Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני כותב בנושא חדש כי מדובר ברכב אחר וכך נשמר הסדר הטוב.

מדובר ביונדאי i30 ברמת אבזור supreme יד ראשונה פרטית עם 25K .

לפי מה שהמוכר אומר מדובר ברכב שמור ונקי מתאונות.

הוא דורש 76K .

המחירון של האוטו 80K, המחירון המשוקלל, עלייה לכביש באוקטובר, הוא 88700 .

מה אתם חושבים ? אשמח לראות את הרכב עוד היום אם זה עסקה טובה.

תודה לעוזרים.

פורסם

על הנייר הנתונים נראים לא רע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם הרכב שמור, הקילומטרז' נכון, אין תאונות ואין בעיות גדולות אחרות והוא אכן פרטי - נשמע כמו עסקה טובה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אז לקחתי היום את הרכב לבדיקה, ולמעשה היום ראיתי את הרכב פעם ראשונה.

חשוב לציין שיש די הרבה שריטות על שני הטמבונים. הדלתות מכסה המנוע והגג נקיים.

את הטמבונים הוא לא החליף ולא צבע. הוא פשוט עבר עם מכחול בצבע של הרכב כסוף.

הקצה הימני של הטמבון הקדמי טיפה יוצא החוצה.

בבדיקה שנעשתה בקומפיוטסט יצא שהכל תקין למעט:

מתלה קדמי:מרווחי יתר בתפוחי מתלה, לתקן לכוון. (הבוחן אמר בעיברית כיוון פרונט קל)

שלדת מרכב: תקוני מרכב, משמעות שולית. נזק לפגושים, מעיכות שריטות בצבע+פגמים.

מצב פנימי : שמשה אחורית הוחלפה (טוען שנפלה לו פלטה שיש על הטמבון והשמשה- זה נראה הגיוני)

צמיגים וגלגלים: בלאי יתר צמיגים קדמיים שחוקים.

אשמח לקבל חוות דעת מכם האם ללכת על זה ?

פורסם

טיפול ראשון במורשה בחולון מוטורס, משם גם נקנה הרכב. הטיפול נעשה לאחרונה.

טסט עד אוקטובר.

מה שכן הרכב היה ממושכן לבנק, בגלל הלוואה שהוא לקח. היום הוא שחרר את המשכון בבנק וקיבל אישור עם חותמת.

בבדיקה בסניף הדואר הרככ עדיין מופיע ממושכן ואם אחליט לקנות לא אעשה העברת בעלות לפני שזה מסודר.

ייאמר לזכותו שהוא נהג בשקיפות מלאה לגבי העיניין.

מה אתם אומרים ?

פורסם

נסה להתמקח עוד קצת על הצמיגים והפגושים, ואחרי הקניה תרענן את הפגושים בצביעה במוסך ותחליף את שני הצמיגים הקדמיים כולל כיוון פרונט.

את הפגושים אני ממליץ לצלם לפני בכדי להראות לקונה ממך שלא הייתה תאונה.

לגבי השמשה האחורית, אם לא צוין שדלת תא המטען הוחלפה או תוקנה כנראה שהוא לא משקר ובסך הכל הוחלפה שמשה, נסה לבדוק את האטימות ואם אין שאריות של דבקים ודברים כאלה, אולי גם לנסות לשפוך מים ולראות ששום דבר לא נוזל.

פורסם

גם בצמוד לפגוש האחורי על הכנף יש כמה שריטות דקות ועמוקות.

בדקתי את נושא האטימות בבדיקה עצמה.

העיניין הוא כזה הרכב ממש שמור מבחינה מכנית ומבחינת קוסמטיקה מבפנים, אבל מבחוץ יש את עיניין הטמבונים וכו'.

1.כמה יעלה לרענן את הטמבונים בתיקון וצבע במוסך מורשה והאם זה שווה את זה ?

2.אגב בעיניין השמשה האחורית, האם יש דרך לבדוק אם המפשיר אדים עובד בצורה ממוחשבת ?

תודה לכולכם על העזרה .

פורסם

אני כרגע נמצא במוסך הראשי בחולון וסיכמנו שהוא מחליף את התפוח באחריות.

כמו כן על תיקון וצביעה של הטמבונים אני משלם 500 שח והוא את השאר.

רציתי לשאול אותכם לגבי המשכון. כרגע יש משכון על הרכב לפי סניף הדואר העיניין הוא שאתמול הוא שיחרר את המשכון ויש לו אישור מבנק לאומי שהמשכון שוחרר. אומרים שזה לוקח שבועיים עד שזה מתעדכן האם לעשות העברה למרות המשכון ?

