Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

האם רק למוסך מורשה יונדאי יש את המחשב היעודי ליונדאי אלנטרה 2005 ?

האם יש למוסכים שלא מורשים גישה למחשב הרכב?

בברכה,

שגיא

פורסם

שלום שגיא, כבעל אלנטרה 2006 קניתי את הרכיב הבא לקריאת תקלות (במידה וזה מה שאתה מבקש לעשות):

http://www.ebay.com/itm/ELM-327-OBD2-OBD-II-CAN-BUS-Bluetooth-Adapter-Scan-Interface-V1-5-Torque-Android-/310617940082?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item485245a072

יש ברכב חיבור OBD2 מתחת להגה בצד שמאל.

ואכן הצלחתי לקרוא את התקלות שנרשמו במחשב הרכב.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

תודה

אני גר באיזור פתח תקוה.

לגבי ELM-327 איך הוא עובד? והאם הוא רק קורא תקלות?

ואיך ניתן לאפס את התקלות הישנות במחשב?

בברכה,

שגיא

פורסם

הוא מגיע כתקע בעל 16 פינים ומיתחבר לשקע הדיאגנוזה ברכב. התוכנה שאיתה אני עובד נימצאת אצלי על הפלאפון ובאמצעות בלוטוס אני מיתחבר אל ה ELM327. אתה יכול לקרוא דרכו קודיי תקלות, לאפס את התקלות הקיימות במחשב הרכב, לכבות את הנורה, לעקוב אחר תהליכים שמבצע המנוע בסרק ובנסיעה ועוד כל מיני אופציות שקיימות. מומלץ בחום ושווה את המחיר.

:)
פורסם

סביב ה-50 ש"ח. הוא מגיע גם עם דיסק אבל אני אישית לא הישתמשתי בדיסק אלא באפליקצייה שחבר שלח לי שמיסתנכרנת עם המוצר.

:)
  • תוכן חדש...