשוב לפני שאתה מדבר.

תמיר

***** Amplifiers Jobs *****

***** VW Golf Function *****

***** 050-7-266-766 *****

מכירה של רדיו דיסק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46216

פורסם

אי אפשר לדעת מה יותר איכותי,

אפשר לדעת איזו חברה יותר איכותית, אני אישית לא אוהב חברה מסוג לאנזר, לכן המליץ על המאגנט

אבל זה לא משנה את העובדה שלאנזר יכול להגיע ל1200 וואט ב1 אוהם, והמאגנט לא יוכל..

לגבי הבעיה שלך, וואלה, הלוואי עלינו :)

בכל אופן, אני באמת לא מבין איך אתה מחבר אותם בגישור למגבר אחד ?

זה נעשה בחיבור מקבילי ? או שני גישורים ?

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...