Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום יש ברשותי רנו סניק בזמן האחרון סמתי לב לבעיה בחום של המנוע פעם הוא עולה ופעם הוא לא עולה לפעמים הוא עולה יותר מדי ולפעמים מורגש ריח של מים חמים בתוך האוטו באוטו בוצא טיימינג כולל משאבת מים והוחלף טרמוסטט גם באוטו מה יכול הבעיה באוטו אשמח לתשובות מהמומחים תודה מראש

:evil:MITSUBISHI GALANT:evil:

פורסם

ואיפה הוא נמצא? שאני יוכל לבדוק אני חושב שזה בעיה במאוור אוליי כי עובדת רק מהירות אחת אולי בעיה ביוניט

פורסם

תראה אם חסר לך נוזל קירור במיכל המיים. אם חסר בדוק בשטיחים של הרכב מיקדימה ותראה אם רטובים. אם כן זה מהרדיאטור חימום ואתה לא ממש יכול להגיע אליו אלא אם יפורק כל הדאש בורד. ניתקלתי בעבר ברנו סניק שסבלה מחום מנוע גבוה בעיקבות יוניט מאוורר שלא תיפקדה. ניקוי שלה פתר את הבעיה.

:)
פורסם

אשמח אם תגיד לי איפה נמצא היוניט שאני יוכל לנקות וכמובן אם תוכל להסביר אך ואם מה ניקית תודה לך מראש

פורסם

בפעם האחרונה שנגעתי בסניק זה היה לפני שנתיים אז אם אני זוכר נכון הוא ממוקם על בית הטרמוסטט בראש המנוע. תעלה תצלום של תא המנוע ואסמן לך היכן. הוצאתי את היוניט וניקיתי אותה ע"י שיפשוף עדין עם נייר מיים כי היא הייתה מלאה בקורוזייה. ואבנית.

:)
פורסם

אם אני לא טועה הוא נמצא ממש ליד הטרמוסטט מחובר בטוך המנוע מצד ימין אם אני לא טועה

פורסם

אם השעון מראה לך חום מנוע בצורה תקינה, והמאוורר נכנס לפעולה באופן תקין אז אין לך מה לפרק ולנקות את הרגש טמפ'.

ישנו בורג ניקוז 6מ"מ משמאל לרגש טמפ'.

פורסם

לא אמורה להיכנס מהירות שניה עם הפעלת מזגן, אלא אם הלחצים במערכת עולים מעבר לסף מסויים. ברוב הזמן הפעלת מזגן מפעילה את המהירות הראשונה בלבד.

חבר, אצלינו מקובל לכתוב עם סימני פיסוק, קשה לקרוא את מה שאתה כותב.

• תוכן חדש...