Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צילום מסך בגלקסי 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. למרות חיפוש ומציאת של מה שאמור להיות הסבר (אני מניח) בשרשור האנדרואיד הגדול, אני לא מצליח להבין כיצד לצלם מסך בגלקסי 2 שלי. האם התוכנה מובנית במכשיר? כיצד מצלמים אם כן?

אם לא - איזה יישום מומלץ?

מה זה root, ריבונו של פתח תקווה?

לצערי אני לא מבין בזה שום כלום.

תודה למושיעים.

פורסם

החזק כפתורי בית + הדלקה בו זמנית, וזה יצלם את המסך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
החזק כפתורי בית + הדלקה בו זמנית, וזה יצלם את המסך

ניסיתי בו זמנית את כפתור ההדלקה/כיבוי שנמצא בצד למעלה עם הגדול המרכזי למטה מתחת למסך (הדלקת מסך וכו') ולא קרה שום כלום.

פורסם

לא בהכרח.

הSGS2 שלי (אצל אמי עכשיו) עדיין עם אנדרואיד 2.3.3 וזה עובד שם.

תלחץ קודם על הכפתור הימני העליון ואז הכפתור מסך שבאמצע למטה,תחזיק 2שניות ותשחרר - אז זה יצלם (הרגע ניסיתי).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לא בהכרח.

הSGS2 שלי (אצל אמי עכשיו) עדיין עם אנדרואיד 2.3.3 וזה עובד שם.

תלחץ קודם על הכפתור הימני העליון ואז הכפתור מסך שבאמצע למטה,תחזיק 2שניות ותשחרר - אז זה יצלם (הרגע ניסיתי).

ניסיתי; קופץ לי מנהל הישומים בצורה שונה משהו: אייקונים חצי שקופים על המסך.

פורסם

נסה ללחוץ על הלחצן האמצעי (לחצן הבית) ועל הלחצן הימני (לחצן חזרה) ביחד.

נשמר ב

/mnt/sdcard/ScreenCapture

לגבי רוט:

Root (רוט) - הטמעת הרשאות של מנהל מערכת (כמו Administrator בחלונות) במכשיר. עם root ניתן לנהל את מערכת ה Android ברמה של מנהל מערכת במקום משתמש. בדרך כלל למשתמשים מן השורה אין צורך ב root, אך למפתחים, האקרים ושאר סקרנים שמעונינים להשמיש את המערכת שלהם בצורה שונה מזו שהתכוון היצרן - root הוא הכרחי. בשביל להוסיף פונטים עבריים למכשיר דרוש רוט.ישנם אפליקציות שדורשות ROOT כמו: צילום מסך, גישה למרקט מלא ממדינות כמו ישראל, ריבוט למצבים שונים במכשיר (בהרחבה בהמשך המילון).

נלקח ממילון המושגים השלם של מערכת האנדרואיד. תעבור עליו.

פורסם

כל המשחק הזה של הלחצנים הוא תלוי רום.

יש רומים שאין בהם את זה (בלי קשר לגרסת אנדרואיד).

אם אין את זה ברום שלך, הכי פשוט זה להוריד אפליקציה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...