פורסם

זה צריך להיות משוחרר כמעט מיד, יש לוודא גם מחיקת רישום המשכון ברשם המשכונות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בדואר אתה וודאי מתכוון לרשם המשכונות.

ברגע שזה נמחק מרשם המשכונות בדואר רואים את זה מיד.

עד שהמידע עובר מבנק לאומי למשרד המשפטים זה יכול לקחת יום יומיים.

אני מציע לך לסכם עם המוכר שברגע שהמשכון יתבטל תבצעו את העסקה.

(לא רואה סיבה שהוא יסרב, גם ככה בטח אין לו כח למצוא קונה אחר ולעבור איתו את כל התהליך...)

פורסם

מה שמונע העברת בעלות דואר הוא הרישום במשרד הרישוי שאמור להתעדכן בצורה מקוונת כאשר הבנק מסיר את השעבוד.

דווקא לרישום ברשם המשכונות יכול לקחת שבוע-שבועיים להמחק, וגם אם בדיקה דרך הדואר מייד לאחר הסרת השעבוד מראה שיש רישום ברשם המשכונות זה לא אומר שלא הוגשה בקשה להסירו.

אם רוצים להסיר את הרישום ברשם המשכונות מיידית יש לגשת עם האישור מהבנק - ואז הם מסירים מיד.

רישום שעבוד ברשם המשכונות (להבדיל ממשרד הרישוי) אינו גורם לחסימת האפשרות להעביר בעלות בדואר, אלא רק רישום השעבוד במשרד הרישוי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
מה שמונע העברת בעלות דואר הוא הרישום במשרד הרישוי שאמור להתעדכן בצורה מקוונת כאשר הבנק מסיר את השעבוד.

דווקא לרישום ברשם המשכונות יכול לקחת שבוע-שבועיים להמחק, וגם אם בדיקה דרך הדואר מייד לאחר הסרת השעבוד מראה שיש רישום ברשם המשכונות זה לא אומר שלא הוגשה בקשה להסירו.

אם רוצים להסיר את הרישום ברשם המשכונות מיידית יש לגשת עם האישור מהבנק - ואז הם מסירים מיד.

רישום שעבוד ברשם המשכונות (להבדיל ממשרד הרישוי) אינו גורם לחסימת האפשרות להעביר בעלות בדואר, אלא רק רישום השעבוד במשרד הרישוי.

כל מילה בסלע !

היום קניתי את האוטו בשעה טובה, וכמו ש zvit אמר, הרישום ברשם המשכונות יכול להתעכב ולמרות שהוגשה בקשה, בבדיקה בדואר זה לא מעודכן. בשיחה עם נציג מרשם המשכון, התהליך יכול לקחת, עד שבועיים.

מה שקרה כשהבנתי את זה, נסעתי לרשם המשכונות והצגתי להם אישור מהבנק שהשיעבוד הוסר, אך טופס הביטול היה מיועד למשרד הרישוי, וגם היה כתוב בו : שיעבוד במשרד הרישוי בוטל.

הטופס הזה לא מספיק לרשם המשכונות. הם צריכים טופס בפורמט אחר שמיועד ספציפית בשבילם.

הבחור הוציא את הטופס וקיבלתי ביד את ביטול המשכון.

שימו לב שהבדיקה בדואר עולה 81 שקלים וניתן לבדוק לבד באינטרנט ב 10 שקלים.

למי שבכל זאת עושה בדואר, מקבלים שובר להחלפת שמן+מסנן כולל עבודה במוסך מורשה מכלמוביל. נחמד.

אגב, את הבדיקה עשיתי בקומפיוטסט,יד אליהו, בהמלצתכם ואני מאוד מרוצה.

אני מקווה שהאינפורמציה פה תעזור למישהו, כמו שהאנשים הנפלאים פה עזרו לי. לא יודע מה הייתי עושה בלעדיכם :-D

פורסם

רציתי לשאול אותכם לגבי הטמבונים.

האם כדאי לעשות תיקון וצבע ?

אני חושש שלאר התיקון הצבע לא יהיה זהה לגמרי או לחלופין, יראו גלים כאלה בצבע ואז זה יהיה יותר גרוע מהשריטות.

כמובן שמדובר על צבע במוסך מורשה (חולון מוטורס).

image.jpg

• תוכן חדש...