Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה ראפיד בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מתעלם מכך שחלק מהקידמה מתבטאת בהוזלה של רכיבים. גם בגלל אביזרים עם טכנולוגיה חדשה אשר זולה יותר ליצור וגם בגלל תהליכי יצור חדשים אשר מייצרים את אותו רכיב זול יותר ולא פחות טוב.

המחיר הכולל אמנם לא יורד, אבל אתה מקבל יותר.

וכן, יש לא מעט מכוניות ותיקות שהייתי מעדיף על כל מכונית מודרנית. אבל על פי רוב לא בגלל הסיבות שאתה מציין.

אני משער שמה שאתה מתכוון, זה לקבל מכוניות עם יכולות השרדות גבוהות. אלמותיות.

אני לא משוכנע שמרצדס של היום פחות איכותית מב 2003, אבל היא פשוט בהרבה יותר מורכבת ומתקדמת. מה שמזמין צרות חדשות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשעת תקלה של בקרת אקלים אכן מדובר על החלפה הרבה יותר יקרה מיחידת מזגן מכאנית, מצד שני, כמעט כולנו נוהגים ברכבים עם הגה חשמלי, חכה שזה יתקלקל לך (לקוחות פונטו מכירים את העלויות).

ברכבים מודרנים יש יותר ויותר יחידות סגורות שלא ניתנות לפתיחה ותיקון, כאשר הן מתקלקלות באחריות הרכיב מוחלף באחריות.

כאשר הן יוצאות מאחריות והרכב חדיש אז בולעים את הצפרדע ומחליפים, כשהרכבים יגיעו לגיל 10 ותהיה כזו תקלה, הרכב פשוט יזרק לפח.

קח רכבים זולים מבית VAG שמצוידים ב DSG (איביזה,פולו,פאביה וכו), חכה 10 שנים ותראה אותן נזרקות לפח עם התקלה הראשונה במכטרוניק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
100% אגב, VAG סבלו מחלונות חשמליים נופלים - זאת הייתה מכה לא פחות נוראית מסיפורים על DSG.

וגם לי זה קרה. ונשארתי בחיים...

בתור אחד שנפל לו חלון חשמלי באמצע הנסיעה (גרנדה פונטו), אני מסכים איתך. זה היה די מפחיד, נסעתי בלילה ב-443 והרעש הראשון שהיה זה כאילו זרקו אבן על הרכב, אבל אז התחיל רעש נוראי, כאילו כל הרכב מתפרק לי והחלון נפל. :shock::lol:

פורסם

קח רכבים זולים מבית VAG שמצוידים ב DSG (איביזה,פולו,פאביה וכו), חכה 10 שנים ותראה אותן נזרקות לפח עם התקלה הראשונה במכטרוניק.

אתה בטוח שלא יהיו חלקים מפירוק?

או שלא יהיו חלקים חלופיים.

לואקום יש נטייה להתמלא.

פורסם

המכאטרוניק מותאם ספציפית לכל מכונית.

ברור שוואקום מתמלא במהירות, אך ללא ספק, וגם עקב ירידת הערך המהירה של המכוניות, שהן יחיו פחות שנים מבעבר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
המכאטרוניק מותאם ספציפית לכל מכונית.

ברור שוואקום מתמלא במהירות, אך ללא ספק, וגם עקב ירידת הערך המהירה של המכוניות, שהן יחיו פחות שנים מבעבר.

זה לא קשור לעולם הרכב בלבד.

זה חלק מתרבות הצריכה.

תרבות שמושפעת מאינטרסים.

פורסם

נחמד מאוד.

אהבתי את הסטירינג החדש.

אגב ה 1.2 TSI ידני יימכר ב 103 אלף ש"ח לפי הודעה שקראתי ב MAKO.

גרסת מנוע ה-1.2 המפיק 105 כ"ס ומומנט של 17.8 קג"מ תשווק בשלב זה רק בשילוב גיר ידני עם 6 הילוכים ותציע ביצועים נאים עם האצה למאה בתוך 10.3 שניות, מהירות מרבית של 195 קמ"ש ונתון צריכת דלק רשמי של כ-18 קילומטרים לליטר.

והיא תהיה מהזריזות בקבוצתה. 10.3 שניות למאה !

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

הראפיד בורסיה הידנית, נמכרת גם מנוע 1.2TSI מוחלש בעל 86 כ"ס, חבל שצ'מפיון בוחרים לא לייבא אותו ולתמחר אותו בגזרת ה-90 אלף.

אפשר גם לייבא את הגרסה האטמוספרית, עם 75 כ"ס, ב-80 אלף - ולחזור במנהרת הזמן לימי ארידור והסובארו 1300...

למנוע המוחלש לא רק הספק, אלא גם מומנט נמוך יותר. מוטב היו עושים צ'מפיון לו היו מייבאים את ה-105 כ"ס ומוכרים אותו בטווח של 90-95 אלף שקל, מול הריו 1.4.

מי יודע. אולי זה עוד יקרה עם הטולדו. בעצם, זה בטוח יקרה. במבצעים.

אפרופו, מישהו שעבד איתי שאל אם ידוע לי מתי מתחילים לייבא את הסיאט טולדנו לארץ...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כשחשבתי על זה קצת אולי כשיהיה 1.2 DSG אז הוא יהיה אטרקטיבי במחיר, אבל עדיין הדגם הידני יקר מדי מה שיהפוך את האוטומטי לממוצע בקבוצה והוא לא באמת יציע משהו חדש.

פורסם

רק אני שמתי לב שהמתלה האחורי הוא רב חיבורי כסטנדרט ? :-D

לא יודע מה אתכם אבל אצלי הראפיד זוכה בכמה נקודות זכות יפות בזכות ההשקעה.

קצת מביך שלגולף החדשה בגרסת 1.2 יש מוט פיתול מאחורה, כאשר לסקודה יש רב חיבורי :-(

זמין 8)

פורסם
רק אני שמתי לב שהמתלה האחורי הוא רב חיבורי כסטנדרט ? :-D

לא יודע מה אתכם אבל אצלי הראפיד זוכה בכמה נקודות זכות יפות בזכות ההשקעה.

קצת מביך שלגולף החדשה בגרסת 1.2 יש מוט פיתול מאחורה, כאשר לסקודה יש רב חיבורי :-(

איפה ראית את זה?

זה מעניין. אני יודע אחרת.

פורסם

זה מעניין מאוד.

יש אתר שמדווח על משהו אחר...

פורסם

בהחלט שווה בירור מעמיק.

אני רוצה להאמין שמפרט הרכב באתר היבואן מדויק, אבל בהחלט שווה לבדוק את העניין.

אם אכן יש לה מתלה אחורי רב חיבורי, זה בהחלט תורם עניין לרכב. :-o

זמין 8)

• תוכן חדש...