Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ ומנצל"ש,

מישהו יכול לתת לי בבקשה קצת פרטים חיוביים על הרכב ממודל 2010 (אחרי מתיחת פנים)?

הספק, סאן רוף?

תודה.

Polo 2012

פורסם

126 כ"ס, סאנרוף סטנדרטי בכל הדגמים.

רכב מרווח, זריז יחסית ולא שתיין גדול.

חסרונות הם תא נוסעים שחור מדי, חסרה משענת יד בדגם הבסיסי, נוחות נסיעה נוקשה וגיר שלא תמיד מצליח למצוא את ההילוך הנכון, במיוחד בעליות ממושכות.

פורסם

אני יודע שבסביבות מרץ התחילו להימסר רכבים כאלה.

ההבדלים מסתכמים בפגושים שונים, חצאית פלסטיק בצדדים, פנסי ערפל ומחשב דרך שנוסף.

אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור, יש לי ניסיון דיי עשיר עם ה-I30.

פורסם

בדיוק היום קיבלתי אחת בליסינג, מודל 2010 אחרי מתיחת פנים.

האוטו יחסית שמור ונראה טוב עם אחלה תוספות יחסית לליסינג, רק ממש חסר לי שם המשענת יד, אבל לא נורא.

בגדול אני רוצה לדעת איך אני יכול לפרק את הקונסולה המרכזית בשביל להתקין פלאח עבור התושבת של האייפון.

פלאח יש לי, גם ידיים טובות בשביל לפרק את מה שצריך, רק צריך הסבר עם תמונות או משהו בסגנון.

אשמח אם תוכל לעזור לי.

Polo 2012

פורסם

ממליץ לך לא לפרק את הקונסולה המרכזית אלא רק את תא האחסון שמתחת לבקרי המזגן (יש בורג פיליפס בפנים בקצה התא). לאחר שפרקת אתה יכול להצמיד את הפלח לדופן הימנית בעזרת שני ברגים ואז להחזיר את תא האחסון. הפלח עובר במרווח הצדדי ללא בעיה ומתקבל מראה נקי של כל האזור. כך אצלי זה היה ב I30. פשוט ויעיל.

בהצלחה

פורסם
בדיוק היום קיבלתי אחת בליסינג, מודל 2010 אחרי מתיחת פנים.

האוטו יחסית שמור ונראה טוב עם אחלה תוספות יחסית לליסינג, רק ממש חסר לי שם המשענת יד, אבל לא נורא.

בגדול אני רוצה לדעת איך אני יכול לפרק את הקונסולה המרכזית בשביל להתקין פלאח עבור התושבת של האייפון.

פלאח יש לי, גם ידיים טובות בשביל לפרק את מה שצריך, רק צריך הסבר עם תמונות או משהו בסגנון.

אשמח אם תוכל לעזור לי.

אכן האבזור לא רע ביחס למתחרות באותה תקופה אבל ההתקמצנות על משענת היד ממש מעצבנת.

האייפון שלי יושב על תושבת זמנית שמחוברת לשמשה מצד ימין לדשבורד ויש לי דיבורית בלוטוס משמאל לכפתורים של המזגן, בגומחה שמתחת לפתח לכיוון הנהג, אני חושב שזה הכי נוח.

פורסם
ממליץ לך לא לפרק את הקונסולה המרכזית אלא רק את תא האחסון שמתחת לבקרי המזגן (יש בורג פיליפס בפנים בקצה התא). לאחר שפרקת אתה יכול להצמיד את הפלח לדופן הימנית בעזרת שני ברגים ואז להחזיר את תא האחסון. הפלח עובר במרווח הצדדי ללא בעיה ומתקבל מראה נקי של כל האזור. כך אצלי זה היה ב I30. פשוט ויעיל.

בהצלחה

ניסיתי לעשות את הנ"ל אך הפלאח שלי לא יושב טוב, בניגוד למאזדה 3 שזה ממש ישב שם פיקס.

הבעיה הנוספת גם שהמיקום הזה נמוך מדי בשביל תושבת לנייד.

חשבתי אולי למקם את זה יותר גבוה, אתה מכיר דרך לפרק את הקונסולה העליונה?

Polo 2012

• תוכן חדש...